Betonaža
[ # ]

Da, vidim da sve frca na sve strane od žalosti kaj nisam već 2 dana ništa napisal, ali bil sam "malo" prezaposlen za pisanje bloga, pa se ovim povodom svojim obožavateljima duboko ispričavam.
Naime, u blizini Ivanca gradimo kuću, nije to ništa posebno velikog, 3 sobe+ kuhinjica+kupaona s WC-om.Gradimo to već dosta dugo, ali nikako da završimo jer uvijek iskrsne nešto gdje su novci potrebniji.Ove godine moji starci su odlučili zadat završni udar tom objektu. 50% bilo je i prije gotovo, ostalo je jos unutarenje uređenje+ vjerojatno ćemo morat mjenjat krov, jer su potporne grede koje drže ploče počele trunut, a i krov je od nekog materijala (nemrem se sad sjetit kojeg točno, mislim da je Azbest u pitanju) koji najvjerojatnije izaziva tumorna oboljenja, pa ćemo ga sad kak sve delamo , maknut i stavit drugi. I tak već dva vikenda gore se radi punom parom. Danas smo betonirali kuhinju i sobe. Ovo betoniranje je pravi "pain in the ass".Kad se jednom krene, nemože se stati, tada se ide do kraja. Zato smo danas počeli oko 7, i posle 12 smo bili gotovi. Nisam očekival tako brzo, ali ajd, ne bunim se :-). Majstor je znal svoj posao i sve je to brzo išlo.Sada čekamo 2-3 tjedna da se to sve unutra stvrdne i osuši, onda ide još neki fini sloj i konačno pločice i parket.Namještaj također imamo, jer ćemo iz stana preselit dosta toga gore, a staro zamjenit u stanu s novim.
Ako se pitate dal ću se uskoro gore preselit, odgovor je NE! Gore je super, mir i tišina, imamo gdje vani sjesti i sve to, ali ovdje u gradu imam posel i putovat svaki dan gore-dolje (40km) i nije bas mali trošak, pogotovo kad cijene benzina divljaju kao vjeverice po šumi( :-) ).
Otići gore preko vikenda je pun pogodak, krajolik je prekrasan, a i do Ivanca ima 2-3 km, tako da je sve na dlanu. Žao mi je što nisam uzeo fotić sa sobom da puknem par fotki "akcije" na blog, imam ih na mobitelu ,ali rezolucija i nije baš kaj, pa neću ništa ni stavljat, a i nemam bluetooth za prijenos .

Budite mi veseli i sretni, nemojte previše piti i seksajte se do iznemoglosti......:-) :-)


03.07.2005....15:02 [ Komentari (6) ] Isprintaj

<< Arhiva >>