Samac u braku glumci - Stvarne djevojke

nedjelja , 23.12.2018.

Iza kulisa snimanja serije „Sa samcem u braku“










Click here: Samac u braku glumci






Meni su dobar izbor i Nina Janković i Tamara Dragičević, Tamara pogotovu, ona mi spada u grupu dražih mladih glumica. Na žalost neće joj biti lako da pridobije njegovu nakolnost, jer se Radmilo veoma razočarao u nju, a pri tom će i saznati da su mnoge lokalne udavače bacile oko na njega. Medjutim ja sam je i dalje volela jer ona u svojim romanima imala ono sto svako normalno mlado bice ima a to je , ljubav, patnja, pogotovo ako se na kraju zavrsava lepim krajem. Režiju serije potpisao je mladi reditelj Ivan Stefanović, dok iza scenarija stoji Milena Depola.



samac u braku glumci

Uvek su prijatni i kulturni, kuća im je odmah do Radmilove. Bez obzira na sve Ljiljana je bila ludo zaljubljena u njega, sve dok se nije udala za Radmila. Režiju filma potpisuje Ivan Stefanović.



samac u braku glumci

Samac u braku - Kostimi se i meni dopadaju i kako na ekranu izgleda palanka, vrlo zivopisno.



samac u braku glumci

Greh , ko je čitao razumeće, totalno drugačiji doživljaj..... Neda je opisana kao vrsna lepotica, markantna, otmena..... Bosiljčić je bio dobar..... Ivana Jovanovic nije ni g od glumice. Ono je bilo naporno i za gledanje i za slusanje, zelela sam da prodjem kroz tv i uhvatim je za gusu. Da mi je znati po kom je kriterijumu ona dobila ulogu?! Sad, sto se tice vecerasnje epizode - sve ste rekle. Toliko lose odradjena scena besenja, posebno su lose to doneli roditelji ove male Tatjane, da sam u jednom momentu zablenula. Ipak, ne ocekujem ja spektakularno nesto, pa se nisam ni nervirala puno oko toga, opustam se sat vremena, mada mi smeta malo ta brzopletost, kao da seckaju dijaloge i svakako bih volela da je malo bolje odradjeno... Meni licno je Brankica bolesno mrsava. Zamislite kako ona izgleda uzivo ako kamera dodaje 5-8 kg! Kostimi se i meni dopadaju i kako na ekranu izgleda palanka, vrlo zivopisno. Prosto me vraca u neku romantiku i bezbriznost... Najtuznije je to sto MIR-JAM nikada nije priznata kao knjizevnica. Kada je umrla 1952 godine kazu da to niko nije objavio i vise su je pominjali kao sestru poznatog brata. Secam se da sam krisom nekada davmo citala neke njene romane. Zato sto bi mi se neko smejao da citam tako bezvredne romane. Joj kao sta citas taj sund. Medjutim ja sam je i dalje volela jer ona u svojim romanima imala ono sto svako normalno mlado bice ima a to je , ljubav, patnja, pogotovo ako se na kraju zavrsava lepim krajem. Ranjenog orla sam najmanje pet puta gledala pa da li sam ja normalna ili ne..... Mozda sto se ponavljaju isti glumci ,nisu to trebali da rade. Kada bi MIR-JAM samo znala da i nakon toliko godina ipak njeni romani i dalje zive medju nama putem serija sto znaci da ono o cemu je ona pisala i danas pleni paznju i inspiracija je mnogim umetnicima da snime nesto bas na temu njenih dela. Inace kada su Slobodu izabrali da glumi u Nepobedivom srcu, mlada, prkosnu devojku, koja u romanu ima izgled devojcice, bas sam se zgrozila. Bas me ljuti sto su tetka Stanu izbacili i napravili da je lik Generalice Stana. Inace oficir Milan mi je grozan, kao vepric. Ko je citao uglavnom nije mogao da gleda. I ja sam par puta cula da neko ismeva njene romane, ali nije mi samo jasno zasto. Pa nisu to glupi ljubici iz Glorije. Uglavnom je citaju devojcice, i mislim da je to sjajno da se tako mlade upoznaju sa onim vremenom i kulturom koja je bila, nacinom izrazavanja, ophodjenja.... Tri knjige joj bas dugo nisam vratila jer sam ih citala do besvesti , a to su upravo, na prvom mestu Greh njene mame, zatim Samac u braku i Mala supruga. Posle njih mi je bio Ranjeni orao medju omiljenim. Nego, kazete ovo nije Sotrina serija, a cija je? Ko je reditelj, producent? Znam da je Sotra rekao da ce uraditi tri i vise nece, i da ce mu u sve tri biti isti glumci, to je i ostvario, onaj promasaj sa Nedom se desio jer je Sloboda bila trudna, a bolje vala da je ona glumila Nedu.



Samac u braku - Epizoda 9 - (Kosutnjak film)
Od skromnog i primernog gospodina, Radmilo često postaje razjareni bik spreman da se čak i potuče zbog Ljilje. Zamislite kako ona izgleda uzivo ako kamera dodaje 5-8 kg! Ja ne mogu da izdvojim jer je svaki ostavio utisak na mene tokom i nakon citanja. =>=8<0= Svi njeni romani su odlicni. Ali, ni Brankica nije loša, zaista. Mada njemu bolje pristaju negativci, i možda je on neku godinu stariji, a Biković neku godinu mlađi od lika, ali koga naći da svemu savršeno odgovara - godine, fizičniki izgled, dobra gluma. Ljubomorna je na Ljiljanu, često spletkari, a vreme provodi uglavnom na prozoru svoje kuće, gledajući šta se dešava po komšiluku i ogovarajući sa svojom majkom koja je u svemu podržava. Bićete zadovoljni onim što čujete. Julija Dušanka Stojanović Glid — Radi kao domaćica kod Radmila u kući.

[Speed dating zagreb forum|Masaža osijek|Iznajmljivanje stanova beograd vozdovac]






Oznake: samac, u, braku

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.