< veljača, 2008 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29    

Veljača 2009 (1)
Siječanj 2009 (3)
Lipanj 2008 (1)
Svibanj 2008 (1)
Travanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (3)
Veljača 2008 (2)
Siječanj 2008 (2)
Prosinac 2007 (2)
Studeni 2007 (4)
Listopad 2007 (4)
Rujan 2007 (6)
Kolovoz 2007 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

Traktor

Traktor je motorno vozilo konstruirano da vuče, potiskuje ili nosi izmjenljiva oruđa, odnosno da služi za pogon takvih oruđa ili za vuču priključnih vozila.
Traktorski priključak je zamjenjivo oruđe za obavljanje poljoprivrednih i drugih radova koje vuče, gura ili nosi traktor.
Image Hosted by ImageShack.us

Zanimljivost

http://www.vicevi.biz/zanimljivosti/?idx=607

Mr.Obama

Image Hosted by ImageShack.us

Prvi crni predsjednik SAD-a.

Facebook

Image Hosted by ImageShack.us

Facebook je internetska društvena mreža koju je 2004. godine osnovao Mark Zuckerberg, bivši student Harvarda. U svojim počecima, Facebook je bio namijenjen samo studentima sveučilišta na Harvardu koji su tim putem mogli međusobno komunicirati i razmjenjivati informacije.
www.facebook.com

nedjelja, 24.02.2008.

ja sam najveci cajker na svijetu

ja sam se promjenio i slusam cajke...svi mi govore da sam pozer i fejker,al uopce me ne jebe...tak mi je carska ta ceca,seka aleksic,lepa brena i taj mile kitić...naso sam si i novu kul ekipicu i svi odreda slušaju cajke,jebeš rock,punk,metal,ko jos moderan slusa to smece?...u toj ekipi se nalazi i legendarni joža prstić...i ostale legendarne sexi uber kul cajkaroš-cure pa si vi mislite...i da se ko usudi pljuvat po mom novom stilu,poslat cu mu svu ekipu iz dubrave,zajedno s janjevcima u posiljku...kako je dobra seka!!glavobolja od vina a nigdje aspirina...ja sam cajker,i imajte to na umu!!

OVO JE NARAVNO SHALA,DA SE NE ZABRINITE

XD

pozzzzzzzz....



| komentari (39) | print | # |

subota, 02.02.2008.

moji gitaristicki uzori

evo jedan neobican post,pisat cu o svojim najvecim uzorima u sviranju gitare,molim vas komentirajte ovaj post,jer sam se potrudio stvarno napravit ga.
Tony Iommi
Image Hosted by ImageShack.us

Tony Iommi,legendarni gitarist heavy metal,makar neki kazu hard rock grupe Black Sabbath...imao je neku nesreću,ne znam tocno šta je bilo,ali znam je ostao bez vrhova nekih prstiju desne ruke,kojom hvata žice pošto je lijevak,mislio je da je njegova muzicka karijera gotova,no nije ni znao koliko ce se proslavit.prsti su ga jako boljeli kad bi svirao gitaru,te je stoga koristio jako meke žice i gitaru štimao niže,kako bi bile još mekše,a na prste si stavljao neki vrag da ga ne boli i time je dobio specifićan zvuk gitare koji ne vjerujem da moze dobit bilo tko,mozda ni nitko.napravio odlicne pjesme sa sabbathima sa odlicnim solazama npr. iz iron mana,paranoid,NIB,the wizard itd.divim mu se :-)
Jimi Hendrix
Image Hosted by ImageShack.us

vjerojatno su svi jednom culi za tog "nevjerojatnog mulata".Jimi Hendrix po mnogima najbolji gitarist svijeta poceo je svirat gitaru u tinejdzerskim godinama tako da bi vec oko 20-ih svirao s mnogim blues i rock zvijezdama od kojih je postao slavniji.takoder je lijevak.price kazu da se nikad nije odvajao gitaru te da ju je svirao cak i na wc-u.u muziku unio mnoge promjene,sa svojim "luđačkim" načinom sviranja i sa divljim bubnjarom njegov bend Experience je postao pravi hit.umro je sa 27 godina u svojoj bljuvotini zbog predoziranja.droga ubija.legenda
Angus Young
Image Hosted by ImageShack.us

to je jedna od najvecih legenda rock povijesti.patuljak,gitarist rock n roll grupe AC/DC,uvijek pun energije...skace ko lud po koncertima,svira skoro pa nemoguce solaze,širi pozitivnu energiju i jako je simpatičan.po meni jedan od najboljih i najiskrenijih rokera današnjice...uz rolling stonese naravno :-).njegov Gibson SG vec je postao neki moze se rec brend (zanimljivo je sto ne svira s les paulom jer je puno veci od njega i ne bi ga mogo drzat,trcat,padao bi itd.XD)...ne znam sto bi o njemu napisao,osim da ne pije ni ne drogira se...zivi zdravo i svira...legenda.
Frank Zappa
Image Hosted by ImageShack.us

to je isto jedan od najvecih gitarista ikad.osim gitare svira jos hrpu instrumenata...pise odlicne tekstove,pjesme i solaze na gitari.on mi se jako svida jer nista ne shvaca ozbiljno,pise zajebantske pjesme sa zajebantskom muzikom,al je odlican muzicar...mrzi svoju obitelj (potjece iz bogate talijanske porodice),umro je prije 15 godina sa 52 godine zivota...od neke teske bolesti...i bio je super,i odradio sve sto je trebo za svog zivota...obozavam ga.
Jimmy Page
Image Hosted by ImageShack.us

gitarist hard rock grupe Led Zeppelin,jedne od grupa uz AC/DC,Deep Purple,Black Sabbath,Grand Funk Railroad itd. koji su zapoceli radit neki novi pravac zvan heavy metal.napisao milijardu odlicnih stvari i solaza,svirao sa mnogim blueserima i rokerima po klubovima,ko mali isto svirao klasicnu gitaru i bas sam gledao neki dokumentarac u kojem je reko da bi htio svirat gitaru kad naraste...i je:D,imo je problema sa heroinom,al sad je to gotovo i jos zivi ima 64...car...cak i jos svira :-)
Eddie Van Halen
Image Hosted by ImageShack.us

istina je da bas ne volim njega ni njegov bend...imaju mi par dobrih stvari koje mi se svidaju,al ipak mu moram priznat da je odlican gitarist...pohvale...
Richard Blackmore
Image Hosted by ImageShack.us

gitarist hard rock/heavy metal grupe Deep Purple...po meni je on smislio jedne od najboljih riffova ikad,a pogotovo solaze (sa donjim tercama)...npr. ko ne zna pjesmu Smoke on the water...koje btw ima jebenu solazu...onda highway star,black night,burn,speed king...on je jedan od boljih gitarista jos danas makar vise nazalost ne svira sa purpleima al jebi ga...
ima ih jos,al ovo bi bilo za pocetak,to su mi najdrazi...pozdrav!!wavethumbup



| komentari (71) | print | # |

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.