Saznajte koje su najpopularnije društvene mreže? - Pronađite djevojku

nedjelja , 23.12.2018.

Najpopularnije društvene mreže










Click here: Saznajte koje su najpopularnije društvene mreže?






Mjesečno se na ovoj stranici pregleda više od šest milijardi sati videa, a da je država bila bi treća po broju stanovnika, odmah iza Kine i Indije. Jedino Facebook ima preko milijardu registrovanih korisnika – ta?



Saznajte koje su najpopularnije društvene mreže?

Najpopularnije društvene mreže su se mijenjale godinama, a možemo o? LinkedIn LinkedIn je primarno poslovna društvena mreža koja pojedincima i firmama služi da razviju i održavaju svoje poslovne kontakte. Twitter Kao i Facebook, Twitter se drasti? Novi je trend snažan rast korisnika između 45 do 54 godine, ogromnih 45 posto u godinu dana.



Saznajte koje su najpopularnije društvene mreže?

Društvene mreže: popis trenutno najpopularnijih društvenih mreža - Mnogi ga više vole nego Instagram video-zapise.



Saznajte koje su najpopularnije društvene mreže?

Društvene mreže danas su sastavni dio našeg života, a gotovo da ne postoji osoba koja nema Facebook ili Instagram profil. Za vas smo izdvojili koje su najpopularnije društvene mreže. Facebook Facebook je, bez dvojbe, jedna od najpopularnijih društvenih mreža današnjice. Od samog početka, ova društvena mreža privlači sve veći broj korisnika koji svakodnevno objavljuju svoje fotografije, doživljaje i uspomene sa svojim Facebook prijateljima. Koliko je ogromna popularnost Facebooka govori i zadivljujući podatak da danas ima oko dvije milijarde aktivnih korisnika diljem svijeta. Twitter Twitter je društvena mreža koja se koristi za mikro-blogging, odnosno objavu kraćih poruka koje nazivamo tweetovima. Ova popularna mreža nudi mnoštvo različitih mogućnosti za svoje korisnike pa njezina velika popularnost nimalo ne čudi. Podaci govore da Twitter trenutno ima oko 300 milijuna korisnika. Instagram Društvena mreža koja je lani s rekordnih 400 milijuna aktivnih korisnika prestigla Twitter. Instagram je mreža za brzo i besplatno dijeljenje osobnih fotografija te kratkih videozapisa sa pratiteljima. Osim toga, ova zanimljiva aplikacija također omogućuje obradu fotografija raznim posebnim efektima. LinkedIn Ova društvena mreža prvenstveno je namijenjena za održavanje poslovnih kontakata između raznih tvrtki i pojedinaca. Funkcionira tako da svi korisnici mogu promovirati i predstaviti sebe, svoj posao te komunicirati s potencijalnim poslovnim partnerima. LinkedIn bilježi oko 300 milijuna aktivnih korisnika diljem svijeta.



10 Zanimljivih Činjenica o Pokemonu GO Koje Niste Znali
U grafikonu ispod pogledajte koje su društvene mreže najpopularnije. Instagram svoju popularnst također duguje ženama kojih je 68 posto, što sve skupa znači da žene očito vole društvene mreže koje su im vizualno privlačnije. Novi je trend snažan rast korisnika između 45 do 54 godine, ogromnih 45 posto u godinu dana. Facebook i dalje neprikosnoveno stoji na vrhu s preko milijarde korisnika, a čak 86 posto nalazi se izvan SAD. Pinterest Pinterest se brzo probio me?

[Albanka marihuana|Posao u austriji ponuda|Seks u hotelu]






Oznake: društvene, mreže, popis, trenutno, najpopularnijih, društvenih, mreža

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.