Kršenje predizbornih obećanja


Previše zapostavljam ovaj blog. Dio suradnika je započelo novi početak, neki su otišli jedriti na Jadran i loviti malo vitra, a neki treći, koji nemaju vremena ni za novi početak ni za jedrenje na skupocjenim jahtama, dobili su nove državne namete – poreze koji startaju od petka kada će Sabor izglasovati treći rebalans.
Za sada prisjetit ćemo se prošlog rebalansa. U njemu je HDZ uz pomoć koalicijskih partnera ukinuo besplatne udžbenike i prijevoz za školarce. Treba se prisjetiti i HDZ-ove predizborne kampanje pa obratite pozornost na predizborni plakat i parirajte ga s novom odlukom predrage nam vlasti!


29.07.2009. ::: Komentari (3) ::: Ispis teksta ::: Link teksta

<< Arhiva >>

 • O BLOGU

  Blog koji prati društvenu stvarnost, bilo na realan ili sarkastičan način. Za sve one koji misle svojom, a ne tuđom glavom!

  O POLITICI

  Blog koji ne voli politiku. Ne favorizira ni lijeve ni desne, a ni stranke centra. Ne voli one koji se profesionalno bave politikom, od stranačkih dužnosnika do stranačke mladeži.

  IDEJA I MISIJA

  Potaknuti ljude da razmišljaju svojom glavom. Da ničije stavove, pa ni ove na ovom blogu ne uzimaju poput vitamina, već da čitaju što više, obrazuju se i barem prije spavanja između pranja zubi i večernje molitve razmisle i donesu vlastiti stav o barem jednoj temi.


  VIDLJIVOST KOMENTARA