Šešir mu je siv, crven mu je šal..

petak , 07.12.2012.

Hohoho!!

Prošli smo vikend (01.-02.12.2012.) bili na diiivnom snježnom izletu! U subotu ujutro, ne u 7:15 već u 11:15 :) našlo se na željezničkom kolodvoru 18 junaka koji se ne boje snijega, leda i zimee nego jedva čekaju novi izlet, novu avanturu!! A avantura je počela već u vlaku jer umalo smo ostali zarobljeni u snijeguu! Dadada, dobro čitate.. Malo smo tako stajali na mjestu, i to lagano na kosom terenu, dok su dečki iz HŽ-a šetali oko vlaka, svijetlili, čistili snijeg..
Uglavnom, u Delnice smo stigli pa kombijem do doma (gdje su nas već čekali starješina i ekonom), smještaj u sobe i gaass van na snijeg!! A snijegaaaaaa svuda, oko kuće, na kući, na autu, ispod auta, na stablima, u zrakuu, u gaćama, u majici, u bucama :):) milina!! Hrana nikad bolja, jota za prste polizat, gulaš s njokima, mmm, dobro se jede, dobro se živi.
Kombinacija snijega, patrolnih sastanaka i novih izviđačkih znanja, igara (što vani, što unutra), mozgalica, plesa, jabuka, jaja i toaletnog papira = pun pogodak i :) samo :)
Jedva čekamo sljedeći!!

.. i svoj odred voli.. <3

<< Arhiva >>