Udane traze avanturu - Susretit će se u sredini

ponedjeljak , 24.12.2018.

sam, imam dvoje djece i spavam s frajerom kojeg sam upoznala preko










Click here: Udane traze avanturu






Najpoznatije delo mu je SAGA O FORSAJTIMA, The Forsyte Saga i njeni nastavci MODERNA KOMEDIJA A Modern Comedy i KONAC DELA End Of The Chapter. Soyez le premier ŕ réagir.





On pizdi inkaze mi. Kaže da ona poništava sve mirise na njegovoj koži i usnama, i seksa i mene. Seks je možda predvidljiv, ali ipak ga žele.





Le camp de Primitif Aventure en tableaux. - Ce qui subsiste de quelque chose du passé sous la forme de débris, de vestiges, etc. Šef me doveo u salu za sastanke, postavio me na onaj veliki stol, pustio porniće na televizoru i sada me gleda kako se ja samozadovoljavam.





On direktor, ona ugladjena kucanica, uvik za rucicu u setnjici, uvik zagrljeni.. Kad ono, on vec godinama ima jednu stalnu, zamjensku!! Ona zna vec duze vremena, ja slucajno saznala, ali se ne rastaju.. Ocito svima pase tako, nadam se da je barem iskren prema zamjenskoj, jer gledajuci realno, ona bi mogla tu izvuc najdeblji kraj.. Vidi se da clanak pise neka koka koju je ostavila njena losija polovica... Ona ne zna da udate dame ne ostavljaju oglase jer se boje... Kolega mi je zasao u godone vise ne izlazi na mjesta gdje bi mogao upoznati kakvu sebi odgovarajuci damu. On pizdi inkaze mi. Dam oglas u oglasnike... Znaci moja draga blogerice nisu samo muski ti koji su u braku i koji bi nesto nabrzaka!!!



Snimio vlastitu ženu u neviđenoj sramoti!
On zna da je poraz neminovan, jer sve na to ukazuje. Stiv Harvi otkriva sve to. Često ponovimo seks, čak nekoliko puta — uza zid, na krevetu, na komodi, u kupaonici, ja na njemu, on na meni... Ona zna vec duze vremena, ja slucajno saznala, ali se ne rastaju.. Seks je prioritet Udane žene nisu se smirile u krevetu! Još jedan čest motiv u njegovim delima bile su nesrećno udate žene. Jerusalim iščekuje napad krstaša.

[Jebacina na livadi|Vreme je za vaš prvi seks?|Nam vezu]






Oznake: leš, camp, de, Primitif, aventure, en, tableaux.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.