Crkveni kalendar imena - Stranica za upoznavanje

utorak , 25.12.2018.

Zapisano još pre 200 godina: Proverite šta vam predviđa Narodni večiti kalendar!










Click here: Crkveni kalendar imena






Nikako se ne može skrasiti na jednom mestu već stalno ide tamo-amo. Prema njegovim rečima, za kalendar je prvi put čuo pedesetih godina prošlog veka, od čuvenog vladike Nikolaja Velimirovića, i sve do 70-tih je mislio da se radi o mitu. Prepodobnomučenik ; prepodobni ; ; ; 21.



crkveni kalendar imena

Svaki odskok je nova munja i grmljavina, kaže Stevančević. S 29 Bertold, Saturnin, Ludolf b.



crkveni kalendar imena

Zapisano još pre 200 godina: Proverite šta vam predviđa Narodni večiti kalendar! - Cena poruke je - 116.



crkveni kalendar imena

Na prvom vaseljenskom saboru u NikeXi 325. Dužina traXanja godine u uliXanskom kalendaru iznosi prosečno 365Ľ dana što se postiže ubacivanjem Xednog dodatnog dana svake četvrte godine. uliXanska godina nešto Xe duža od tropske, a ova razlika akumulira se na Xedan dan svakih 128 godina. Prestupna godina Po uliXanskom kalendaru, svaka godina čiXi Xe broX deljiv sa četiri Xe prestupna i sadrži 366 dana, dok ostale sadrže 365 dana. Nakon uvođenja uliXanskog kalendara 45. Prestupne su bile sledeće godine: 45. Pošto Xe greška kasniXe uočena, imperator Avgust Xe naredio da se izbace sve prestupne godine između 9. Treba imati u vidu da se u ovo vreme godine Xoš nisu broXale od rođenja Isusa Hrista, već od osnivanja Rima 753. Jul i avgust uliXe Cezar prvobitno Xe odredio da svi neparni meseci imaXu po 31 dan, a parni po 30, osim februara koXi Xe u prostoX godini imao 29 dana, a 30 u prestupnoX. Meseci su se zvali: Januarius, Februarius, Martius, Aprilis, Maius, Junius, Quintilis, Sextilis, September, October, November i December. Ali, pošto Xe taX mesec imao 30 dana, a Cezarov mesec Xul 31 dan, Avgustu se niXe sviđalo da njegov mesec ima manje dana od cezarovog, pa Xe uzeo Xedan dan iz februara, koXi Xe ionako imao manje dana od ostalih meseci, i prebacio ga u avgust. Pošto su sada postoXala tri uzastopna meseca od po 31 dana, Avgust Xe od septembra uzeo Xedan dan i prebacio ga u oktobar, a iz novembra u decembar. Tada su uspostavljene današnje dužine traXanja meseci. Greška se povećavala na Xedan dan svakih 128 godina uliXanski kalendar niXe bio savršen i njegova greška se povećavala na Xedan dan svakih 128 godina. To Xe kasniXe uviđeno, pa Xe na saboru u NikeXi 325. Pošto Xe uliXanski kalendar i dalje ostao nepromenjen, razlika se do XVI veka akumulirala na 10 dana. Kada su ovo uočili, astronomi su odlučili da izrade novi kalendar koXi će biti precizniXi. Osim toga, trebalo Xe i izbaciti 10 dana viška iz kalendara. To Xe postignuto uvođenjem GregoriXanskog kalendara.



Kalendár 2018
Sveti ; Sveti mučenik Mavrikije i sedamdeset vojnika; ; 8. Makrovije i Gordijan; Sv. Sudbina njegove smrti je mesec decembar i neka se čuva tada. NEDJELJA kroz godinu; Monika udov. S 6 Petar Nolasko, Dominik Savio, Henrik Kaczorow. Rodiće sina i kćer zbog koje će imati nekakve neprijatnosti. Zbog muža će u žalost padati, ali će opet sama sebe iz nevolje izvući i na pravi put dovesti.

