Danijela Martinović je 'skinula' Sevin glas i stil u 'Raspašoju'



U “Plesu sa zvijezdama” Danijela Martinović (41) predstavila je pjesmu “Raspašoj”, koja zvuči kao kombinacija Severininih (40) hitova “Italiana” i “Brad Pitt” .

- Riječ je o ritmu koji je trenutačno u modi na svjetskoj glazbenoj sceni. To vam je kao kad crveni ruž za usne postane hit, pa ga te godine većina žena voli imati na sebi - kaže Danijela kojoj je pjesmu napisao Petar Grašo.


U showu je pjevala u zlatnoj haljinici. Severina se pet tjedana prije na istome mjestu pojavila u zlatnom trikou. Danijela je imala potpetice od 20-ak centimetara, a koreografija koju je teško izvela s plesačicama podsjećala je na Sevine točke. Estradni menadžer Zoran Škugor ne misli da je Danijela kopirala Severinu.


- Nisu originalne ni jedna ni druga, obje su to vidjele vani. Takav stil te zlato i šljokice vrlo su popularni u Turskoj i Bugarskoj - kaže Škugor.

10.12.2012. u 13:27 | 0 Komentara | Print | # | ^

Toni Braxton (45) završila na hitnoj zbog krvnih ugrušaka



Hvala svima na potpori. Nadam se da će me uskoro pustiti kući, napisala je Toni Braxton (45) na Twitteru.

Pjevačicu su zadržali u bolnici zbog ugrušaka u krvotoku koje je uzrokovala autoimuna bolest lupus. Toni se već godinama žali da joj zbog bolesti otiču zglobovi, ima osip na koži, a zbog problema sa srcem i plućima morat će piti lijekove do kraja života.

Pjevačica je 2010. godine progovorila o borbi s lupusom, teškoj bolesti koja napada zdrave stanice i tkivo. Javlja se kao poremećaj imunološkog sustava koji umjesto da brani organizam od štetnih tvari, radi suprotno.

Na lupus se testirala i Lady GaGa te saznala da je pozitivna na ovu tešku bolest. Tad je Toni odlučila progovoriti o svojoj borbi.

10.12.2012. u 13:25 | 0 Komentara | Print | # | ^

Nitko nije preživio: Pjevačica poginula u padu zrakoplova



Kalifornijska pjevačica meksičkog podrijetla poginula je u nedjelju u padu zrakoplova. U avionu je bilo još četvero putnika i dva člana posade. Nitko nije preživio. Jenni Rivera imala je 43 godine. Prije polijetanja Jennin bliski prijatelj i vizažist slikao ih je i zajedničku fotografiju objavio na društvenoj mreži. S njom su bili i njezin odvjetnik, stilist te publicist. Otac i brat pjevačice potvrdili su njezinu smrt za televiziju Telemundo.



- Nikad nije odustajala i uvijek je bila dobra prema svima - izjavili su te dodali kako je obitelj shrvana. Rivera je u subotu navečer nastupala u Monterreyu, a u nedjelju je u Ciudad Mexicu trebala sudjelovati u snimanju televizijskog showa 'La Voz'.

Prema španjolskom izdanju časopisa People, Rivera je proglašena jednom od 25 najmoćnijih žena, a nedavno je potpisala i ugovor s ABC-jem o snimanju komedije. Prodala je više od 20 milijuna albuma diljem svijeta. Na Facebooku je imala više od 2,4 milijuna obožavatelja. Bila je majka petero djece.

Avion se srušio ubrzo nakon polijetanja na sjeveru Meksika na putu za Tolucu.

10.12.2012. u 13:23 | 0 Komentara | Print | # | ^

Cheryl Cole je tužila 'X Factor': Traži odštetu od 11 milijuna kn





Pjevačica benda Girls Aloud bila je članica žirija u američkom glazbenom showu “X Factor”. Kolega Simon Cowell (53) lani joj je dao otkaz jer su se, tvrdi, gledatelji žalili da ne razumiju njezin neobičan britanski naglasak. Cheryl Cole (29) tužila je producente showa. Želi odštetu od 11 milijuna kuna.

