Linkovi
Pratite nas na Instagramu:

Instagram


Naša fb stranica

Naš facebook profil

KONTAKT:
ODBOJKAŠKI KLUB PLAVI ZMAJ DUGA RESA
Jozefinska cesta 85
Email:ok.plavizmaj@gmail.com

RASPORED TRENINGA

RASPORED TRENINGA




Odbojkaški klub Plavi Zmaj

24.05.2016., utorak

Pobjedau Kup-u


Idemo dalje!
Nakon dvije utakmice Kupa protiv OK Mladosti DR. naše su Zmajice izborile prolazak dalje ukupnim rezultatom 6:5 po setovima. Sinoć je umor kod naših djevojaka koje su dan prije provele na Prvenstvu regije učinio svoje. Dobra igra ali i želja za pobjedom bile su na strani kluba s druge strane Mrežnice. Prvi dio utakmice tako je pripao odbojkašicama Mladosti. Ipak, kada je najteže Zmajice su najbolje, u "majstorici" naše djevojke konačno pokazuju da nisu zaboravile kako se igra odbojka i uspijevaju nametnuti svoj ritam te izboriti pobjedu. Ove dvije utakmice Kupa pokazale su koliko su klubovi iz našeg grada napredovali i kako se igra prava odbojka. Bravo svima!!!

Oznake: odbojka


- 13:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #

22.05.2016., nedjelja

Drugo okupljanje Prvenstva regije centar za Kadetkinje



Četvrto mjesto na Prvenstvu regije Centar za Kadetkinje!!!
Utakmica za 3. i 4. mjesto pripala je djevojkama iz OK Fortis Volta 2:0 (25:15:15). Prije toga u polufinalu OK Varaždin Volley za nijansu bio je bolji. U neizvjesnoj utakmici polufinala uz puno oscilacija u igri ali i briljantnim ulaskom od čak 12 poena Zmajica, te uzimanjem prvog seta Varaždinkama 25:13, djevojke nisu izdržale do kraja - izgubile su 2:1 (25:12, 17:25, 9:15). A da bi dogurali do polufinala morali smo pobijediti OKM Cenrometal. I opet, po tko zna koji puta do sada Zmajice su nas oduševile. Silovito otvaranje Drugog okupljanja Prvenstva regije -Centar za kadetkinje i pobjeda nad ekipom OKM Centrometal 2:0 (25:12,25:14). U prvom okupljanju pobijedili smo OK Petrinju i izgubili od HAOK Mladosti. Tako da se Zmajice na kraju se moraju zadovoljiti četvrtom pozicijom. Kada se sve zbroji i kad vidite da ste četvrti u regiji koja broji stotinjak odbojkaških klubova i kad znate da su ispred vas samo renomirani klubovi kao što su HAOK Mladost Zagreb, OK Varaždin Volley i OK Fortis Volta Zagreb, a da su iza ostali mnogi klubovi koji su poznavatelji odbojke svrstavali u favorite morate biti ponosni. Tako smo mi PONOSNI na naše djevojke koje se nisu predale i koje su dostojno prezentirale dugorešku odbojku. nadamo se da ste zapamtili njihova imena jer o njima će se još mnogo pisati i pričati u sezonama koje su pred nama ... Priča još nije gotova jer slijedi Državno prvenstvo ... mi smo spremni i dolazimo.

- 15:24 - Komentari (1) - Isprintaj - #

20.05.2016., petak

ODIGRANA PRVA UTAKMICA KUPA I PODRŽANA AKCIJA "JA SAM VIŠE OD MS-A"


Utakmica županijskog Kupa održana je jučer 19.05.2016. godine u dvorani Mladosti. Naše Zmajice slavile su nad djevojkama iz Mladosti 3:2, Osim pobjede važnije je to da smo zajedno podržali akciju "Ja sam više od MS-a" uoci dana borbe protiv Multiple skleroze. Čestitke svim sudionicima ove plemenite akcije. #možemosve

