Ćiril Stipsa

ponedjeljak, 26.09.2005.

Nek ide sve u 3pm!

Kao što vidite malo sam promjenio pozadinu,i još da malo sredim boju slova i to je to!iskreno danas tj. noćas sam cijelu noc razmisljao koji je smisao svega!znam da to muči ljudsku populaciju od kad postoji i bla bla bla...,ali jebemu sve!zar mi postojimo samo da bi mogli tugovat???u zadnje 3 ali stvarno samo 3 godine već je otišlo cca 10 osoba koje su mi bile jako drage!uz to sam imao još neka sranja sa strane koja su me isto uspjela sjebat!pa pogledajte moje razmišljanje na ovaj način:rodiš se,odrastaš,kako odrastaš tako upoznaješ osobe,kako ih upoznaješ tako ih gubiš,i kako ih gubiš ti je teško,te time ispunjavaš smisao života!JA NA POGREBE VIŠE NE IDEM!to sam rekao nakon što sam starog pokopao.i stvarno nisam bio!otišlo(čitaj:umrlo,poginulo) je masu frendova,ali ja ih nisam ispratio!ne zato što nisam htio nego nisam mogao!a u subotu sam i skužio zašto nisam išao na pogrebe!ja više ne mogu gledat kako se ljes spušta u zemlju!gledat frendove kako spuštaju frenda u zemlju,i ne mogu a da se ne zapitam TKO JE OD NAS SLJEDEĆI???TKO ĆE KOGA U ZEMLJU SPUŠTAT???
Ovo je sad već stvarno pizdarija!Neznam,ono kad čujem da je neki od frendova umro... neznam to mi počelo djelovat nekako rutinski!ko što svaki dan popijem kavu,idem u grad,gubim se sam sa sobom itd tako mi je i prihvatit nečiju smrt!

Dosta o Smrti,da ne poludim do kraja!nego malo o pozadini koju sam stavio tako da znate u koji kurac gledate!To što vidite je ENOCHIAN MAGIC BOARD!neznam kako se s tom napravom služit,al me niti ne zanima pretjerano!To sam prvi put vidio na slikama sa koncerta od TOOL-a,i privukla me ta ploča!u početku nisam uopče kužio koji je to kurac pa sam išo malo istraživat(al ne pretjerano) i našao sam sliku ogromnih dimenzija!kad sam ugledo tu ploču odmah me privukla njezina savršena matematička pravilna nepravilnost!red u kaosu!kad sam dalje htio istraživat zajebalo me nepoznavanje nekih pojmova koji su usko vezani uz magiju i slične stvari,tako da ni ja nisam baš previše upućen u samo značenje te meni ful zanimljive ploče!ako netko nešta zna u vezi te ploče,simbola koje ona sadrži ili ako ima kakvu literaturu neka mi javi!

PARABOLA - TOOL

We barely remember who or what came before this precious moment,
We are choosing to be here right now. Hold on, stay inside
This holy reality, this holy experience.
Choosing to be here in

This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in
This body, this body holding me, feeling eternal
All this pain is an illusion.

Alive, I

In this holy reality, in this holy experience. Choosing to be here in

This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in
This body, this body holding me, feeling eternal
All this pain is an illusion.

Twirling round with this familiar parable.
Spinning, weaving round each new experience.
Recognize this as a holy gift and celebrate this chance to be alive and breathing.

This body holding me reminds me of my own mortality.
Embrace this moment. Remember. We are eternal.
All this pain is an illusion.

- 09:39 - Bla..bla..bla... (6) - Štampaj - #

srijeda, 21.09.2005.

Tek toliko da se javim...

EEEEEEEEEEEEEEEEEE da!nemam jebene inspiracije!prokleti narod!ništa, kad se bude nešto zanimljivo odvijalo, ili kad me ufati inspiracija napišem,a do tad ČAU ČAU!

- 09:53 - Bla..bla..bla... (2) - Štampaj - #

četvrtak, 15.09.2005.

Našao sam minut vremena da napišem taj fucking post!Pa da ubijem 2 muhe jednim udarcem ću odma i odgovarat na neke postove blogera!
prvi odgovor ide za SIX-Čuj ful sam razmišljao o onome ča si napisala i nikako da sročim neki odgovor koji bi mogao bit kolko-tolko normalan!nemoj razmišljat o tome na taj način,zapravo nemoj uopće o tome razmišljat!goni to u kurac!
za SHAPAT-ti si luuuuuuudaa!baš sam razmišljao o nekim stvarima i došo ja do tog zaključka!da mi je samo znat ča se to mota po tvojoj glavi!ćeš mi jedan dan morat ispričat!
a sad za PERETA-ja ću te ubit!majke mi!ako se pitaš zašto,pitaj se i dalje!
za TAPIJU-da tuljane moj,ja sam PRINC OD YUGOSLAVIJE!i tako me prozvao sam kralj!
a sad ostalo!
Pa kao što vidite blog mi je počeo da liči na neki kurac!za to je zaslužna potrepana RAMONA666 i ja sa svojim smislom za dizajn!i nabacili smo onaj kaunter koji i nije tako loša "naprava"!samo neznam morat ću ja to brzo mijenjat jer sam ful ljubomoran na blog "pogled s prozora"!svaka čast!ča se tiče ostalog vrijeme se polako počelo oslobađat pa ću sad imat i vremena za pisanje onih dugačkih-kobasa posteva!i to bi bilo to!VIVA!

