Najpopularnije aplikacije za dopisivanje - Koprivnica

četvrtak , 27.12.2018.

VRIJEME JE DA PROMIJENITE TELEFON: Milijuni korisnika WhatsAppa ostaju bez najpopularnije aplikacije, jeste li i vi među njima!?










Dating Site: Najpopularnije aplikacije za dopisivanje






Camera360 Ultimate Ukoliko niste zadovoljni kvalitetom svoje kamere, a volite da slikate sve i svašta, ova aplikacija mora da se nađe na vašem telefonu. Koristeći ovu aplikaciju, nećete ni primetiti da učite, a vrlo brzo ćete početi da govorite strani jezik koji ste izabrali.



najpopularnije aplikacije za dopisivanje

Ova aplikacija je zamišljena kao igrica — na početku svake partije dobijate 3 života, a ako ih izgubite morate da ponavljate zadatu lekciju. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila.



najpopularnije aplikacije za dopisivanje

Najkorisnije Android aplikacije u 2016. - Sledeće godine u ovo vreme možda baš vaša aplikacija postane jedna od najkorisnijih u online prodavnici.



najpopularnije aplikacije za dopisivanje

Foto: Promo Predstavljamo vam 6 besplatnih aplikacija čije su najnovije, unapređene verzije već zaslužile da ponesu titulu najkorisnijih u ovoj godini, iako je 2016. Google Goggles Ova aplikacija je osmišljena tako da funkcioniše po istom principu kao Google naočare. Možete da fotografišete bilo koji predmet, a Google Goggles će analizirati sliku i pokazati vam informacije o tome što se nalazi na slici. Ako, na primer, fotografišete neki automobil, ova aplikacija će vam prikazati detaljne informacije o modelu i proizvođaču vozila za samo nekoliko sekundi. Ova aplikacija je idealna za vas! Sve to za samo 7 minuta dnevno. Duolingo Uz Duolingo, na jednostavan i zabavan način savladaćete neki od 9 najzastupljenijih svetskih jezika. Ova aplikacija je najpo;ularnije kao igrica — na početku najpopularnije partije dobijate 3 života, a ako ih izgubite morate da ponavljate zadatu lekciju. Koristeći ovu aplikaciju, nećete ni primetiti da učite, a vrlo brzo ćete početi da govorite strani jezik koji ste izabrali.


Mcdonals aplikacija na narucivanje hrane
Uz ovu aplikaciju možete slobodno da surfujete internetom, a da pri tome ne ugrozite rad svog telefona. Camera360 Ultimate Ukoliko niste zadovoljni kvalitetom svoje kamere, a volite da slikate sve i svašta, ova aplikacija mora da se nađe na vašem telefonu. Da biste napravili sopstvenu aplikaciju i postavili je na Google Play Store, potrebno je da steknete osnovno znanje iz ove oblasti. Sledeće godine u ovo vreme možda baš vaša aplikacija postane jedna od najkorisnijih u online prodavnici. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

[Speed dating cornwall|Southern indian dating customs|What are the six stages of dating on high school story]






Oznake: Najkorisnije, android, aplikacije, u, 2016

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.