Njezin odvjetnik tražio je da joj pošalju i odjeću koju je trebala nositi u emisijama, plate smještaj, avionske karte od Londona do Los Angelesa i dnevnice za tjelesno osiguranje.

10.12.2012. u 13:20 | 0 Komentara | Print | # | ^

Maja Lena je ostala bez teksta kad ju je bivši nazvao u emisiju



Kći Mije Begović od listopada na TV Jabuci vodi emisiju 'Želje i pozdravi' koja je koncipirana tako da gledatelji zovu i biraju pjesme koje bi htjeli čuti ili šalju SMS poruke. Studentica novinarstva u nedjelju je ostala bez teksta kada ju je u emisiju nazvao bivši dečko Alen Maksimović (22) s kojim je u listopadu 2011. godine okončala četverogodišnju vezu.

- Jesam li dobio Maju Lenu? Najljepšu curu na svijetu - rekao je bivši dečko Maji Leni Lopatny (21).

Ona se na to nasmijala i odgovorila da je to dosta relativno.

- Alen je pri telefonu. Htio bi pozdraviti tebe, puno mi je drago što si mi pomogla koliko si mi pomogla. Htio bi pozdravit brata, mamu, sestru, baku i svog malog nećaka Alena i čestitati mu rođendan, da dugo živi i dobro mu bude. I čekam te da dođeš do nas da se ispozdravljamo. Volimo te svi - rekao joj je Alen.

Nakon što je shvatila da je zove bivši, Maji Leni je nestao osmijeh s lica.

- Drago mi je da je sve dobro prošlo i ako bilo što treba, tu smo. I ja vas volim. Čujemo se i vidimo se - rekla mu je studentica koja je ostala bez teksta zbog njegova poziva.

- Oprostite malo sam ostala bez teksta - nije krila Maja Lena koja je potom mrmljajući najavila novu pjesmu.

05.12.2012. u 13:36 | 0 Komentara | Print | # | ^

Chuck Norris ipak nije najjači na svijetu? 'Onesvijestio me'



Kad babaroga ide spavati, ona pogleda ispod kreveta i u ormaru da vidi ima li Chucka Norrisa, ovo je samo jedan u nizu viceva kojima se slavi svemoć legendarnog Amerikanca (72).

Ipak, Norris nije nepobjediv u stvarnom životu, a otkrio je to u intervjuu za Bloody Elbow.

- Bio sam u Rio de Janeiru na odmoru i počeo trenirati jiu-jitsu. U svakoj školi se spominjala obitelj Gracie pa sam morao saznati tko su - počeo je svoju priču Chuck.

Obitelj Gracie smatra se za pionire borilačkih vještina i najutjecajnije ljude u povijesti MMA-a.

- Upoznao sam ih i pitao mogu li trenirati s njima. Bio sam crni pojas u judu pa sam mislio da ću se solidno nositi s njima. Bio sam s Ricksonom Graciejem u parteru, igrao se sa mnom. Onda sam probao s ocem koji je malen čovjek. Uspio sam doći na njega, rekao mi je da ga udarim. Nisam htio, ali sam morao. Iduće čega se sjećam jest da sam se probudio iz nesvijesti. Grlo me boljelo, nisam mogao gutati, a on mi se ispričavao.

Usprkos bolnim uspomenama, rekli su mu da ima potencijala i da ostane s njima. Nije mogao jer je imao snimanje filma, ali već 28 godina trenira jiu-jitsu.

Mit je srušen, ali mi u to i dalje ne vjerujemo kada je to jedini čovjek zbog kojeg i kondukter u tramvaju mora kupiti kartu.