[Cure za druzenje osijek|Osobni kontakti jeftino|Hoteli crna gora all inclusive]






Oznake: zapisano, još, pre, 200, godina, Proverite, šta, vam, predviđa, narodni, večiti, kalendar

Seksi cure - Susretit će se u sredini

Net.hr










Click here: Seksi cure






Brojni muškarci vole djevojke i žene s predivnim dlakavim grmom. Brojni muškarci obožavaju dlakave djevojke s dlakavim pičkama. Intercourse raises immunoglobulin A, an antibody that fights the cold virus.



seksi cure

Orgasms cause the uterine muscles to contract and release brain chemicals that act as a natural pain reliever, immediately relieving menstrual cramps. Kako kontaktirati djevojke: Odaberite djevojku koju želite kontaktirati Nazovite djevojku na broj koji je prikazan uz njen profil Unesite kod prikazan uz njeno ime U live razgovoru s djevojkom dogovorite sljedeći korak avantura, zabava…. Brojni muškarci vole djevojke i žene s predivnim dlakavim grmom.



seksi cure

Net.hr - Također vole gledati porniće s dlakavim curama. Obožavaju prirodni miris žene i od tog mirisa im otvrdnu kurčevi.



seksi cure

Na ovoj stranici ćete pronaći dlakave žene s dlakavim pičkama. Gusti muf je uvijek predivan i seksi! Ako su vam privlačni dlakavi mufovi, obožavati ćete ovu kategoriju! Uživajte u prirodnoj ljepoti samo na našoj stranici! Brojni muškarci obožavaju dlakave djevojke s dlakavim pičkama. Također vole gledati porniće s dlakavim curama. Brojni muškarci vole djevojke i žene s predivnim dlakavim grmom. Obožavaju prirodni miris žene i od tog mirisa im otvrdnu kurčevi. Prirodne ljepotice s dlakavim pičkama izgledaju prekrasno i iznimno atraktivno. Njihove pičke mogu izluditi svakog muškarca! U pornićima mlade dlakave djevojke i dlakave žene pokazuju svoje guste mufove. Maze svoje grmove, igraju se sa stidnim dlakama, jebu se i dobivaju vruću spermu. Pičke prekrivene spermom izgledaju vrlo privlačno. U ovoj kategoriji možete pronaći seks scene s dlakavim curama i njihovim neobrijanim pičkama! Pogledajte porniće s dlakavim curama i uživajte!



Booty Man #BootyManAuditions Full Song seksi cure
Ako su vam privlačni dlakavi mufovi, obožavati ćete ovu kategoriju! U ovoj kategoriji možete pronaći seks scene s dlakavim curama i njihovim neobrijanim pičkama! Gallup believes that a woman's body rejects the father's semen, causing sickness, so if you build up a tolerance by ingesting it, you can prevent the stomach problems. It's no surprise that there are , but you may not know just how beneficial it really is. He says that the best way to cure morning sickness during pregnancy is with semen from the person who got you pregnant. Pogledajte porniće s dlakavim curama i uživajte! Slobodno ih kontaktirajte i uživajte u njihovom društvu. Brojni muškarci obožavaju dlakave djevojke s dlakavim pičkama. Obožavaju prirodni miris žene i od tog mirisa im otvrdnu kurčevi. Kako kontaktirati djevojke: Odaberite djevojku koju želite kontaktirati Nazovite djevojku na broj koji je prikazan uz njen profil Unesite kod prikazan uz njeno ime U live razgovoru s djevojkom dogovorite sljedeći korak avantura, zabava…. Njihove pičke mogu izluditi svakog muškarca! Na ovoj stranici ćete pronaći dlakave žene s dlakavim pičkama.

[Erotske masaze u sarajevu|Cure za dopisivanje hrvatska|Srpske kurve]






Oznake: free, dlakave, pičke, porn, videos

Agencija za posredovanje u zapošljavanju - Brzog datiranja

O nama










Click here: Agencija za posredovanje u zapošljavanju






Onda oni kao pa sto ste otisli sami,nismo vam jos rekli da idete bla,bla... U obavezi ste da prodjete odredjeni psihološki test, taj test plaćate odredjenu svotu novca u mom primeru 1500 din i to jedini trošak koji imate za početak.



agencija za posredovanje u zapošljavanju

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i kontinuiranom praćenju naših korisnika zainteresiranih za poslove iz struke, imamo kvalitetnu bazu podataka o njima, o njihovom formalnom obrazovanju, znanju stranih jezika, interesima, opštoj informiranosti, i motivisanosti za posao… Mi smo ih unapred uputili u pojedinosti oko postupka stalnog ili povremeno-privremenog zapošljavanja, intervjuisali i delom pripremili za rad. Sledeća stvar koju sam radio jeste i posećivanje sajmova za zapošljavanje. Pogledajte kako naši radnici provode svoje radno vrijeme kao i vrijeme kada su slobodni!



