Najnovije obrade :: Arhiva: Muzika ~ Koncerti ~ Izvodjaci - Susretit će se u sredini

nedjelja , 30.12.2018.

VIKEND U GRADU Koncerti, filmovi, festival vina i otvaranje klizališta u Stepi










Click here: Najnovije obrade :: Arhiva: Muzika ~ Koncerti ~ Izvodjaci






Vođe navedenih grupa su uz glumca Zenita Đozića sudjelovali u poznatoj satiričnoj TV i radijskoj emisiji. We have a Westpac American Express credit card. These are real issues in Durham today, and Don's working on real solutions. Data Inputting Southern United States South Atlantic North Carolina Durham County, Nc Durham, Nc.



najnovije obrade :: Arhiva: Muzika ~ Koncerti ~ Izvodjaci

Ina - Tim za nebo 17. Government designated USCIS Physician for I-693 form. This is a project of Civic Impulse, LLC. There s a lot more to Durham than just Duke University.



najnovije obrade :: Arhiva: Muzika ~ Koncerti ~ Izvodjaci

Net.hr - Srđan Gojković Gile, frontmen Električnog orgazma, na u.



najnovije obrade :: Arhiva: Muzika ~ Koncerti ~ Izvodjaci

Minulo ljeto je završilo nevjerojatnim vrhun­cem na polju narodne muzike. Nadregionalni folklorni ansambl gradišćanskih Hrvatov Kolo-Slavuj je objavio svoj do sada najopširniji i najopsežniji muzički opus, nosač zvuka, kompaktnu di­sketu »Šarolikolo«. Ovde se radi o diskografskom pothva­tu da se na jednoj CD-jki ob­javi cijeli program, ki je ov ansambl predstavio prilikom svojega jubileja 45-ljetnoga postojanja 1971. Ov produkt Ko­­lo-Slavuja nas pelja u povi­jest današnje gradiš­ćan­skohr­vat­ske dijaspore u najšir­jem na­rodnosnom pogledu i toliko koliko je mogu­će širokom ge­ografskom ra­z­mjeru. Ali iz­vo­­djači ovoga nadredgionalnoga i prikgrani­čnoga ansam­bla pod peljanjem svojih vrsnih muzičkih stručnjakov nisu sa­mo iskapali, i obdjelivali a pak izveli cijeli red naj­lip­ših i najintimnijhi ganutljivih ja­čak, nego nas peljaju i u naj­noviju dob novoga vi­dje­nja folklora. To pokazuju uz os­talo tim, da skoro jur pozab­ljeno i još postojeće ob­liču u novu pratež, u atraktivno narodno ruho a pri tom idu i do današnjice i pokaz­u­ju kako se nešto more transformirati u aktualnu, jako dopad­ljivu i suvrimenu for­mu, u narod­ni oblik, ki mo­re udovoljiti i najmodernije zahtjeve na području folklo­ra, narodnih jačak i tancev. Ovim svojim najnovijimi muzičkim produktom je Ko­lo-Slavuj zgradio velik i jak most prik u medjuvrimenu jur nevjerojatno brojnih muzičkih i plesnih, pjevnih i instrumentalnih točak brižljivo uv­je­žbanoga i perfektno pre­d­stav­ljenoga programa. Pred svim se ovde bez sumlje radi o atra­ktivno i odlično izved­e­noj i snimljenoj pak na kra­ju i vrhunski dopadljivo preproduciranoj muzičkoj knjigi, enciklopediji svojega djelovanja na temelju brojnih upečatljivih, dirljivih i milo­zvučnih glazbenih točak i de­taljov iz prebogate narodne riznice. Da bi toga imali u ovom području narodne kulture, Kolo-Slavuju kao cjelini bi se tribala ispostaviti majstorska svidočba, cehovsko-zanatsko pokazanje. A pred svimi onim, ki su ovo omugu­ćili — zapravo sve je zraslo u vlašćem gnjazdu, ponekad i malo uz pomoć stranjskoga, ko je tim u isti čas i prisvoje­no — triba skidati kapu, se d­i­boko nakloniti uz jak pljesak u znaku zahvalnosti, da ovo smimo zvati naše u najširjem jezičnom, kulturnom, geogr­af­skom, hrvatskom pogledu!



Saban Saulic - Koncert - (LIVE) - (Sava Centar 2013)
Daca m-auzi retine, prietene, Oricine poate sustine, crede-ne Femeia ta te-a transformat in caine Si ce rau ne pare... Festivali Zasnovani su mnogi festivali pop muzike širom SFR Jugoslavije, uključujući i , Opatijski festival, , Skopljanski festival, u , te kasnije i MakFest u. Attention Webmaster: This is your current default homepage; it has been setup with your new account. SFRJ je bila jedina komunistička zemlja koja se uključivala u , i to godine. Zlaja je neko vrijeme živio u , pa se potom preselio u. New Romantic Tijekom ere Novog romantizma New romantic , kojeg su popularizirali umjetnici poput i Spandau Balleta, u Jugoslaviji su se pojavili otprije spomenuta zagrebačka grupa BOA te beogradska Jakarta. Nina je predstavljala svoju zemlju na Euroviziji u Štokholmu 2016. Menu Join us About us Newsroom People Hives Producer Contact Privacy Share button Cookies.

[Zenski donji ves|1 klik vijesti|Bosna xnxx]






Oznake: vikend, u, gradu, koncerti, filmovi, festival, vina, i, otvaranje, klizališta, Stepi

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.