Smesne slike dopisivanja - Susret s djevojkom

utorak , 18.12.2018.

Pravila flertovanja putem SMS poruka










Click here: Smesne slike dopisivanja






Zbog tebe mi se software pretvara u hardware. Čak i ako ste mu dali do znanja da vam je stvarno bilo lepo, uradite to još jednom kratkom i jasnom porukom koja će mu ulepšati dan.



smesne slike dopisivanja

Sve ono najčistije što u srcu čuvam, što nisam hteo ni sa kim da delim, čuvao sam dugo dok te nisam sreo, volim te srećo svojim bićem celim. Bez ljubavi nema života, nema radosti i sreće, bez ljubavi nema ničega, i zato volite i ne stidite si da to pokažete. Mlad mornar, prvi put na brodu i nakon nekoliko provedenih sedmica na plovidbi oseti potrebu da nešto kresne.



smesne slike dopisivanja

Pravila flertovanja putem SMS poruka - Je li tvoj život dobar? Izgubio sam svoj ključ, možeš li mi pomoći da ga nađem?



smesne slike dopisivanja

Sigurno ste već savladali umetnost seksi dopisivanja, ali ovih sedam će vas sigurno oduševiti. Evo u kojim situacijama treba da ih šaljete. Čak i ako ste mu dali do znanja da vam je stvarno bilo lepo, uradite to još jednom kratkom i jasnom porukom koja će mu ulepšati dan. Pošaljite mu suptilnu, ali seksi sliku koja će mu raspaliti maštu toliko da neće moći da dočeka vreme vašeg susreta. Isto tako znamo da obožavaju da znaju da ih njihova devojka posmatra. Čak i ako se nije pokazao na terenu, vaš je posao da mu date do znanja da ga jako želite i da vam je u svim izdanjima jednostavno najbolji! Čime da te razveselim večeras? Probudite mu maštu kako bi s uzbuđenjem očekivao vaš susret. Je li to jasno? Na ovaj način je siguran da je njegova devojka samo njegova bez obzira na to koliko muškaraca sretne u klubu. Želiš li da osušiš moje golo, mokro telo? Nemojte se iznenaditi ako vam stvarno pokuca na vrata!



Smešne slike #2
Bi li želele upoznati moje? Slanje SMS poruka jako dobar pokazatelj zainteresovanosti. Mislim da je otišao u onu jeftinu hotelsku sobu. Ionako ću svima reći da jesmo! Sex je ubojica…želiš li umreti srećno? U autu ugleda tatu i susjedu Dragicu kako se praše. Mujo zapali još jednu: - Pa kako, bona? Je li to Sunce upravo zasjalo ili si me ti nasmejala?! HASO - Čuj, bolan, kako po ginuo? Ako je jedini način da ti i ja budemo zajedno u mojim snovima, onda ću ja spavati večno! Tvoje ime je Adriana, ha?

[ HAPPY SEX OGLASNIK|Split seks|Mature seh]






Oznake: pravila, flertovanja, putem, SMS, poruka

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.