agencija za posredovanje u zapošljavanju

Usluge - Kompletnom procesu selekcije predhodi razrada profila za traženu poziciju.



agencija za posredovanje u zapošljavanju

Zelela bih da zapocnem novu temu sa vama, ne verujem da je slicna vec otvorena ali bih zelela da cujem vasa iskustva sa agencijama za posredovanje pri zaposljavanju, Tu pre svega mislim na Adecco, TRenkwalder, i slicne preko kojih ste konkurisali, Mozete navesti vasa iskustva sa Nacionalnom sluzbom za zaposljavanje - konkretno da li su vam ikada ponudili neki posao kada ste bili kod njih, kakvi su to poslovi bili,? Posto sam u fazi aktivnog trazenja posla zelela bih da se prijavim kod ovih agencija i nzs, pa bih zelela da cujem vas iskustva. Da li su te agnecije samo maska za vec namestena radna mesta ili one stvarno rade? Ja sam pre par godina konkurisala preko jedne , radila neke testove, sve sam ih prosla, trebala da dodjem na razgovor kod poslodavca ali sam dobila posao u jednoj drugoj firmi pa se nisam dalje upustala u ovaj proces selekcije, Ne morate da navodite imena agencija. Hvala Ja sam bila na birou 2 puta. Prvi put su me pozvali jednom ali nisam htela da radim jer sam pocela da studiram. Drugi put kad sam se prijavila su me pozvali 2 puta za prvu sansu i jednom za posao u nekom call centru. Sada sam u Trenku Ja sam bila preko omladinske pa sam se u firmi izborila da nas prebace u Trenk tako da ja nisam radila testove za njih. Ugovor mi je na 6 meseci, plata je solidna, dobija se zdravstveno i pare za markicu, ide staz. Dosta ljudi u mojoj firmi je preko Trenka i neki su cak primljeni za stalno. Bez ikakve veze niti poznanstava. Sto se tice Adecca, ja ga ne preporucujem zbog loseg iskustva sa njima. Naime, na razgovor me je primila divna devojka i uradila sam sve njihove testove i onda, zadovoljna nasim razgovorom, pozove koleginicu koja je vodila konkurs za radno mesto koje sam zelela. Malo je reci kojima se moze opisati ta zena. Isfrustrirana, boli je glava, jedva prica, blagi uzas. Naravno da je nas razgovor tekao na jedvite jade. I slag na tortu, ponudi mi posao koji je cista glupost, jer ja kao nisam dovoljno kvalifikovana za posao koji sam zelela sada radim taj posao, samo u drugoj firmi. Nije mi poverovala da govorim drugi strani jezik koji sa navela! Tek kada sam otisla na jedan intervju sa poslodavcem koji ga govori se odusevila kakav sam ja utisak ostavila. Da ne duzim pricu, posao preko njih nisam nasla. Poslodavac kog pomenuh sad, mi se javio nekih godinu dana nakon intervjua vec sam tad radila ovaj posao i nisam imala nameru da ga menjam i ponudio posao i rekao mi da uopste nisu bili zadovoljni radom Adecca. I da sacuvam br. Pozdrav svima, zelim samo da kazem da je agencija za posredovanje pri zaposljavanju ORKA S , ili tkz. Oni u dogovoru sa nekim poslodavcima mame jadan narod da im placa za posao koji im naravno ne nadju. Ne nasedajte na njihove price, izmisljaju oglase za posao koji i ne postoje i jedan isti posao vrte u krug mesecima i prosledjuju svim clanovima, kazem najverovatnije u dogovoru sa poslodavcem tj firmom. Tako da ponovicu Ne nasedajte, ne placajte unapred, neka vam prvo nadju posao pa onda platite! Želim da podelim sa vama loše iskustvo sa agencijom MOND CLUB iz Beograda. Za posredstvo u nalaženju posla u Crnoj Goru uzimaju 100e, iako trenutno imaju aktivne oglase za Crnu Goru, mom bratu odbijaju da vrate novac, iako su ga ispalili za posao, a potpisao je ugovor sa njima da radi tokom jula i avgusta kao konobar. I koliko ljudi tako po 100e, zarade vlasnici lepe pare, a narod nema ko da zaštiti. Kažu podnesite prijave Inspekciji rada, što ćemo i uraditi naredne nedelje... Agencija MOND CLUB jos jedno negativno iskustvo. Naravno,videvsi o cemu se radi,zapucam u Budvu sam do te plaze i nadjem coveka i pitam ga za posao a on kaze pa to je odavno popunjeno. Zovem onda u BG da ih zovne neko i kaze im sve to jer sam u romingu. Onda oni kao pa sto ste otisli sami,nismo vam jos rekli da idete bla,bla... Ja kazem da mi nadju hitno posao,jer sam u Budvi i moram da placam smestaj o svom trosku. Posle par dana oni mi zakazuju RAZGOVOR za posao i to ne za isti iz ugovora nego za totalno drugu vrstu posla. Posle razgovora cekam na odgovor jos par dana i dobijam informaciju da sam primljen. Medjutim,nista iz ugovora nije ispostovano,smestaj nije pristojan jer soba nema prozor,radno vreme ne postoji i opis posla takodje jer se radi sve sto ti gazda kaze. Takodje,rekli su da gazda prijavljuje radnike i sklapa neki ugovor o radu sto se naravno nije desilo. Takodje ni o plati iz ugovora za koju su oni rekli da ce se kretati izmedju 400-600 eur nije bilo reci,kad sam pitao za platu rekli su mi otom-potom. Sve u svemu,ja sam se vratio i ne preporucujem rad u CG osim ako nekog konkretno ne poznajete da vas uputi na nekog koga on dobro poznaje. Sto se tice agencije MOND CLUB,klasicni prevaranti i lazovi! Kada im je rekao da je kartu već kupio, jer po ugovoru od 1. I naravno, niti od posla ima šta, niti su mu vratili novac. Predlažem da se udružimo pa krajem avgusta da ih zajedno prijavimo, možda će imati više efekta. I to čak i na sajtu Nacionalne službe za zapošljavanje!!! Kada smo zvali NSZ da pitamo kome možemo da se obratimo zbog toga, jer na neki način dovode ljude u zabludu, rekli su nam kako NSZ nema ništa sa tim, već da se obratimo Inspekciji rada.



