Dodirni mi srce najljepse ljubavne pjesme - Datiranje za seks

ponedjeljak , 24.12.2018.

Radojka Sverko - Pjeva pjesme iz duse










Click here: Dodirni mi srce najljepse ljubavne pjesme






Nisam ja ona koja misli na tebe vec si ti onaj koji mi dolazi u mislima. Ljubav je kada srce prestane kucati i pocne drhtati, a to moje cini kad si ti u blizini!!!!!!!! Kada vidis crnca da u sunce blene, sutni ga u dupe pa se sjeti mene!



dodirni mi srce najljepse ljubavne pjesme

Radojka Sverko - Prostrili me zlatnom strilom 3:43 9. Onaj dodir u prolazu... Poljubac je nista, Vol jeti je sve, Ljubiti svako moze, a voljeti ne. Sve nema svoju cijenu, ali ipak sve se plati jednim sanjivim vriskom mjeseca što pada u more.



dodirni mi srce najljepse ljubavne pjesme

Divlje Jagode - Pjesme koje traju - Divlje jagode - Sta je to u tebi 10.



dodirni mi srce najljepse ljubavne pjesme

Neka ti moje misli ne remete ni jedan trenutak zivota, a voli me tek toliko da znam da postojim! Da se sve zvijezde svemira zbroje, koliko bi ih bilo? Ne znam, ali mojih poljubaca bi bilo vise. Da si dobar, to znam. Da volis, to mislim. Ali koga, to ne znam. Kad razmijenimo milijun poljubaca pomijesajmo ih zajedno sve dok ih ljubomorni ne budu mogli prebrojati. Cujes li kako moje srce kuca? Razumijes li sto kaze? Prica o mojoj ljubavi prema tebi! Jedino sto mi nedostaje znaj ti si. Nisi zvijezda ni andjeo, ni bog da te molim, ali si osoba koju ludo i iskreno volim... Daljina nas dijeli, ljubav nas spaja, tesko je bez tvog zagrljaja. Nije to bila kisa, nego nebo je plakalo sto je andjela izgubilo. Ljubav je skola nesebicnosti i vjernosti. Prava ljubav je kad nekoga volis kao ja tebe. Izbrisi trag mojih nemira - umrijet cu bez tvog dodira. Dapace, siguran sam da je upravo uz mobitel. Andjele, pa ti nemas krila! Neka te cuva i neka ti prica, neka te ona ljubi kad ne mogu ja.



Ljubavne pjesme
Radojka Šverko - Little love song 3:41 22. Zeljim da ti kazem jedan ljubavni stih o pavarsi o kosova e ljir voljim te. Sve nema svoju cijenu, ali ipak sve se plati jednim sanjivim vriskom mjeseca što pada u more. Nisi zvijezda ni andjeo, ni bog da te molim, ali si osoba koju ludo i iskreno volim… Vuku se dani jedan za drugim, dosadna kisa uporno pada, nestajem polako u satima dugim a moje se srce samo tebi nada!!! BIJELO DUGME - SELMA 04. Svaki pokusaj bi bio uzaludan ostaje ti samo da ga gledas i da mu se divis strahujuc da ce svakog casa odleteti a ti ces tada prestati da zivis. Bog ima 10 zapovjedi, a država zakone, ja priznajem samo jedan zakon-moju ljubav za tebe, ljubav je najveci zakon. JINX - BRAZIL 11.

[Kako naci prijatelje u novom gradu|Kako zaraditi novac online forum|Kako napraviti profil na piku]






Oznake: Divlje, jagode, &, pjesme, koje, traju

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.