Sms oglasi split - Stvarne djevojke

srijeda , 19.12.2018.

Gay oglasi Rijeka










Click here: Sms oglasi split






Prema novom zakonu o zabrani i sprječavanju obavljanja neregistrirane djelatnosti zabranjeno je naručivanje i objavljivanje oglasa obavljanja neregistrirane djelatnosti u tisku, putem televizije, radija i drugih medija. Zvati na: 0915447191 Iznajmljujem garsonijeru sa balkonom, 2. Pošaljite poruku na naš telefonski broj, a mi ćemo je automatski objaviti ako ispunjava naše Uvjete korištenja.



sms oglasi split

Pošteni nalaznik nek se javi na broj: 0915970270 Pronadjen mobitel i osobna iskaznica u njegovoj futroli na ime Ivan Šunjić. Cijene SMS poruka: Svi operateri: 3,72 kn PDV uključen za 1 SMS poruku Primjer SMS oglasa: OGLAS tekst mog oglasa Napomena: Poruke se mogu slati samo iz Hrvatske preko hrvatskih mobilnih mreža! Molim javljanje pozivom ili porukom, whatsapp ili viber.



sms oglasi split

Parovi - Molimo Vas da ne koristite č,ć,š,ž,đ. Opišite se na najbolji mogući način.



sms oglasi split

Parovi Parovi oglasi - Swing oglasi Seksi oglasi parova na ovim stranicama izuzetno su popularni. Najbrojniji su sving oglasi čiji je cilj nalaženje partnera za grupni seks. Svakodnevno se postavljaju novi oglasi, tako da ćete veoma lako pronaći partnere čija se interesovanja poklapaju sa vašim. Svi svingeri oglasili su se ostavivši kontakt telefone, koji su odmah vidljivi i potpuno besplatni za sve posetioce. Samo odaberite par i pozovite ih! Par trazi par ili muskarca za seks Veliki je broj parova za druženje. Pa ipak, ako niste uspeli da pronađete ono što Vas zanima, najbolje je da postavite svoj sexy sms oglas. Samo napišite ko ste i šta tačno tražite i veoma brzo će vam se javiti bračni parovi ili ljubavni parovi za sex. Oglasi se postavljaju automatski u roku od samo nekoliko sekundi. Ako ste par za druzenje, molimo Vas da vodite računa o diskreciji, svojoj i parova sa kojima komunicirate.



Samostalno servisiranje - punjenje (dopuna) auto klime. Servis po principu URADI SAM.
Info na: 0955674630 Iznajmljujem poslovni prostor na Kmanu 41 m2 , u blizini caffe bar. Kontakt broj: 0955270289 Tražim manji stan ili garsonijeru za sebe i curu do 15. Potrebna je samo Vaša dobra volja i malo vremena. Voliš debele, dlakave i velikih tvrdih grudi? Budite sigurni da ćete ovim putem ostvariti intimnu vezu koju želite.

[Trazim zenu za cuvanje starije osobe|Besplatne erotske slike|Xat Zinka Slovenija Na Srcu]






Oznake: gay, oglasi, rijeka

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.