Fotkam, kuham, putujem https://blog.dnevnik.hr/okusi-tastes

srijeda, 23.06.2010.

prebila bih...

ju.
od sinoc rat. burninmadburninmadpuknucuburninmad
malo dete doslo doma rezanih siski. ukoso i cik cak. pao mi mrak na oci. je da su joj bile na obrvama ali koji vrag to ONA ima njoj rezat bez pitanja? ima da joj stavi spangu (ko ja) ili me pita za dozvolu, u najboljem slucaju. ili ukaze na to pa odslusa da vec za oba klinca imam bukiran termin kod nase najbolje i najdraze frizerke E. tu pod prozorom. koja ih brzo i ravno izfrizira i dok se vrte po stolcu, tak je dobra.

i nije ovo prvi put. zadnji put sam to upakirala u celofan, da ne zelim da se to maloj radi. ali se pravi luda, naravno headbangheadbangmadmadpuknucupuknucu. ovaj put, da ne popizdim i da ne bude otvorenog rata, posaljem sms da molim da se u buducnosti odluke i radnje takve i slicne prepuste meni kao roditelju. natrag dodje pismo ko iz proslog stoljeca, takvih izraza: nisam maloj htjela napravit novu frizuru nego joj "omoguciti da UGLEDA okolinu oko sebe". a siske nisu maloj isle u oci ni prek ociju. bile su NA obrvama. inace, to je osoba koja je mladje svoje vlastito dete skratila ko samsona - na spavanju. kosu do ramena na zalbu ucitelja odrezala malom u snu na jezeka. o shokovima, histerijama i traumama i dugorocnim posljedicama, tikovima i slicno djecjim necemo ovaj put al ako jos jednom oshisha moje dete, vadim i taj as iz rukava, da znam za taj zlocin. u najboljoj namjeri naravno nut. grrrrrrrrrrrrrrrrrrr joj kak sam ljuta. al najgore je to da se osjecam i grozno jer sam joj sve to morala napisati. je da sam dodala da znam da je to bilo u najboljoj namjeri ali neka mi drugi put kaze ako misli da klincima nekaj treba umjesto da sama to radi. i nis nije posle napisala. ljuta je sigurno ko pas. ko ja. i tracat ce me.

kaj vi o ovom mislite? jesam li pretjerala? ali ja vise ne podnosim da mi se rade ovakve stvari i da se pravi luda i dobra kad nije. i da mi dovodi nepozvane goste na uskrsnji rucak, da sama nepozvana dolazi na vrata kad se pozvalo druge u namjeri da se ona ne nacrta tu. i ne, ne radi to samo nama. radi to svima jer ona podrazumijeva da vrlo sira familija svuda i nju zeli vidjeti, cak i na profesorkim promocijama di je broj stolica i uzvanika tocno odredjen.- a ona dodje naravno nepozvana headbangheadbangheadbang
headbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbangrofl



23.06.2010. u 12:21 • 17 KomentaraPrint#^

ponedjeljak, 21.06.2010.

prvi ali ne i zadnji put.

odjedrila mare svoju prvu regatu. pravu pravcatu. valjda da si dokaze da nije zakrzljala do kraja. zna mare dobro vozit neka druga plovila na jedra ali pravu (i brzu) jedrilicu - ne. stovise, bila na istoj samo dva puta u zivotu. krenuti na regatu s ciljem da ne padnes u vodu i da uopce dojedris do cilja pa u medjuvremenu odluciti da bi bilo dobro da se na startu s nikim ne sudaris...a na kraju ambiciozno prestizati ostale (ne sama nego u paru)..i zavrsiti na 13 (eto nekom je to i sretan broj) od 17 mjesta u nasoj kategoriji.....i nije tako lose za pocetak. tak da tu nebu kraj :).

rezume: potrgala dva nokta (ko mi kriv kaj ih nisam odrezala), nabila zuljeve od navlacenja raznih konopaca koji su se zapetljavali non stop (sva sreca vjetar nije bio prejak), natukla si masnice po potkoljenicnim kostima i jedva dosla kuci gegajuci se klecavih koljena. od previsoke doze svjezeg zraka se onesvjestila u krevet.
sve u svemu, fino iskustvo. i ne, osoba iz proslog posta se nije ponudila za pomoc oko djece, imala je previse drustvenih obaveza s drugim ljudima nut

21.06.2010. u 17:09 • 9 KomentaraPrint#^

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>



Komentari da/ne?

Loading

citam

ovo je samo moj mali podsjetnik na blogove koje posjecujem, to ne znaci da su mi tu svi favoriti. nemarno osvjezujem ovu listu i svako malo shvatim da na njoj nema nekim meni dragih blogera kojima ne propustam niti jedan post. neka mi oproste na kaoticnosti, nije namjerno. ali sigurna sam da znaju koliko ih volim pratiti i da se nece uvrijediti:

sjor profesur
brod u boci legendarni
marchelina
kritika pragmaticnog uma
kengur
xiola
tyche
cranberry
champs
bugenvilija
suzette
JJA
macka u martama
MiniMaxine
seoska idila
Zvrk
brunhilda
Viola
Tea
kamena kucica na skoju
sklodowska
Zona
gustirna
ciovka

njamnjam
marina kuharica za male i velike
trogirski gastronom
enogastromama
cooketa
torte
dalmacija
pijesak u gacama
miris, zlato i zacini
kucanica u japanu
kabulske price

fotke
remek djela bugenvilija: Foto Tvornica Snova
remek djela blue veki

Copyrightom zasticeno.
Nemojte "posudjivati" moje fotografije, tekstove ili price i objavljivati pod svojim imenom. Pitajte i dogovorit cemo se.




od 20.5.2013.