srijeda, 05.03.2008.

White eye in the dark night

SRIJEDA 6. 2. 2008

Nije to bio običan dan u 7.c. razredu. Razred je na prvi pogled običan. Dosadan. No to nije istina. U lijevom redu do treće klupe vlada mafija. Njihov klan se zove „Famiglia Naiaretto“ sa zloglasnim kapom zvanim „Črnja“. Oni su vrlo okrutna obitelj. Švercaju preko granica klupa špiceve debljine 0.8 za preprodaju posebnih tehnički. Iza njih vlada monarhija „Odvjetniković“. Njome vlada Magdalena 666. Imaju najbolje odvjetnike u razredu koje iznajmljuju za jednu peticu. Imaju visoke zahtjeve, ali i eksplozivne odvjetnike. U srednjem redu do druge klupe je „K.A.Š.“ iliti „Klub ala Štreber“. Podižu razredni prosjek. Primaju mito profesora jer im je koeficijent inteligencije neobično visok, od 183 do 188. Profesorima treba netko da ih savjetuje oko obrade nastavnih jedinica, pa se obrate njima. Iza njih vlada anarhija. Nema glavnog. Svatko je za sebe, ali i svi su zajedno. Imaju himnu. Autor je gosp. Slipknot, a pjesma se zove The Heretic Anthem. U zadnjem redu su takozvana „Slatka djeca“. Imaju dvije svrhe. Moraju postati miljenici profesorima, a nakon što im jadni profesori poklone peticu „Slatka djeca“ ih pojedu. Misterij je zašto ih pojedu, no „Odvjetnikovići“ koji su radili za njih tvrde da moraju oglodati svo meso s kostiju jer njihovi vođe Šime i Riba trebaju nešto čime bi očistili svoje čelićne zube. No moram prijeći na stvar. 7. c. je toga dana imao profesoricu Emiliu Kolić. Zvanu „Milka“. Ako ne znate, ona predaje likovni. Prvih je 5 min. „Famiglia Naiaretto“ bombardirala profesoricu špicevima. Nakon toga je ona trebala pomoć, pa je dala mito „K.A.Š.“. Oni su odbili zamolbu jer su bili zauzeti pisanjem zadaće iz matematike. Anarhisti su od papira napravili pudlice i njima plašili profesoricu. Na kraju svojih živaca je profesorica, ne znajući za svoju sudbinu, podijelila „Slatkoj djeci“ petice iz zalaganja. Oni su ju pojeli. U razrednom oglasu su napisali da nije ukusna. Monarhija „Odvjetniković“ je uspješno obranila razred od bombardiranja iz ravnateljeva ureda. Za ubojstvo je okrivljen kist jer je u trenutku prije smrti profesorica njime probola srce. „Slatka djeca“ nisu bila kriva.
Zato mladi i novi profesori, oprez! Ovaj razred je uvijek u lovu na svježe žrtve.

Pustite mi komentar pa da vidim kako vam se sviđa moja prića =)
Pozdravljam vas SVE! Pa-pa

Image Hosted by ImageShack.us

05.03.2008. u 16:43 • 71 KomentaraPrint#

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Nja-nja

Fuck, what do ya want?

***92% of teens have moved on to turbo folk. If you are part of the 8% who still listen to real music, copy and paste this into your blog***

Some shit

Zovem se Nina. Slušam ono sto slušam, nije vas briga! Živim u... Rovinju. Nemam decka, al jedan je jako blizu... cerek But I suppose that ya all don't care.
That's all folks... Peace out! =B

Osobe

Gregor
Karota
Benjamin
Andrea
Golda
Sarchie