Zapečaćena Agencija za posredovanje u zapošljavanju iz Tuzle - 10.03.2015.
Saradnja se odvija i kroz učešće agencija za zapošljavanje na sajmovima zapošljavanja koje organizuju filijale Nacionalne službe. Dio smo Largo Slovačka, personalne agencije koja je jedna od najboljih u ovom dijelu Evrope. Ugovor o ustupanju radnika između agencije i korisnika mora biti u pisanom obliku. To je vrhunski alat koji koriste najuspješnije kompanije u procesu selekcije i razvoja ljudskih potencijala. Posle par dana oni mi zakazuju RAZGOVOR za posao i to ne za isti iz ugovora nego za totalno drugu vrstu posla. Njemačkoj nedostaju stručnjaci — i to više nego ikada ranije. Podatke kandidata koristimo isključivo u svrhu selekcije i ne prosljeđujemo ih klijentima bez njegovog prethodnog pristanka. Agencija za privremeno zapošljavanje je poslodavac koji na temelju Ugovora o ustupanju radnika ustupa radnika drugom poslodavcu za obavljanje privremenih poslova. Apliciramo za povrat poreza iz većine europskih zemalja te SAD-a i Kanade te pružamo administrativne usluge kao što su obračuna plaća i vođenja HR administracije. Malo je reci kojima se moze opisati ta zena. I slag na tortu, ponudi mi posao koji je cista glupost, jer ja kao nisam dovoljno kvalifikovana za posao koji sam zelela sada radim taj posao, samo u drugoj firmi. Društvo VALAMAR RIVIERA d.

[Udaja žene traže muževe hrvatska|Magarac i zgodne djevojke na plazi|Ljubavni kontakti hrvatska]






Oznake: o, nama

Prijatan par traži curu za zabavu Podgorica - Pronađi pratnju

Svijet MUZIKE i ZANIMLJIVOSTI (RadioDino)










Click here: Prijatan par traži curu za zabavu Podgorica






Publika ga voli i on je prava zvijezda. Ja o tome uopšte nisam vodila računa. Ipak, za razliku od većine svojih koleginica, Stoja izbegava novinare i nerado daje intervjue. Ako bih se posvetio studijama, morao bih da zapostavim karijeru.





