bbb-oriovac

utorak, 20.06.2006.

Svjetsko prvenstvo.......

sorry M

HRVATSKA - JAPAN

NEKA SLIKE GOVORE UMJESTO RIJEČI!!!













HRVATSKA - BRAZIL

Bife DINAMO Oriovac
Navijača : dvadesetak
gdje smo mi,tu je i on zagrijavanje ...... uuuuuuuuuu ludiloooo SIEMENS S65 po noći,fuj,čekaj imam i pravi aparat u autu... ...ali kasnim




- 18:05 - Komentari (18) - Isprintaj - #

petak, 16.06.2006.

IDEMO U NJEMAČKU !!!

Evo, Svjetsko prvenstvo se već dosta kotrlja pa je red da i mi napišemo po koje slovo o tome. U Oriovcu se utakmice prate po kafićima, naši ugostitelji su (skoro) svi nabavili projektore što je za svaku pohvalu. Naš Klobo Image Hosted by ImageShack.us je bio u Berlinu na utakmici Hrvatska-Brazil i jedva čekam da se vrati i , nadam se, donese zavidnu količinu foto-video zapisa.

U nedjelju smo u Njemačkoj na Hrvatska-Japan nas trojica Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us tako da ćemo i mi donjeti hrpu zanimljivog materijala, a nakon nas na Australiju idu sljedeća trojica Image Hosted by ImageShack.us

Dakle, biti će zanimljivih stvari za pogledati pa navratite na naš blog.

AJMO HRVATSKA !!!

- 13:37 - Komentari (10) - Isprintaj - #

petak, 09.06.2006.

SUDAR SVJETOVA vol.4

Iako nam je već 7 dana iza leđa,da napokon nešto napišemo o Sudaru svjetova vol.4.
Nije to ni smak svijeta ni ništa slično već dolje opisana utakmica između PIONIRA i OMLADINACA.

Petak,2.6.06.
Okupljanje po klanovima je počelo po raznim birtijama u prijepodnevnim satima,praćeno kišom i ružnim vremenom.U međuvremenu se išlo kupiti mali šleper piva,meso za čorbanac i ostale potrepštine,bez kojih 3. poluvrijeme ne bi imalo smisla.
U popodnevnim satima nas je Vrijeme opet iznenadilo,prestala je kiša i nebo se počelo razvedravati.Od 16 sati smo se počeli skupljati na igralištu,pripremili salu za večeru i uz laganu kapljicu i smijuriju počeli dosađivati sami sebi a i kuharu Robiju.
Problem obadvije ekipe je uglavnom bio nedostatak igrača i snage,ali je bila bitna volja.
Oko 18 sati,pred pedesetak gledatelja,započinje (uvijek smješno i zanimljivo) prozivanje igrača.I utakmica kreće pod vodstvom glavnog suca Žike Živca (Nepotkupljivog),i njegovih pomoćnika T.Jakičića (Zakupitog) i H.Pavića (Prodanog).
Službeni zapisnik nam je nestao za vrijeme večere,pa ću "odoka",nabrzinu opisati tijek utakmice.
Omladinci su poveli pa Pioniri izjednačili,do poluvremena se to dogodilo (mislim) dva puta,pa se dakle na odmor otišlo sa 2 - 2.
Početak drugog poluvremena je zabilježila taktička izmjena,ALI SUDACA.Navodno je pomoćniku H.Paviću bilo hladno uz "aut" liniju pa se zamijenio sa glavnim,JOJ-JOJ.Neka.Pioniri u jednom trenutku vode sa 3 - 2,pa 3 - 3,4 - 3 za Pionire.Te nekih 15 minuta prije kraja Omladinci (sa 12 igrača u polju igrališta) poravnavaju rezultat na 4 - 4,ali brzom intervencijom njihovog selektora iz igre "neprimjetno" izlazi T.Zulić (40) i uskoro glavni sudac zaključuje utakmicu (10 min.prije regularnog kraja).
Ako se puno varam ispravite me u komentarima.....
Omladinci naravno presretni rezultatom....jer je to bila zapravo još jedna njihova velika pobjeda,što je pokazalo slavlje i oduševljenje za vrijeme večere.
Treće poluvrijeme tj.večera za igrače i sponzore je ove godine (za divno čudo) prošlo bez većih incidenata,a slavilo se,pilo,jelo i skakalo do ranih jutarnjih sati.
Image Hosted by ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

P.S.
Mailom nam se iz Hamburga javio naš prijatelj Robert Palikuća (igra nogomet za Fc St.Pauli),poslao nam je jednu sliku i velike pozdrave.
Roberte,volimo i mi tebe.Pozdravljaju te BBB-Oriovac,ostali prijatelji i rodbina!!!!!
Image Hosted by ImageShack.us

- 14:33 - Komentari (5) - Isprintaj - #