Kako instalirati viber - Pronađi pratnju

ponedjeljak , 17.12.2018.

Viber for Desktop










Dating Site: Kako instalirati viber






Ocenite: Ajd sad Boze pomozi! Viber Out Call koji se naplaćuje po određenom tarifnom sistemu. U podešavanjima ovog programa možete da postavite da se Viber podiže zajedno sa operativnim sistemom, kao i da odredite poziciju na desktopu gde će vam prikazivati obaveštenja o pristiglim porukama i pozivima.



kako instalirati viber

Da biste mogli da koristite Viber preko računara, pored posedovanje iste aplikacije na mobilnom uređaju, sve što je potrebno jeste da prilikom instalacije programa unesete broj vašeg telefona kao i aktivacioni kod koji će vam odmah nakon toga pristići u vidu poruke. Nakon prijavljivanja, dalje komunikaciju možete da obavljate nezavisno od telefona pomoću aktivne internet konekcije. Ocenite: Ajd sad Boze pomozi!



kako instalirati viber

Viber for Desktop - Zatim, da definišete audio-video ulazne komponente za prenos glasa i slike itd.



kako instalirati viber

Da biste mogli da koristite Viber preko računara, pored posedovanje iste aplikacije na mobilnom uređaju, sve što je potrebno jeste da prilikom instalacije programa unesete broj vašeg telefona kao i aktivacioni kod koji će vam odmah nakon toga instalirati u vidu poruke. Nakon prijavljivanja, dalje komunikaciju možete da obavljate nezavisno viber telefona pomoću aktivne internet konekcije. Svi kontakti i poruke će vam se automatski sihronizovati. Viber for Desktop poseduje jednostavni korisnički interfejs, sve informacije i opcije vam prikazuje na jednom mestu. U podešavanjima ovog programa možete da postavite da se Viber podiže zajedno sa operativnim sistemom, kao i da odredite poziciju na desktopu gde će vam prikazivati obaveštenja o pristiglim porukama i pozivima. Zatim, da definišete audio-video ulazne komponente za prenos glasa i slike itd.
Ukoliko druga strana ipak ne poseduje ovu aplikaciju tu je i mogućnost običnog poziva tj. Viber Out Call koji se naplaćuje po određenom tarifnom sistemu. Ocenite: Ajd sad Boze pomozi! Ja pokusao da instaliram Viber, ali informacija koju dobijam kod pokretanje programa kaze: Vas windows nije kompatibilan sa ovom applikacijom. Dodao bih jos nesto, kaze u poruci: Ova verzija Vibera nije kompatibilna sa Windowsom. I dalje Vam zelim uspeh u radu.



Kako instalirati Viber na telefon?
Zatim, da definišete audio-video ulazne komponente za prenos glasa i slike itd. Ukoliko druga strana ipak ne poseduje ovu aplikaciju tu je i mogućnost običnog poziva tj. Ovaj program vam omogućava da potpuno besplatno razgovarate sa svojim Viber prijateljima. Viber for Desktop poseduje jednostavni korisnički interfejs, sve informacije i opcije vam prikazuje na jednom mestu. I dalje Vam zelim uspeh u radu. U podešavanjima ovog programa možete da postavite da se Viber podiže zajedno sa operativnim sistemom, kao i da odredite poziciju na desktopu gde će vam prikazivati obaveštenja o pristiglim porukama i pozivima. Viber Out Call koji se naplaćuje po određenom tarifnom sistemu. Ocenite: Ajd sad Boze pomozi!

[Dating liberty silk scarves|Online dating site philippines|Brak i veze bih]






Oznake: Viber, For, desktop

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.