Uz to imam i dečka, a to naravno nije Laki! Pala sam na to jer do tada nikad nisam dobila poklon od mladića. Ništa manje pažnje od talentovane Leskovčanke nije privukla Jovana Stanković zvana Lola iz Smedereva, slika i prilika Seke Aleksić sa početka karijere. Vjerujem da će ovo ponovo biti kultno mjesto grada, gdje će se okupljati urbani mladi ljudi i počinjati svoje karijere.





Svijet MUZIKE i ZANIMLJIVOSTI (RadioDino) - Uz to imam i dečka, a to naravno nije Laki! Uostalom, to su njihove stvari i njihov život.





Chen Cheng, kojemu nekontrolirano drhte koljena, jedan je od 2,5 milijuna Kineza oboljelih od ovisnosti o internetu što je njegove roditelje navelo da ga smjeste u specijaliziranu kliniku za odvikavanje u Pekingu. Centar za odvikavanje otvorio se 2004. Većina ovisnika dolazi iz imućnijih obitelji jer troškovi liječenja stoje i do 1. U Kini danas djeluje oko trideset klinika za liječenje ovisnosti o internetu te je vlada, prenose kineski mediji, zabranila otvaranje novih cybercafea 2007. Službena agencija Nova Kina tvrdi da je 33,5 posto mladenačke delinkvencije u Pekingu povezano s pretjeranim igranjem agresivnih računalnih igrica. Ono po čemu je ova pjesma, pored naravno škakljivog teksta, bila drugačija, je činjenica da ju je Krmak snimio sa bugarskom folk zvijezdom Reni. To se pokazalo kao dobitna kombinacija, jer je pjesma na kraju postala veoma slušana. Naime, Ćin Ćin je bila oduševljena idejom, rekavši da će vrlo rado prihvatiti ponudu, ali da isto to mora potvrditi i njen otac. Kako Krmku nije bilo jasno kakve veze njen otac ima sa tim, Kineskinja mu je objasnila da u Kini sve odluke vezane za žensko dijete donosi otac i ako on ne dozvoli nešto, ona ne smije protiv toga. Gledajući kako se sve vrijeme emisije Krmak baca po studiju i kako njegovu ćerku nosi po bini, Kinez je bio odlučan u namjeri da od duetske pjesme nema ništa. Međutim, Krmak je bio toliko uporan da ga je punih pola sata ubjeđivao kako će to biti dobro za karijeru njegove ćerke, objašnjavajući mu kako je i Reni poslije dueta s njim postigla veliki uspjeh. Čuvši to, pjevačicin otac je pristao na pregovore pod uslovom da se Krmak ne ponaša tako neozbiljno i da ne skače oko nje i ne nosi je na ramenima. Njemu još jedan hit, a njoj još veće medijsko eksponiranje, što će joj svakako koristiti u karijeri. AMRA HALEBIĆ I AMIR SMAJIĆ PONOVO U VEZI! Pošto se dugo nisu sreli, srdačno su se zagrlili, izljubili, a s obzirom na to da su pred početak slatko i dugo o svemu pričali, snimanje emisije je zbog njihovih ludorija kasnilo cijela dva sata. Jakov i Šera su raspredali o svemu od posla do porodice, dok se na drugoj strani Amra i Amir nisu odvajali jedno od drugog. Mnogi su ih te noći pitali jesu li se ponovo počeli zabavljati, na šta su oni potvrdno odgovarali. Halebićka je, mora se priznati, fenomenalno izgledala, te je Amir s posebnim oduševljenjem posmatrao, što je toliko padalo u oči da su mu Šera i Jakov često govorili da ponekad pogleda i u njih. Kad smo Amru zamolili da nam iskreno kaže jesu li otpočeli ili možda obnovili vezu, lijepa pjevačica je izgubila interes za razgovor. Sve i da je tako, ne bih se više usudila da za javnost pričam stvari iz svog ljubavnog života, opekla sam se i opametila. Dva dana poslije snimanja, konktaktirali smo i Smajića koji nam je, rekao isto što i Amra. Na folk derneku je Amir premijerno otpjevao dvije pjesme sa novog albuma, koje će po reakciji njegovih fanova imati odličnu prođu. Nakon toga će obići Unsko-sanski Kanton i krenuti dalje po cijeloj BIH. Dok