Izviđačko orijentacijsko natjecanje „Primorska gojzerica“

četvrtak , 23.02.2012.


P O Z I V
Izviđačko orijentacijsko natjecanje
„Primorska gojzerica“
Rijeka, 31.03.2012.

Dragi naši,

zadovoljstvo nam je pozvati vas na 4. izdanje izviđačkog orijentacijskog natjecanja „Primorska gojzerica“ koju ovaj puta organiziramo za udruge sa područja Istre i Kvarnera, a može i šire... J! Nadamo se da ćete se odazvati u velikom broju, a sve detalje saznajte čitajući dalje...

MJESTO I VRIJEME: natjecanje će se održati na području grada Rijeke u subotu 31. ožujka 2012.

SUDIONICI: sudionici natjecanja su mješovite ekipe mlađih izviđača i planinki. Ekipe broje minimalno 4 člana, a maximalno 9

PRATITELJI EKIPA: molimo da se javite organizatorima unaprijed kako bi vam osigurali mjesto na kontrolci ili vam već dali neki posao. Da se ne dosađujete. J Ali i ne morate. Kako vam drago.

DOLAZAK U PETAK: ukoliko ste zainteresirani za dolazak u petak, molimo vas da to naznačite kako bi vam osigurali smještaj.


KOTIZACIJA:
20 kuna PO ČLANU, a s time ćemo pokriti troškove organizacije, diplome, pehare, nagrade i ručak. Kotizaciju možete uplatiti unaprijed na naš žiro-račun 2402006-1101251788 ili na početku natjecanja.


ZADACI I DISCIPLINE: ekipe će se natjecati u idućim disciplinama:

• VEZANJE ČVOROVA
• SIGNALIZACIJA – SEMAFOR
• PRVA POMOĆ – PRAKTIČNO
• ULAZAK POD KUTEM
• BRZINSKI PRELAZAK STAZE (između dvije KS)
• SKICA KS
• PODIZANJE I SPUŠTANJE ŠATORA
• HERBARIJ
• TESTOVI: iznenađenja, topografije, izviđaštva i mix prirode i moje domovine
• PREDZADATAK

Sve discipline održavati će se na zadanoj stazi koju ekipe moraju proći po zadanim KS. Konstrukcija KS će se raditi na startu. Možda ćemo vam ubaciti još pokoje iznenađenje, malo za zabavu.. J Našu i vašu naravno...

Bodovanje će se vršiti po propozicijama koje ćemo vam naknadno poslati.


OBAVEZNA OPREMA: ove stvarčice će vam biti potrebne za izvršavanje zadataka na stazi, a i bodovati ćemo ih. Potrudite se da ih imate.
Svaki član ekipe mora sudjelovati u izviđačkoj košulji i marami, a na startu predati izviđačku knjižicu. Svaka ekipa mora imati: busolu, topografski pribor, par signalnih zastavica i prvu pomoć.


ORGANIZATORI: samo za vas Uprava akcije u sastavu:

STARJEŠINA: Sven Stojšić
NAČELNIK: Petra Kandijaš
EKONOM: Saša Licul – Sale
TAJNIK I BLAGAJNIK: Koraljka Cvitanić - Koka


PRIJAVE: Prijave primamo do 09. ožujka 2012. na o_i_primorje@yahoo.com ili poštom na Jadranski trg 4/III Rijeka. Izjavu u suglasnosti ćete nam predati na početku natjecanja.

Kontakt:
098/165-3565 Petra
091/515-1384 Koraljka
091/538-5317 Sven


Gojzerice na noge i VIDIMO SEEEE!!!

<< Arhiva >>