05.12.2012. u 13:25 | 0 Komentara | Print | # | ^

Zvijezda 'Malcolma u sredini' pretrpio je blaži moždani udar



Glumac koji u srijedu slavi svoj 27. rođendan, u petak je prevezen u bolnicu u Arizoni nakon što su njegovi prijatelji primjetili da se ponaša čudno, piše portal TMZ. Frankie Muniz imao je problema s govorom i razumijevanjem riječi pa su se njegovi prijatelji jako uplašili. Zvijezda serije 'Malcolm u sredini' u utorak je na svom Twitter profilu objasnio o čemu je bila riječ.

- Bio sam u bolnici jer sam pretrpio blaži moždani udar. To nije uopće smiješno, moram se početi brinuti o svom tijelu. Starim - napisao je glumac. Liječnici ne znaju što je točno bio uzrok. Čekaju se rezultati pretraga. Frankie je u petak trebao krenuti na turneju sa svojim bendom, ali po liječničkoj preporuci, mora odmarati.

05.12.2012. u 13:19 | 0 Komentara | Print | # | ^

Raffaella Balotelliju: Dokaži mi da voliš našeg sina, oženi me!



Talijanska manekenka samo što nije rodila. Raffaella Fico (24) čeka prvo dijete s nogometašem Marijem Balotellijem (22). Par je sredinom studenog ponovno prekinuo. Tad se kao razlog navodila Raffaellina želja za brakom, a nisu se mogli dogovoriti ni gdje će se roditi njihovo dijete. Iako će uskoro postati otac, nogometaš se očito nema namjeru skrasiti zbog čega mu se Raffaella obraća putem medija.

- Ako voliš našeg sina onda mi to i dokaži. Oženi me - izjavila je Rafafella za časopis 'Diva e donna'. Nije poznato kakav je odgovor dobila. Prošli mjesec Raffaella je modnom pistom u Napulju prošetala u vjenčanici.

Par je bio u turbulentnoj vezi do travnja ove godine. Ubrzo nakon što su prekinuli manekenka je Balotellija obavijestila da je trudna. Tijekom ljeta njihove svađe punile su medijske stupce. Prije nego što su se nedavno pomirili pa opet prekinuli vezu, Balotelli je kupio stan u Bresciji u kojem je par planirao živjeti. Za stan je izdvojio 6,9 milijuna kuna.

05.12.2012. u 13:15 | 0 Komentara | Print | # | ^

Jadni Rob Kardashian: Rita Ora varala me s 20 muškaraca




Da sve što te muči moraš podijeliti sa svima na Twitteru, Rob (25) je naučio od sestre Kim Kardashian (32). Jedini muškarac u Kardashian klanu na društvenoj se mreži raspisao o prekidu s pjevačicom Ritom Orom.

- Kako je moguće da cura, koja ima pune ruke posla jer radi na karijeri u šoubiznisu, ima vremena da svog dečka vara s tolikim tipovima - napisao je Rob na Twitteru. Na društvenoj mreži objavio je da ga je Rita Ora (22) prevarila s 20 muškaraca.
- Iskreno, zgadila mi se nakon svega - napisao je, no svi 'tweetovi' o prevari i prekidu brzo su nestali s njegovog profila.

Ponovno se aktivirao kasnije kad je sam sebe bodrio i govorio si kako je hrabar i pošten te da zaslužuje najbolje, a ne djevojku koja će ga varati kad i s kim god stigne. Napisao je i da je već svašta oprostio pa bi i Riti oprostio nevjeru, da ga je prevarila samo jednom. Starija sestra Khloe (28) savjetovala mu je da privatni život ipak ne 'razvlači' po društvenim mrežama.

04.12.2012. u 15:24 | 0 Komentara | Print | # | ^

Rastava nakon deset godina: Mladen Vulić se iselio iz doma




Glumac 'Larina izbora' Mladen Vulić (42) rastaje se nakon deset godina braka od supruge Anamarije (33).

