Maggot World

srijeda, 22.03.2006.

Šampioni.....šampioni.....šampioni.....!!!!

Evo me nazad nakon dugo vremena!!! Ova škola mi nikako neda mira.. Nakupio sam se loših ocjena, neke sam čak i ispravio, ali sve u svemu - zadovoljan sam... Ovaj post sam morao napisat, a glavni motiv je naravno DINAMO - moja prva i jedina ljubav (osim još nekog, a ta osoba zna da pričam u ovom trenutku o njoj)... Bio sam na koncertu u petak na 20. obljetnicu BBB.. I da vam kažem, bilo je preeeeejebeno. Htio sam ja još i prije ić, ali nisam nabavio karte i nisam okupio ekipu. Onda me u petak nazvo frend (inaće je on stravstven bad blue boys) i reko mi je dal ću ić na koncert, a ja ono skačem od veselja i bio sam izvan sebe... U tom trenutku sam markao biologiju tako da sam se malo smirio da me ljudi ne gledaju ko da sam dobio letvom po glavi.. I tako dođem do svoje razrednice da ju pitam dal me može pustit zadnji sat da odem jer smo imali školu do 7 i 10 a koncert je počeo u 7... Nije me naravno pustila i ja sam popizdio (samo što to nisam pokazivao jer bi bilo kobno za mene i moje ocjene). I tako ja odoh doma po šal i došo sam na koncert oko 8 sati... Ludilo je i dalje trajalo.. To jest nije ni počelo.. Da se mene pita, najbolje je bilo kad su nastupali Prljavci i Vatrene ulice.. Skakali smo, pjevali smo svim srcem i sve dok nisam promukao... Sljedeći dan mi je glas bio tako dubok da sam se začudio ko sam kurac... Skoro najbolja pjesma je bila:"Svinjo debela, svinjo debela"...... Majku ti tvoju Kranjčar, nisi ni zaslužio da ti ime napišem velikim slovima... Prodana dušo!!! Otišli smo doma oko 11 jer mi se nije dalo klošarit pred domom sportova i opijat se... Eto nemam vam više ništa za reć, osim da oni koji nisu išli su pljugeri jer neznaju kako je jebeno bilo... Žao mi je ljudi, to je sve za kurac... Ko ne ide na tekme i na ovakve događaje, ne treba se smatrat pravim Bad Blue Boysom... To je sve ljudi, evo vam još par slikica (nažalost nisu sa koncerta) i čujemo se kad popravim ocjene.....

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Ovaj mi je grafit osobno drag jer sam ga i osobno slikao na mobitelu... I da neko ne misli da serem, ne mislim to za ovu sliku jer ovo je prikaz grafita kad su ga tek napravili...

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

- 19:08 - Komentari (5) - Isprintaj - #

četvrtak, 09.03.2006.

Slipknot Vol.:2....

Već dugo nisam pisao postove...Hmmm pitam se zašto jebote...Zbog proklete škole!!! Ali ja idem hrabro dalje u novo objavljivanje postova... Ovih par dana stalno brijem Slipknot ovo - Slipknot ono... Lud sam za njima, to je sve.. Starci mi pizde zbog njihove muzike koju puštam doma, a ja ih teram jer nemaju pojma što je muzika... Tu bih stavio još par slikica jer znam da oni koji vole Slipknot dolaze me redovito posjećivati pa bi onda to i bilo u redu... Ali ovako, ja imam problem. Ne mislim na ono što mi je u glavi.. To već svi znaju da imam problema.. Nego imam neki drugačiji problem, a toga se najviše bojim. Ako ikada bude koncert Slipknota u Zagrebu, a da ja nemam s kime ići, onda ću se ubit na takav način da me rođena majka neće prepoznat jer će mi faca biti još gora od Coreyeve maske... (A za one koji hoće znat kako to otprilike izgleda, rado ću vam onda demonstrirat)

Image Hosted by ImageShack.us

Svi moji frendovi slušaju rap, cajke, pop, i ko fol neki rock, a ima i onih koji slušaju metal... Ali ja tražim Maggote, ništa drugo. Da imam s kim otić na koncert, da mogu s njima pričat najnormalnije a da ne kažu da je Slipknot bolestan zbog tih maski i takvih pjesama... ZATO SADA SLUŽBENO DAJEM OGLAS: TRAŽIM MAGGOTE LJUDI... JAVITE MI SE NA MOJ BLOG!!!!
I evo još slika za one najvjernije Maggote... Samo za vas people... I won't WAIT AND BLEED!!!!!

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us<

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

*Ne želim nikog zamarat svojim problemima, ali dogodila se pizdarija da ti ovaj kreten briše postove pa moraš otić na arhivu i onda kopirat sve što ti je idiot izbriso... Sad sam kopirao svoja 2 posta, ali ne vrati komentare... Tak da imam ih sve ukupno nula... Idiot debilni!!! Molim one koji su mi ostavili komentare da mi se ponovo jave da imam linkove na njihove blogove..* Alkoholom protiv interneta!!!!!!

- 19:20 - Komentari (10) - Isprintaj - #