- 18:01 - Bla..bla..bla... (4) - Štampaj - #

utorak, 13.09.2005.

Dio kan!

Jebemu ne mogu napisat ni jedan blesav post!A zašto!?!E pa zato jer nemam prokletog vremena!tlače me na radnom mjestu!ali bit će bolje!uglavnom to je to i napišem post kad kapne koja minuta vremena!VVVVVIIIIIEEEEEJJJJJAAAAA!!!!!HU D FAK AR JU?

- 19:30 - Bla..bla..bla... (4) - Štampaj - #

četvrtak, 08.09.2005.

Malo o bojama!

Naravno sad ne mislin srat o bojamo kao takvim,već o onome što one predstavljaju!Recimo BIJELA,(BILA)-boja koja predstavlja Hajduk,i cijelu dalmaciju(ipak cijela dalmacija pjeva "bila,bila boja je moja....itd").Ako tako gledamo,onda čista suprotnost bijeloj,nije crna nego PLAVA(MODRA) boja.E sad plava boja je boja Dinama iz Zagreba!I ŠTA ČEMO SAD!?!Ove Činjenice sam naveo da vam pokažem oko čega se podijelio narod hrvatski.Zamislite BBB bi najrađe ubili TORCIDU i obrnuto!A zašto?Rekao mi je torcidaš da je to u srcu i da te to prati cijeli život!Sličan odgovor dobio sam i od dinamovca ili-ti-ga BBB-a!A šta se događa kad igra reprezentacija???Pa kad igra repka onda su svi "jedno",i svi su svima braća i sestre,i ne gledaju se boje ni narječja ni odakle si!NIŠTA!Jedino što je važno je to da si hrvat i da navijaš za repku!Šta će biti poslje uopće nije bitno.
Pogledajmo malo u susjednu nam državu Sloveniju,čisto da vidimo kakva je tamo situacija!Tamo također imate dvije glavne boje.A to su vam ZELENA I CRVENA!Kakve veze imaju te boje sa nogometom i sportom uopće!E pa nikakve!Dragi moji narode te boje predstavljaju PIVE,BIRRE,BIRE ili ako baš hoćete zlatnu tekućinu opojna okusa,nenadjebive pjene i nevjerovatnih osvježavajućih svojstva!Možda bi Rene Bakalović pivo i bolje opisao,neznam i ne želim ulazit u to!Nego da se vratimo zelenoj i crvenoj!Pa ovako Zelena boja je boja Zlatorog piva(naravno zaštitna),uz crnu koja je malo manje eksponirana(barem na ovim prostorima gdje ja obitavam),a Crvena je boja pive Union!I oko toga se slovenci svađaju!Čije je pivo bolje!I oni ostaju pri svom!To nemože promjenit nikakav festival zlatne tekućine,nikakvi dani piva,pa čak ni nuklearna katastrofa to nebi promjenila(ako bi uopće zahvatila Sloveniju)!To je jedan od većih pluseva za sloveniju u moru minusa koje imaju!E zaboravih ONI nemaju MORE!Ono šta oni nazivaju morem,mi nazivamo pojilištima ze krave ili-ti-ga baricama!
Pregled na brzaka:hrvati se svađaju oko nogometa,slovenci oko bire(pive),a jedno bez drugog ne ide!Ako sam u krivu neka me sam nogometno-pifski bog RIBAFISH ispravi!

- 12:27 - Bla..bla..bla... (4) - Štampaj - #

utorak, 06.09.2005.

Još sam zelen,ali nisam nevin!

