Image hosted by Photobucket.com

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


©2006 Grrrr...
Design: Grrrr...
Image Host: Photobucket.com
Powered by 10-4 CI

Last tracks powered by Last.fm

E-mail trenutno nedostupan


UIN: 176 493 053 – Grrrr…

Sexan - (egoist, kul, ovo, ono)

Medo - Ima jedan mali zec

Okatta

BonTon - Blog trenutno nedostupan

BoseNogice - Bosonoga :)

Buzz Factory

26.01.2006., četvrtak

SMS

Mischa Ne valja pretjerivati i dosađivati. Nećemo valjda raditi iste greške. Definitivno bi trebao ohladiti jer je stvar unaprijed osuđena na propast. Znam to. Zbog svih okolnosti to ne bi ferceralo. Ali, protiv osjećaja ne možeš. Trinaestogodišnje dijete s problemom pretilosti bi reklo: ''U tom grmu leži zec.'' Istina. Jebemu mater.

Jedan od najstarijih sukoba – sukob mozga i srca, razuma i osjećaja. Tko je u pravu? Oboje. Za što se odlučiti ovisi o pojedincu. Osobno mislim da ću prevlast dopustiti razumu. No, srce će sigurno raditi bune i revolucije. Tko će pobijediti saznati ćemo na kraju rata. Ulažem 100 kuna na razum. Iskustvo. Jer već vidim srce ugušeno, ubijeno od strane svojih pristalica. Što je, zapravo, vrlo tužno. Ali je gola istina kao gola domorotkinja na polinezijskom otoku. Obnažena.

I tako će se ciklus ponavljati opet. Čovjek se zapita kakvog to onda ima smisla. Zajebano je što srce na početku uvijek uleti s tako dobrim argumentima. Ubrzo se pokaže da su to samo isprazna predizborna obećanja. Svaki put nasjednemo. Svaki put. Jebemu mater.

- 17:06 - Komentiraj (9) - Printaj - #

Copyright by Grrrr... (http://theSMSzone.com) The SMS Zone: FREE MASKED and ANONYMOUS SMS