Wish me luck

Just do so. I'll need it. You can pray to Kami-sama too ^^
Thanks to everyoneOdlutane misli

ONE PIECE 4 EVVA!!! (rekao sam da će post biti uklonjen nakon nekog vremena jer se njegova tema nije slagala s opisom bloga ;))Kaku

Kaku je u početku predstavljen kao vrlo druželjubiv šef mehaničar u Galley-La Company-ju. Njegovo ime najvjerojatnije dolazi od japanske riječi 'kaku' (kut), što bi se u ovom slučaju odnosilo na njegov četvrtasti nos. Kaku je pregledao brod Going Merry, i utvrdio da se ne može popraviti. On se može kretati velikom brzinom i skakati sa ogromnih visina bez ijedne ogrebotine, u čemu uživa. Time je dobio nadimak 'Yamakaze' ilitiga Planinski Vjetar. Popriličan broj likova ga je zamijenio s Usoppom, s obzirom da ima dug nos.
Image Hosted by ImageShack.us

Nakon što je otkriven kao član CP9, Kaku postaje hladan i bezosjećajan. Unatoč tome, ipak se često smije dok se bori, jer očito uživa u tome. Vrlo ga često možemo vidjeti kako se podruguje protivniku, a svoj Devil Fruit je pojeo samo iz zabave. U Enies Lobby-ju su on i Kalifa dobili Devil Fruits-e. Pojeli su ih pod pritiskom Lucci-ja. Time je Kaku dobio sposobnost pretvaranja u žirafu, jer je pojeo Ushi Ushi no Mi, Model Giraffe.
Image Hosted by ImageShack.us

Unatoč njegovom smiješnom izgledu, Kaku je ponosan na svoj izgled i tvrdi da voli žirafe. Zbog toga, često se naljuti kad drugi ismijavaju njegov izgled (što se događa vrlo često). Nakon neprekidnog podrugivanja sa strane Zora i Jyabure, Kaku pokaže svoj najjači 'Rankyaku', 'Rankyaku Amanedachi', koji prereže Tower of Justice na 2 dijela. Iako su žirafe biljojedi, Kaku tvrdi da obožava meso.
Image Hosted by ImageShack.us

Kaku ima 23 godine, i rođen je 7. Kolovoza (2 dana prije mene). Unatoč njegovom mladom izgledu, njegov ga glas i način izražavanja čine puno starijim. Njegov 'Douriki' iznosi 2200, što ga po jačini svrstava na drugo mjesto CP9 ljestvice. Njegova stručnost je 'Rankyaku', te je napravio velik broj njegovih varijacija. On je također jedini mačevalac u cijelom CP9(osim Spandama, ali njega baš i ne računam u to), te koristi 'Yontouryuu' , stil borbe sa 4 mača (2 mača u ruci, i 2 mača su noge – 'Rankyaku')Jyabura

Jyabura je voditelj tima (dijela CP9) koji nije bio na tajnoj misiji u Water 7. Pojeo je Inu Inu no Mi Model Wolf, voće koje mu daje mogućnost da se pretvori u potpunog vuka ili vukodlaka.
Jyabura vjeruje da mu je Lucci veliki rival, iako Lucci nije baš zainteresiran za to, vjerojatno radi velike razlike između njihove snage. Jyabura je vrlo kompetitivan, te je bio bijesan kad se saznalo da su Kaku i Lucci jači od njega. Prije Luccijevog odlaska sa svojom grupom u Water 7, Kaku je bio slabiji od Jyabure, a Lucci je bio bliže njegovom nivou. Jyaburin 'Douriki' je 2180.

Image Hosted by ImageShack.us

Dok su u ljudskom obliku, razlika između Jyaburinog i Kakuovog 'Dourikija' je samo 20, ali Jyabura vjeruje da je puno jači od Kakua dok je u životinjskom obliku, jer su voća koja pretvaraju ljude u životinje mesojede puno opasnije. Jyabura je vrlo nagao, i u kombinaciji sa svojim praznovjerjem (vjeruje da su vražja voća naselili sami vragovi) te neuspjelim pokušajem da odgovori Kakua od jačanja, često je prikazan kao komičan lik. Zato je iznenađujuće što je najrazboritiji pripadnik CP9. Jyabura inzistira na tome da je u borbi "dobar dečko", koji protivnicima zadaje brzu i bezbolnu smrt. On također svoje žrtve često nasamari, pričajući im bajke i laži tijekom borbe.

Image Hosted by ImageShack.us

Jyabura je stručnjak u 'Tekkai' tehnici, te je cijeli njegov stil borbe nazvan 'Tekkai Kenpo', stil koji mu omogućuje da se kreće dok koristi 'Tekkai'. On je jedini korisnik 'Rokushiki' tehnika koji je razvio tu mogućnost. Njegov 'Tekkai' je najjači u CP9, čemu je dokaz da se jedini može kretati dok ga koristi, što čak ni najjači član CP9, Lucci, nije uspjeo.
Jyabura ima autentičan smijeh, i glasa se: "Gyahahahahaha".
Sa prednje strane, ispod lijevog ramena ima tetovažu koja glasi 'ookami', ili vuk, prevedeno na hrvatski.
Pobijedio ga je Sanji koristeću svoju novu tehniku "Devil Leg" (Diable Jumbe - Vražja Noga)Kumadori & Blueno

Kumadori

Kumadori je među posljednjima otkriven da je član CP9. Prepoznatljiv je po svojoj velikoj građi, ogromnoj količini ružičaste kose i po desnom oku, koje skoro nikad nije otvoreno. On prati samurajski kodeks, i komično si pokušava oduzeti život, svaki put kad se ponizi. Prihvaća krivnju za skoro sve, čak i za tuđa djela, te prihvaćanjem tuđih krivnji smatra da nije vrijedan živjeti. Prije nego što počini "Seppuku" (tradicionalno ritualno japansko samoubojstvo, koje se počini probadanjem nožem u trbuh), instinktivno aktivira 'Tekkai', svaki put, što mu slučajno spasi život.

Image Hosted by ImageShack.us

Kumadori ima jake osjećaje za svoju pokojnu majku, te počinje jecati i plakati za njom čim na nju pomisli (čak i usred borbe). Svoja neuspjela samoubojstva smatra "božanskom zaštitom" koje mu šalje njegova majka s neba. Kumadori je 'Sennin' (legendarni čovjek japanske mitologije koji ima sposobnost kontrolirati i autonomne funkcije svojeg tijela, te živjeti vječno), što objašnjava iznenadni dobitak/gubitak tjelesne težine, i mogućnost kontroliranja kose.

Image Hosted by ImageShack.us
Kumadori koristi kosu za gušenje Nami, prisjeća se majke i pjeva haiku u isto vrijeme. Svestran čovjek.

Kumadori je vrlo bučan lik. Ima čudnu naviku da često uzvikuje "YOYOI!!". Njegove borilačke sposobnosti se okreću najčešće u korištenju njegove kose za napade, i 'Rokushiki' sposobnosti. Kumadorijev 'Douriki' iznosi 810, što ga čini petim likom po broju 'Dourikija' u CP9. Također u borbi koristi svoj štap (za napade Shishi Kabab i Shigan Q). Kumadori također usred borbe ima sklonost izmišljanju i recitiranju haiku pjesama.Blueno

Blueno je prvo prikazan kao ljubazan barmen u jednom kafiću na otoku Water 7. Doduše, vrlo brzo pokaže svoju pravu prirodu kad se pokaže članom CP9. Dok ostali članovi CP9 samo na prvi dojam imaju izgled bezosjećajnih strojeva za ubijanje, jedino je Blueno odražao taj dojam. Kaku, Lucci-ju, Kalifi i Jyaburi je užitak boriti se i poigravati s protivnicima, dok Blueno ostaje miran i svoj svo vrijeme, vjerojatno zato što je najstariji član. Blueno simbolizira ciničke i zle pothvate "Svjetske Vlade".

Image Hosted by ImageShack.us

Blueno je pojeo Doa Doa No Mi (Door Door Fruit) što mu omogućuje stvaranje vrata na bilo kojoj površini. Čak može i stvarati i vraza u zraku, koja vode u drugu dimenziju. Također može stvarati i vrata na drugim ljudima, kao što je napravio Luffyju. Blueno koristi svoja vrata kako bi se mogao slobodno kretati okolinom, dok se priprema za zasjede . Ima 'Douriki' 820, što ga po jačini svrstava na četvrto mjesto CP9 ljestvice.

Image Hosted by ImageShack.us

Bluenov 'Tekkai' je jedan od najjačih 'Tekkai' tehnika među CP9, i uz Kumdorija je jedini pokazao varijaciju te tehnike (Tekkai Gou). Unatoč jakoj obrani koju mu daje 'Tekkai' tehnika, njega je uspio pobijediti Luffi, koristeći svoju novu tehniku (transformaciju) zvanu Gear Second.<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.