OceanEyes blog

14.12.2004., utorak

Dedicaded to Dimebag Darell (Pantera)

Dogodila se tragedija i to u samom crnilu. Naš ponos i jedan od najboljih gitarista u povijesti glazbe je umro. Doživio je smrt na jedan on najgorih načina. Propucan je 5 puta u glavu. Legenda više ne postoji, pomirimo se s tim.
Suze su potekle na sve strane. Mislim da više nema svjetla u nama. Obožavatelji Dimebag Darrella su ostali blijedi, riječi više nisu postojale, samo tuga i sjećanja na njegove nastupe. Mnoga braća metalci su ostavili dirljive poruke po internet stranicama. Naravno i veliki metal bendovi današnjice. Naš heroj je umro sa gitarom u ruci , to je vjerovatno i priželjkivao samo ne na takav nacin. Trebao je biti okružen svojom obitelji i svima koji ga vole i biti popraćen suzama , ali ne crnim već ponosnim što je pružio svijetu dar za glazbu. Iz izjava koje sam pročitao na internetu zakljućio sam da je Dimebag Darrell bio jedan od najtoplijih osoba, pružao je svima svoju utjehu , nikome nije okretao leđa ,a svoje obožavatelje nikad nije ostavio na cjedilu.
Nijedne riječi ga ne mogu vratiti, ali mogu utješiti svijet kao i njegovu obitelj. Pokazao je publici svoje umijeće ,a mi njemu poštovanje.
Legendo, nadam se da si pronašao neko mirno mjesto na kojem možes i dalje svirati i promatrati sve one koje žale za tobom. Najviše moje utjehe idu tvom bratu , ženi i ostatku obitelji koji se mole za tebe. Shvaćam kako im je sad kada se probude, a tebe više nema , samo uspomene sa starih slika.
Ovaj svijet je imao puno heroja , a Dimebag Darrell je bio jedan od njih.


- 21:11 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

  prosinac, 2004  
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

SOng of the week!
Klikom na ovaj link mozete skinuti ovotjedni song of the week sa moje stranice
Link za stranicu! My page
Link za song of the week! Song
Music - preporuke tjedna!
Sekcija u kojoj ćete svakog tjedna moći vidjeti po 5 naj pjesama po mom izboru, a po pravilu ćete jednu od njih (obično onu koja se nalazi an prvom mjestu) skinuti sa mog sajta... URL je vidljiv u sekciji "linx"

Dakle:
1. Coldplay - Yellow
2. Oasis - Don't go away
3. Oasis - Living forever
4. Bodyjar - Not the same
5. Static X - So