Oznake: odbojka


- 16:38 - Komentari (2) - Isprintaj - #

10.05.2016., utorak

KADETKINJE OSVOJILE NASLOV PRVAKINJA ŽUPANIJE


Završeno je i ovogodišnje Prvenstvo Karlovačke županije za kadetkinje. Naše djevojke na koje smo računali od početka sezone nisu nas iznevjerile, već naprotiv ugodno su iznenadile i s tri pobjede i jednim tijesnim porazom osvojile Prvenstvo, te se plasirale na Prvenstvo regije Centar. Moramo napomenuti da je uspjeh još veći kada se uzme u obzir da je spletom okolnosti nastupila pomlađena ekipa Zmajica . One su silom prilika gurnute u „vatru“ početkom nastavka natjecanja u 2.NOL ligi Centar, jer su nas u tom trenutku iznenada napustile neke od standardnih prvotimki. Posebno smo ponosni na te mlade djevojke jer su u sva natjecanja ušle ozbiljno ali i pokazale zajedništvo i prijateljstvo kakvo se rijetko viđa. Kao što smo u nekoliko navrata već napisali naše čestitke za pokazanu igru idu i ekipama OK Karlovac i OK Mladost. Žao nam je što na turniru nisu nastupile i djevojke iz OK Ogulin kojima želimo puno uspjeha u daljnjem radu. Isto tako moramo primijetiti da lokalni mediji loše ili nikako ne prenose odbojkaška događanja u našem gradu bez obzira o kome klubu se radilo. Srećom mi se trudimo da odbojku približimo našim sugrađanima ali i šire, putem dobrih igri i glasnog navijanja. Također sve naše uspjehe , poraze, događanja u klubu i oko njega prenosimo na društvenim mrežama (facebook, instagram), blog i web stranici našeg kluba. Nakon ovog uspjeha nema opuštanja očekuje nas Prvenstvo regije Centar koje će se održati u dva okupljanja. Prvo okupljanje već je na rasporedu ovu nedjelju 15. svibnja 2016. godine u Varaždinu, Gradska sportska dvorana Varaždin. Drugo okupljanje je u Nedelišću, NGC ATON, nedjelja, 22. svibnja 2016. godine. Ždrijeb nam je dodijelio jake protivnike, HAOK Mladost Zagreb, OKM Centrometal i OK Sisak. Raspored i vremena natjecanja možete pogledati na službenim stranicama HOU. Mi se nadamo dobroj igri i pravoj poslastici za svakog poznavatelja odbojke. Jedno smo sigurni naše Zmajice nas ne mogu razočarati jer bilo koji rezultat da ostvare one su već naš pobjednik.
#samojedanzmajjeplavizmaj #samojakozmajo #idemonamore


Oznake: odbojka


- 19:16 - Komentari (1) - Isprintaj - #

07.05.2016., subota

Dvije važne pobjede na drugom okupljanju Prvenstva regije


Mnogi će reći da je naša dvorana poput "Maksimira" ali ona je za nas "Santiago Bernabé" ( op.a. Je l' tako Mourinho !). Možda tu neće "haklati" Ramos, Benzema, Ronaldo, Modrić niti će odbojku igrati Venturi, Lan Ping, Samanta Fabris ili Jelić ali tu su naše nade, kadetkinje, djevojke koje su danas osvjetlale obraz Plavog Zmaja .. Manuela, Jelena, Marina, Lana, Laura, Marta, Lara, Matea, Anja, Hana, Magdalena, Petra, Rita-Maria. Zmajice koje su u dvije utakmice ostvarile dvije važne pobjede, koje su nas približile odlasku na Prvenstvo regije Centar. I zato im od srca Hvala!!!
Plavi zmaj - Mladost 2:0 (25:18,25:14)
Plavi Zmaj - Karlovac 2:0 (25:20,25:18)
Posebni pozdrav našim navijačima koji se nisu štedjeli i nadglasali su svojim grlima trube i udaraljke.
P.S. Posebno volimo kada nas podcijene i napišu ..- # Sljedeći puta samo još jače
Zato *#samojakozmajo,

- 19:02 - Komentari (1) - Isprintaj - #

04.05.2016., srijeda

Prvenstvo županije za Kadetkinje


U četvrtak, 05.05.2016. godine u dvorani "Dubovac" Karlovac, održat će se prvi turnir Prvenstva županije Karlovačke za kadetkinje.
1.utakmica 19:45 OK Karlovac – OK Mladost
2.utakmica 20:45 OK Karlovac – OK Plavi zmaj
Pozivamo Vas da dođete podržati naše kadetkinje u borbi za odlazak na regionalno prvenstvo.
#samojednzmajjeplavizmaj


Oznake: odbojka


- 19:49 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< svibanj, 2016 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Veljača 2018 (2)
Siječanj 2018 (1)
Listopad 2017 (3)
Rujan 2017 (2)
Kolovoz 2017 (2)
Lipanj 2017 (1)
Svibanj 2017 (3)
Siječanj 2017 (1)
Prosinac 2016 (2)
Studeni 2016 (1)
Listopad 2016 (2)
Rujan 2016 (1)
Kolovoz 2016 (1)
Lipanj 2016 (5)
Svibanj 2016 (6)
Travanj 2016 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga



O nama
Osnivačka skupština održana je 11. rujna 2003. godine u nazočnosti roditelja djece koja pohađaju OŠ Vladimir Nazor, a okupljaju se u OK Mladost i Školskom športskom klubu Plavi zmaj, pa je jednoglasno donijeta odluka o osnivanju Športske udruge Plavi zmaj. Ured državne uprave u Karlovačkoj županiji donio je 24. studenoga 2003. rješenje kojim se odobrava upis Športske udruge Plavi zmaj u Registar udruga Republike Hrvatske. Kako je za osnivanje Odbojkaškog saveza Karlovačke županije neophodno djelovanje tri kluba, a u taj broj se ne ubraja Športska udruga Plavi zmaj, to je čelništvo udruge pokrenulo postupak za osnivanje samostalnog odbojkaškog kluba, a OK Plavi zmaj upisan je u registar udruga Republike Hrvatske rješenjem Ureda državne uprave u Karlovačkoj županiji 16. siječnja 2004. godine. Od tada do danas OK Plavi Zmaj izrasta u respektabilan odbojkaški klub koji se trenutno natječe u 2. Nacionalnoj odbojkaškoj ligi. Sve kategorje kluba bilježe zavidne rezultate u županijskim, regionalnim i državnim natjecanjima.