Ljubavne komedije filmovi - Pronađi pratnju

subota , 12.01.2019.

Join Us on FB & TWitter










Click here: Ljubavne komedije filmovi






Kajmak i marmelada 2003, Slovenija Ovo nije prica o Slovenki i Bosancu, vec o necemu sto se moze dogoditi bilo gde na kugli zemaljskoj, u svetu u kome svako ima svoje juznjake Virdzina 1991, Jugoslavija Nekada su se u nekim delovima Jugoslavije porodice bez muskog potomstva smatrale ukletim i osudjenim na propast Nicija zemlja 2001, Bosna i Hercegovina Nicija zemlja, film bosanskohercegovackog redatelja Danisa Tanovica. My Best Friend's Girl 6.



ljubavne komedije filmovi

U ovom filmu glumi zgodan Ryan Reynolds, a hoće li se to vjenčanje održati ili ne, pogledajte u filmu. S time se složila i publika 7,2 na IMDb-u i kritika 81 posto na stranici Rotten Tomatoes.



ljubavne komedije filmovi

Join Us on FB & TWitter - Kako rece njena majka: kakve samo papire ima, moze ostati u Njemackoj koliko 'oce!



ljubavne komedije filmovi

Ma koliko god puta pogledali svoju omiljenu romantičnu komediju i makar znali na pamet svaku scenu i dijaloge i da će zaljubljeni par na kraju filma završiti zajedno i živjeti sretno do kraja života, jednostavno se ne možete oduprijeti gledanju. Za vrijeme trajanja filma, na licu vam je blagi smiješak i nekoliko puta pustite suzu, tek toliko, zbog suosjećanja s glavnim protagonistima ili zbog vlastitih osjećaja… U posljednjem desetljeću nije nedostajalo takvih filmova iz hollywoodske tvornice, od različitih radnji, više ili manje kompliciranih, realnijih ili manje realnih, do tinejdžerskih ili onih za malo odraslije. No, dobar film je — dobar film, bez obzira za koju je publiku originalno namijenjen, pa ga isto tako vrijedi pogledati i nekoliko puta. Zašto smo se odlučili za ovu? Kako god bilo — sigurno smo da ćete voljeti ovu komediju o nasilnoj i naizgled hladnoj šefici koja natjera svog asistenta na brak samo kakko bi dobila radnu vizu. No, za Oskara nominiran scenarij Nancy Oliver je tako nježan i melankoličan, da gotovo neprimjetno postane snažna priča o izgubljenom čovjeku koji konačno sazrijeva. Komičan i dirljiv, ovaj sada već kultni film definitivno spada u sam vrh ovog popisa. Wall-E 2008 Prije nego se počnete žaliti da ovo zapravo nije romantična komedija već animirani film — razmislite o radnji filma: usamljeni tip upoznaje djevojku, zaljubljuje se i prati je na drugi kraj planete — ili u ovom slučaju, na drugi kraj svemira. Kako to nije romantična komedija? Zaboravimo da se radi o robotima i da gotovo nema dijaloga. Kad Wall-E i Eva plešu na nebu među zvijezdama, to je kao da gledamo stari film s Fred Astaireom i Ginger Rogers. Amélie 2001 Delikatni, ukusni francuski bombončić — Amelie je, možemo reći, najromantičniji film u ovoj listi. Neodoljiva Audrey Tautou glumi konobaricu koja svojoj simpatiji šalje fotografije i zagonetke, skrivajući svoj identitet sve s ciljem kako bi njihov prvi susret — i prvi poljubac — bili nezaboravni, i najromantičniji trenutak njihovog života. Nevjerojatno maštovit film s predivnom kinematografijom i očaravajućom glazbom — Amelie je pravo blago.



Domaći film - Nije kraj - Ljubavna komedija ceo film
Iako je poznato da muškarci nisu veliki ljubitelji romantičnih filmova i rešiće da ga pogledaju samo u posebnim prilikama kako bi udovoljili vašem ukusu, ipak, verovali ili ne, postoji nekoliko naslova ovog žanra u kojima će zasigurno uživati i vaše jače polovine. Romantični filmovi predstavljaju romantične ljubavne priče snimljene u vizuelnim medijima za emitovanje gdje je u fokusu strast, emocija i nježna romantična veza glavnih likova i put koji istinski jaku ljubav vodi kroz izlaske, udvaranja ili brak. On je prost, nema dlake na jeziku, ona traži zgodnog, obrazovanog i povjerljivog dečka, a on joj u tome pomaže. Ona želi dijete te ode na umjetnu polodnju i zatrudni. Prisila na brak - Sandra Bullock je šefica koja svog asistenta prisiljava na brak kako ne bi izgubila radnu vizu.

[Srodne duse u islamu|75 zabavnih pitanja koje možete pitati prijatelje|Index hr mali oglasi]






Oznake: najljepše, ljubavne, komedije, koje, morate, pogledati

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.