I tako ja čitam blogove svojih sunarodnjaka,kad tamo oko 99% blogova na koje naletim su totalno depresivni!neda mi se imenovat blogove jer to nije ni bitno,ali jebemu krf!zato sam odlučio da se borim protiv depresije pomoću savjeta!Pa evo jednog savjeta:LJUDI ŽIVNITE MALO!pogledajte meni ful zabavan blog-kuharicu od GOLUB-a ili shićen post od mljekara(baj d vej:mlikar si pija mlika danas?),ili normalan post od šapata!HIHIHI!!!
Enivej!bilo kako bilo,ja imam blog ali više nemam nevinost!Nemam nevinost,ali sam novi u ovom poslu(čitaj:ZELEN)!dakle sve u svemu totalna komedija!Prije san sra da nema postova od mene dok ne sredim post, ali izgleda da san se "navuka" na ove blagodati moderne tehnologije!Jebiga!dok ima ovisnika bit će i lječilišta,što otvara nova radna mjesta!dok ima novih radnih mjesta pada nezaposlenost,dok pada nezaposlenost raste standard regije,dok raste standard regije meni mama kuha ručak!i tako u nedogled!
!!!VAŽNO!!!
ovaj blog je sastavljen isključivo od gluposti koje mi trepaju glavom,i ne očekujte nikakva izvješča!za to postoji tinka ili ramonica ili slične osobe!baj d vej:odlično radite posao cure!
!!!OVO NIJE VAŽNO!!!
Vic kaže sledeče:ide kornjača da se penje na drvo.nakon ča se popenje na usranu granu koja je visoko u krošnji skoči i pad joj ublaži lišće!uporni korni se opet penje na istu granu i opet skoči!i naravno opet preživi!sada već nervozna kornjača se opet penje na istu granu i.... FLOP! završi opet u onom lišću sa početka vica!i tako naš i vaš jadni korni se penje i penje i bla bla bla....
a cijelu situaciju promatraju dva vrapca(muški i ženski) te komentiraju:"A da mu ipak kažemo da je posvojen?"!
STJUPID KORNI!
toliko za večeras i pozdrav od Ćirila Stipse!

- 00:01 - Bla..bla..bla... (8) - Štampaj - #

ponedjeljak, 05.09.2005.

Radovi u tijeku!

kao što možete vidit radovi se odvijaju punom parom(vidi bubanj koji sviraju ruke!),ali još se jebem oko ove pozadine(vidi sliku ispod bubnja!).a što se tiče novih postova,i ostalih poskočica,bit će uskoro!inspiracija me dere,a vremena nema!shitin zajno!baj d vej:riječi san ispravia(malo greški),i dobar ti je ovaj savjet za pisanje bloga!s vremenom sve dolazi!VIVA!

- 11:54 - Bla..bla..bla... (3) - Štampaj - #

subota, 03.09.2005.

Radovi na cesti!

E pa ovako!NE objavljujem nove gluposti na blogu sve dok ne budem zadovoljan izgledom bloga!Još neznam kako se uređuje interfejs,pa strpljenja!
P.S. tenks na odgovorima

- 19:28 - Bla..bla..bla... (1) - Štampaj - #

četvrtak, 01.09.2005.

dođoh,vidjeh i posro cijelu situaciju!

Eto pizdarije!zarazio me taj fakin blog!osjetio ja poziv prirode da serem o raznoraznim stvarima.tako da počnemo...
evo čitam novine i nalovi na naslovnoj stranici"petrač u gajbi,nju orlins sjeban od blage ljetne kiše,blagajnica popljačkala starce u staračkom domu,grijanje skuplje i do 1500 čuna,itd..."
pa počnimo odo traga!grijanje skuplje do 1500 čuna!pa jebo im pas ananas,pazite "skuplje"!ja osobno na plaćam nikakve režije,već se moja majka bavi time,ali koji penis!?!benzin je poskupio,struja je šla z goron,voda je poskupila,cigare i ostala sranja neću ni nabrajat!kako živit pa lako!ako pogledate drugi naslov koji sam naveo odo traga(blagajnica popljačkala starce u staračkom domu) vidit ćete riješenje!pljačka!ali oprez s tim stvarima da ne završite ka naš hrvoje iz prvog naslova!dobro on nije pljačko (ili je!?!),al je pokušao iznudit novce pomoću otmice.
nju orlins sjeban od blage ljetne kiše!ajd nije baš tako,sjebala ga katrin!ali koga boli kurac!?!mene ne!i uza sve nedaće koje je donio svijetskoj ekonomiji,sve mrtve i uništene kuće i dalje me boli kurac!zašto pitate se?e pa zato jer:1.to je na drugom kraju svijeta i dal su se oni zabrinjavali oko hrvatske dok je ovdje bio rat na vrhuncu!?ja mislim da nisu.pa 99% amera niti nezna di je hrvatska!pa ameri su ufurani da je hrvatska neko egzotično piće ili kontinent ili pitaj boga ča!2.ameri su u svakom ratu zadnjih 100 godina!pa da barem brane interese zemlje na čijoj su strani!NE nego oni isprobavaju zadnje verzije svojeg oružija na tuđem teritoriju!ma pizda im bogova!i 3.dobili su što su zaslužili radi iraka!
rezime:amerika je najebala,hrvoje u gajbi,blagajnica je htijela ići na more(ali nije) i cijene skoču ko u enbieju!eto to vam je današnji svijet!
i još nam vlada govori da moramo radit dijecu ili ti ga da se jebemo svi skupa!

- 10:22 - Bla..bla..bla... (3) - Štampaj - #

Sljedeći mjesec >>

  rujan, 2005 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi