Tatjana jurić - Stranica za upoznavanje

utorak , 25.12.2018.










Click here: Tatjana jurić






Koliko je jedino ljubavi u životu potrebno i koliko su ljudi ti koji - čine život. I danas je takva. Zahvalna sam na tome!



tatjana jurić

Tu zadnju noć u njezinoj kuhinji rekla mi je - pazi preko ceste. Počivaj u miru, sve si napravila točno onako kako je trebalo. Dok bih sjedala u auto, gledala bih prema prozoru na drugom katu s kojeg bi mi mahala. Promjena osobnosti - Pretjerana sumnjičavost, ustrašenost, ljubomora 10.



tatjana jurić

- Ne pišem ovo da bih pokazala koliko nam je u obitelji bilo teško.



tatjana jurić

Uz osnovni smjer politologije, studirala međunarodnu politiku i diplomaciju, te političku komunikaciju i odnose s javnošću. Uređivala i vodila modnu emisiju Modelle na Novoj TV 2003. Na HTV-u surađivala kao studentica u televizijskoj i radijskoj produkciji, gdje je zatim, kao novinar i voditelj bila angažirana u periodu 2015. Članica je HND-a i dobitnica Večernjakove Ruže 2005. Danas je, uz dnevni posao na Narodnom radiju, angažirana i u sklopu vodeće medijske kuće Styrije - na projektu Miss7 - gdje aktivno sudjeluje u produkciji web i digital sadržaja. Svaki pripovjedač bira i vrednuje pojedine događaje prema svojem uvjerenju ili interesu, netko sa zapovjedničkog trona, netko iz prisilnog suparništva, a netko iz pasjeg ugla, ali obično s reafirmacijom svoje osobe. And most important, have the courage to follow your heart and intuition. They somehow already know what you truly want to become. Everything else is secondary. Sometimes you're ahead, sometimes you're behind. The race is long and in the end it's only with yourself... Whatever you do, don't congratulate yourself too much or berate yourself either. Your choices are your half chance...



Tatjana Jurić u Tamarinom sportskom zagrljaju
Tražite li od dečka da vas drži kao kap vode na dlanu? Majci poznate voditeljice i novinarke Tatjane Jurić, danas 69-godišnjoj Dragici, prije nešto više od dvije godine dijagnosticirana je Alzheimerova bolest. Međutim, mami je postajalo sve gore, a naša je obitelj sve više kopnila. Kasnije su socijalni radnici ipak bili susretljivi i na tome sam ih silno zahvalna — govori Tatjana kojoj se slična situacija dogodila i u banci, kada je, uz valjanu punomoć, pokušala na sebe preuzeti upravljanje majčinim računom. Nisam se usudila reagirati. Svaki pokušaj racionaliziranja ih razjari. Danas je, uz dnevni posao na Narodnom radiju, angažirana i u sklopu vodeće medijske kuće Styrije - na projektu Miss7 - gdje aktivno sudjeluje u produkciji web i digital sadržaja. Neki dragi ljudi, vidiš na prvu, poput roditelja svakoga od nas. Nakon što je proteklog vikenda s prijateljicom Mijom Kovačić uživala u Umagu na Sea Star Festivalu, nekoliko dana kasnije otputovala je u Francusku. Znala bi se moja mama gubiti po gradu, voziti do Španskog, na zapad, uvjerena da ide na istok grada, na Borongaj.

[Gole dlakave picke|Inicijali tvoje srodne duše su...|Cure za upoznavanje]






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.