OLDTIMER MOTO KLUB ADRIA - Kaštel Sućurac - HRVATSKA

nedjelja, 03.01.2016.

12. " MAŠOKARIĆ " 26 .XII.2015. Kaštel Sućurac .












MAŠOKARIĆ: Didove oči ne silaze s trona
Piše: D.P.
Objavljeno: 27 Prosinac 2015
NAJSPREMNIJI I NAJSRETNIJI
Četvrtu godinu zaredom ekipa „Didove oči“, koju čine Joško Šarić i Josip Mandarić, najbolja je ekipa u turanju karića u Kaštelima, pa im je i ove godine pripala glavna nagrada već tradicionalne utrke „Mašokarić“ u iznosu od 100 tisuća lipa.

Za razliku od prethodnih godina, ove godine sućuračke „Didove oči“ ipak nisu lako došle do pobjede, jer su s njima, rame uz rame, kroz cilj prošli, na kraju drugoplasirani, Tonći Tomić i Matej Lozić, članovi splitske ekipe „Strikan i Netjak“, koji na blagdan Svetog Stjepana već godinama dolaze u Kaštela i sudjeluju u ovoj nesvakidašnjoj utrci turanja karića.

S trećim vremenom, u kojem su prošli od kule na Glavici, preko rive, uz Gojaču i natrag, kroz cilj je prošla ekipa iz Kaštel Kambelovca „Ori melji“,

I drugoplasirana i trećeplasirana ekipa dobili su novčane nagrade, a sve tri ekipe, umjesto medalja dobili su odgovarajuće balinjere oko vrata.

Na ovom 12. Mašokariću sudjelovalo je ukupno 12 ekipa, a ovo zanimljivo događanje privuklo je u centar Kaštel Sućurca mnogobrojnu publiku, čime su se postigli glavni ciljevi organizatora, oldtimer moto kluba Adria, a to su navesti ljude na blagdansko druženje na otvorenom i sačuvati od zaborava zabavu starijih generacija, karet na balinjere.
- 21:40 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.