- Istina je da smo predali papire za razvod braka i da se Mladen iselio iz našeg obiteljskog doma. Bez obzira na to, ostat ćemo u korektnim odnosima jer imamo dvoje divne djece koja će nam uvijek biti na prvome mjestu - izjavila je balerina zagrebačkog HNK.

Dodala je da je teška srca njihovim kćerima, Nadiji (8) i Sofiji (5) objasnila novonastalu situaciju u njihovu obiteljskom domu. Vinkovčanin u 'Larinu izboru' glumi Alena Dijaka, bivšeg rabijatnog vlasnika konobe koji je varao suprugu s mlađom djevojkom i sukobe često rješavao šakama.

04.12.2012. u 15:19 | 0 Komentara | Print | # | ^

Leo Messi stiže na Maksimir?! Igrat ćemo protiv Argentinaca?



Prvi čovjek američke konzultantske tvrtke X Sports Worldwide Tom Novak najavio je mogućnost prijateljske utakmice Hrvatske i Argentine.

Izvjesni Novak, Argentinac hrvatskih korijena, već je obavio razgovore u ministarstvima turizma i sporta i uskoro će poslati ponudu predsjedniku HNS-a Davoru Šukeru. Novak je rekao kako očekuje da bi do veljače 2013. godine gradonačelnici Zagreba i Buenos Airesa trebali zaključiti sporazum između dva grada.

Utakmica protiv Argentine bila bi dio proslave zaključenja tog sporazuma kao i dio proslave ulaska Hrvatske u EU. Dodao je Novak kako je i to velika šansa za početni udarac na toj utakmici izvedu generali.

03.12.2012. u 19:13 | 0 Komentara | Print | # | ^

Angelina Jolie: Odustajem od glume, želim biti humanitarka





Glumica već 11 godina pomaže izbjeglicama diljem svijeta kao UN-ova ambasadorica dobre volje. Angelinu Jolie (37) taj posao ispunjava. Planira prestati s glumom kako bi se posvetila ljudima kojima treba pomoć. Zasitila se sjaja Hollywooda.

Vjerojatno će se, uz pomaganje ljudima, malo više posvetiti i svojoj obitelji. Brad Pitt (48) je naime prije nekoliko dana u intervjuu rekao kako se par uskoro planira vjenčati jer ih 'pritišće vrijeme'. Osim toga, otkrio je i kako će vjenčanje biti malo i samo uz najbližu obitelj.

03.12.2012. u 13:27 | 0 Komentara | Print | # | ^

Rita Ora više ne ljubi Roba Kardashiana



Britanska pjevačica albanskog porijekla Rita Ora više nije u vezi s bratom starlete Kim Kardashian. Paru je bilo teško održavati vezu s obzirom da Rob Kardashian živi u Los Angelesu, a ona u Londonu. Rob je nakon prekida s Instagrama izbrisao sve njezine poruke i fotografije.
- To je zaista tužno, oni su stvarno voljeli jedno drugo, no s obzirom da je on živio u Los Angelesu, a ona u Londonu, bilo im je nemoguće održavati vezu. Prije nekoliko mjeseci s romansom su odlučili izaći u javnost, no sad su već prekinuli. Rob je izbrisao sve s Twittera što ga je podsjećalo na nju - otkrio je izvor.
Zbog prekida para, po svemu sudeći, najsretnija je njegova slavna sestra Kim koja ga je, dok je bio u vezi s pjevačicom, pokušala spojiti s drugom djevojkom.
- Prekrasna djevojka zurila je u Roba tijekom naše večere. Mislim da je to ono što mu treba u životu - napisala je Kim u kolovozu na Twitteru.


03.12.2012. u 13:20 | 0 Komentara | Print | # | ^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< prosinac, 2012  
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Prosinac 2012 (13)
Studeni 2012 (10)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi