LIJEČENJE BIOENERGIJOM

05 veljača 2018


U znanosti je poznato da se za gradnju ljudskog fizičkog tijela koristi samo 5% DNA unutar svake stanice. O ostalih 95% znanost ne zna ništa. Mislim da ostalih 95% imaju određenu posebnu funkciju, u odnosu prema energijama i u odnosu prema liječenju.

Sposobnost za liječenje nalazi u svima, ali je nekima dostupnija zbog mehanizma njihova razumijevanja. Dio DNA koristi se za kolektivnu svijest, strujanje energije, i ako se to ne razumije netko može povjerovati da je ono što nije. Ako to unutar te osobe nije pročišćeno, onda ona može vjerovati da je Napoleon. To je, dakle, nešto poput genetskog pamćenja uma.

Čini se, dakle, da u tih 95% koji postoje u svakoj stanici, fizičko očitovanje u DNA svih prošlih života, iskustava, kozmičkog znanja, kozmičke povezanosti. Također i znanje o arhetipovima i kako se oni iz toga počinju očitovati.

Kad iscjelitelji rade u trojkama sa Bogom, i kad imamo tri iscjelitelja i pacijenta, narav procesa liječenja, ono što zapravo struji je, u slučaju iscjelitelja koji su povezani s Bogom, energija koja dolazi iz civilizacija Ankore i Aragona. Ona je slična laserskoj zraci: u svijetu našeg jezika ne postoji narav onoga što imaju te civilizacije. To je zraka koja najprije prolazi kroz muške iscjelitelje, zatim prodire kroz ženu iscjeliteljicu, a onda pročišćava tijelo pacijenta.

Međutim, kad se liječenje odvija između dvoje (pacijenta i iscjelitelja), kad su polariteti muški i ženski, i kad se to dvoje nalazi blizu jedan drugoga, njihova dva eterička tijela se miješaju, u tom miješanju pročišćavaju, a to pročišćenje onda stvara visoku peć ili središte kroz koje Civilizacije mogu djelovati. Moguće je, također, da iscjelitelji rade u parovima, dva muškarca i dvije žene, koji bi radili kao tim, posebno kad se radi o vrlo ozbiljnim slučajevima. Sva bi energija, onda, bila lijevana kroz sva četiri bića da bi se tako obrnuo razorni proces u biću koje je bolesno. Tada je cijelo eteričko tijelo ono koje se pokušava vratiti u ravnotežu. Dijelovanje je eteričko, što, zauzvrat, naravno, djeluje na biokemijsku masu i to uklanja stvari iz eteričkog. To je poput laserske zrake koja uklanja otrove. To je divovski filter koji pročišćava i uklanja nečistoće. To je kao da uzmete pacijenta i potpuno ga preokrenete, ono što je unutra dovedete vani, onda ga pomno ispitate i uklonite iz njega sve otrove, sve ono što bismo nazvali tumorom, sve stvari koje ne pripadaju u fizičko tijelo, a onda ga vratite u prvobitni položaj. To bi bilo kao da imate lutku koja u sebi ima vrlo fino punjenje od svilenog pamuka, a onda u nju ušeta moljac koji, zatim, napravi svoje gnijezdo, a vi ga izvadite, lutku otvorite, prevrnete je, pročistite, i opet zašijete, onda bi moljac bio uklonjen. To je stvar iste naravi.

Treba znati da su većinu bolesti na ovom planetu prouzročili narodi greškom u svojem razmišljanju, svojoj prehrani, svojim zagađenjem tla i voda, zaraženošću onoga što stavljaju u sebe, prouzročili su ih oni koji prave posao na račun čovječanstva. Postoji jedan dio koji je stvorio osjećajni stres, a drugi je dio stvorio stres od ugađanja drugima, sada govorim o mladima. Postoji također dio stresa koji je stvorilo prilagođavanje mozga tijekom mladenačkog razdoblja, ali najveći dio stvorio je planet Zemlja. Bilo je zamišljeno da čovječanstvo bude rođeno da bi živjelo punim, plodnim, zdravim, nebolesnim životom i u prolaženju fizičkog tijela, ne da postoji starenje ili patnja kakvi sada postoje, već da izvrši prijelaz mirno, tijekom sna, nakon dobrih stotinu godina življenja. Uvijek se u posljednjim godinama spajaju znanje i mudrost. Ali, čovječanstvo je to zbog mnogih razloga izgubilo: zbog toga što je kolektivna misao postala da svi moraju biti bolesni i stariti. To je teško nadvladati.

Kad, na primjer, tijelo stvori kalcifikaciju zbog slabljenja kostiju, moguće je promijeniti materiju mislima i prehranom. Moguće je to učiniti pravilnom ishranom, nadoknadom vitamina, pomoću uzdizanja misli i rastvaranja tog kalcija, a također i iscjeljenjima. To je moguće. U procesu uklanjanja kalcija najbolje je neko vrijeme ne jesti životinjske proizvode. Jer, tijelo će onda započeti trošiti kalcij.

U početku je postojala čistoća i čistoća misli. Kad učinite neku veliku stvar koja je protiv vas samih, Svemira ili Stvoritelja, unutarnje znanje stanice počinje reagirati. To nazivamo krivicom, ali to je oblik protivničkog razaranja. A polazna točka svega toga je strah. Zbog toga to prodire u eteričko i zamućuje ga, tako da je magnetsko polje zamućeno, a u njega se onda može prodrijeti i zagaditi ga - ekstra nisko frekventnim valovima, oni oduzimaju energiju, i mogu onda prodrijeti i zagaditi eteričko. Ako na svoje tijelo stavite kristalnu svijest sa strukturom kristala, onda ga ELF ne može zagaditi. Ono što zagađuje i zamućuje magnetsko, i penetrira u eteričko je divlja stanica. Ona, zatim, u tijelu savija gnijezdo i započinje isušivati životnu energetsku snagu. To je, dakle početak karcinoma, a on se također može prouzročiti greškom u razmišljanju velike mase čovječanstva, što je povezano sa zagađenjem okoliša. Ako masa čovječanstva ima grešku u razmišljanju, to se odražava na okolišu.
Ako se zagađenje okoliša prouzroči vizualnim zagađenjem, to također, onda, prodire u eteričko. Može biti ovako: vi možda nemate grešku u razmišljanju, ali eteričko trpi bombardiranje i prodiranje - iz kolektivnog. Onda zagađenje može ući u čovjeka.

Oznake: Zdravlje

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.