nedjelja, 28.01.2007.

Bandića treba ubiti kao bijesnog psa

DA ZAGREBAČKI gradonačelnik Milan Bandić nema "dlake na jeziku", a ni da mu kultura nije na razini čovjeka s njegovim položajem, pokazuje njegov jučerašnji ispad pred direktorom ZET-a Ivanom Tolićem.

Prema pisanju Večernjeg lista, tijekom puštanja u promet 52. niskopodnog tramvaja, Bandić je svojim izjavama uspio šokirati putnike u tramvaju broj 12, kada je na račun Teodora Celakoskog iz "Prava na grad", sasuo salvu psovki.

"Tko je taj Celakoski da ruši ono što gradim? Što je on stvorio cijeloga života? Nema ni kučeta ni mačeta! Ne mogu svi ti jadnici zajedno srušiti što ja mogu izgraditi." - rekao je Bandić pred Tolićem.

"Pička mu materina, što hoće taj Celakoski? Bog ih jebo bolesne! Da njih slušam i pratim proceduru, ne bi se ništa gradilo. Trebala je biti još jedna prezentacija ovog projekta, ali nema više toga, mamu im jebem. Kreće se odmah u realizaciju projekta. Treba provjeriti što se mora promijeniti u GUP-u, a što ne, da bi se počelo raditi." - nastavio je Bandić svoj izljev bijesa.

Nakon svega, Bandić se nije uspio suzdržati ni komentara prosvjeda na Cvjetnom trgu: "Neka oni pjevaju, sviraju, neka bubnjaju i buče koliko hoće. Kak se to zove, tehno?"


Poštovana gospodo iz hrvatske vlade. Odgovorite mi, nakon Bandićevih ispada i kriminalnih radnji, od gradnje vikendice na Slavagori (bespravne), od bijega u pijanom stanju, do kupnje stanurine (čijim novcima), do vrijeđanja ljudi koji ne misle kao on, do suludih ideja o tunelu za tajkune ispod Sljemena, do metroa, HOĆETE LI NAPOKON DONIJETI ZAKON DA SE SVAKA OSOBA PRIJE STUPANJA NA JAVNU DUŽNOST PSIHIJATRIJSKI VJEŠTAČI?

To je jedini način da se riješimo kojekakvih Bandića Mamića, Marića i inih Hercegovaca sa ovoga svijeta, jer Ero sa onoga svijeta je nešto drugo, ali principi su isti: LAŽI MAŽI I PREVARI.
Živio MAtija Gubec, zdanji pošteni Hrvat, mi danas smo ovce i izdajnici poštene Hrvatske, kada trpimo sve ovo.
Ne pokrenimio Hrvatsku nego OČISTIMO HRVATSKU OD RAČANA SANADERA BANDIĆA, MAMIĆA, HORVATINČIĆA, MARIĆA, LEKE, ŽUŽULA, PAŠALIĆA i ostale bande lopovske, koja je opljačkala Hrvatsku.


- 09:03 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>