Image hosted by Photobucket.com

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


©2006 Grrrr...
Design: Grrrr...
Image Host: Photobucket.com
Powered by 10-4 CI

Last tracks powered by Last.fm

E-mail trenutno nedostupan


UIN: 176 493 053 – Grrrr…

Sexan - (egoist, kul, ovo, ono)

Medo - Ima jedan mali zec

Okatta

BonTon - Blog trenutno nedostupan

BoseNogice - Bosonoga :)

Buzz Factory

30.03.2006., četvrtak

E moj Hrvoje dragi

Postenje ;) Uzoran si profesor. Nemam što dodat. Pričaš nam o pravu, govoriš nam o primjerima iz prakse, pun si sebe dok nam predaješ u onoj velikoj učionici. Imaš toliko autoriteta, šetaš se uzdignute glave, pwnaš navodno. Navodno, da. I danas smo naučili jednu lekciju.

Kad završite pravo, stečena znanja nemojte iskoristiti da bi stanje u ovoj državi bilo bolje, da bi istjerivali pravdu, da bi svojim primjerom pokazali da ima ljudi kojima je stalo da iskorijene lopovluk i korupciju. Ne. Ne budite glupi. Stečena znanja iskoristite da pronađete rupu u zakonu i da zaradite na prijevari. Ah, zaista kažem vam, nema kruha u poštenju. Hvala ti dragi Hrvoje na toj lekciji. Cijenim. Vrlo.

Kad mladi učenik uči kod velikog majstora borilačkih vještina često puta čuje: ''Nemoj svoje vještine koristiti da bi napadao druge, oh, ne, već da bi se obranio.'' No, ti ne misliš tako, zar ne? Znanje iskorisite da nekom slomite ruku ili u našem slučaju, znanje iskoristite da bi tu i tamo nešto ukrali, okoristili se. Kakav si sad učitelj, dragi Hrvoje, sad kad kradeš? Da li da te sad gledamo kao tutora? Krivotvoriš? Ccccc…

Ali Hrvo, znaš što sam shvatio? Znam da znaš. Eh. Ništa se promijeniti neće. Ostati ćeš ti ponosno govoriti sa svoje katedre. Smješkat ćeš se dok nam budeš objašnjavao razliku vrijednosti cijele majice i njenog rukava. Gnjavit ćeš kolegicu iz prve klupe. Oh, da. Siguran sam, pače, da te neće osuditi.

Hvala na lekciji Hrvoje. Jedva čekam završiti fucks ;)

- 17:06 - Komentiraj (11) - Printaj - #

Copyright by Grrrr... (http://theSMSzone.com) The SMS Zone: FREE MASKED and ANONYMOUS SMS