se mnoge njene kolege žale da im u poslednje vreme ne ide najbolje i da nemaju dovoljno posla, za Cecu nema zime. Naša najveća estradna zvezda posla ima i preko glave, tako da s vremena na vreme čak poželi da se to promeni kako bi se odmorila i što više vremena provela sa svojom decom. Gde god da pođe ona je u očima drugih - folk diva, a, čini se, da se Ceca umorila od takvog načina života. Naime, po povratku sa gostovanja u Sloveniji poznata pevačica rešila je da sedne za volan i da se odveze kući, što nije uobičajeno za zvezdu njenog kalibra. Da li se poželela vožnje ili je samo, želeći da što pre vidi Anastasiju i Veljka a ubeđena da je niko od nje same ne može brže odvesti do njih, uzela volan u svoje ruke, ne znamo. U svakom slučaju, Cecin vozač je tog dana dobio slobodno popodne. MIRA ŠKORIĆ JE JEDINA ZASLUŽILA FINALE! Verica ide sa mnom u Finsku, a tata će prenos pratiti iz svog toplog kreveta u Kragujevcu Tekst: Ksenija Konić Foto: Arhiva ''Sveta'' Malo je falilo da zbog sukoba menadžera Saše Mirkovića i direktora Nacionalne televizije ovogodišnja pobednica ''Beovizije'', ipak, ne ode u Finsku i da na sceni ''Evrovizije'' 10. Na sreću talentovane Kragujevčanke, strasti su se stišale pa će Srbiju u Helsinkiju predstavljati pesma ''Molitva''. Marija Šerifović veruje da je ovo njena godina i da će joj poći za rukom da ''Evroviziju'' sledeće godine dovede u Beograd. Ne znam šta bih ti rekla... Najbitnije je da će moj menadžer Saša Mirković na ''Evroviziji'' biti pored mene jer prosto to tako treba da bude, a to i ja želim. Ukratno - pametniji je popustio. Još uvek ne znam. Pretpostavljam da će ići Anja Rogljić, Sandra Šuša... Da li se drugi spisak proširio nakon tvog trijumfa? Trijumf na ''Beoviziji'' je zapravo odgovor svima onima koji nisu verovali u mene i moju karijeru, koji su me na ovaj ili onaj način sputavali... Budući da je čovek koji se bavi pitanjem Kosova i ulaska Srbije u Evropsku uniju Marti Ahtisari iz Finske, a da ja u njegovu zemlju idem sa namerom da je ''osvojim'', sigurna sam da će nakon toga biti mnogo tolerantniji prema nama. Ideja postoji, trenutno smo u pregovorima sa pozorišnim rediteljem koji bi trebalo da osmisli nastup. Stilistkinja Ivana Rabrenović polako priprema kostime i tako... Snimajući pesmu ''Molitva'', koja ima čak trideset pratećih vokala, malo smo se zaneli i nismo razmišljali kako ću je, u slučaju da pobedim, izvesti uživo u Helsinkiju. Na ''Evroviziji'' će me pratiti Suzana Dinić, Ksenija Milošević, Ivana Selakov i dve članice ''Bla bla benda''. Saša je moj dugogodišnji frizer i prijatelj i naravno da će mi on ''raditi o glavi'' u Finskoj. Moja stilistkinja i on se trenutno dogovaraju oko frizure i iskreno se nadam da će mi ovih dana napokon izneti svoj predlog. Ono što već sada znam jeste to da ću biti ono što jesam. U našoj maloj i čudnoj zemlji postoje ljudi kojima moj izgled i stil nisu najjasniji, ali mi ne pada na pamet da se zbog njih menjam. U Evropi cene i traže nešto drugačije, nešto što nije deo nekakvog klišea, a ja sam sigurna da sam takva - drugačija. Glupo je da ih imenujem. Onima koji su mi čestitali na pobedi na ''Beoviziji'' - hvala, a onima koji to nisu učinili... Ne znam šta da poručim... Je- i ga, moraće da žive s tim! Iskrena da budem, smatram da je Mirina pesma jedina koja je trebalo da se nađe u finalu i to je sav moj komentar na priču o ''pobunjenicima'', kako si ih nazvala. Hoće li te zajedno bodriti u Finskoj? Verica ide sa mnom, a tata će prenos pratiti iz svog toplog kreveta u Kragujevcu. Tvoj još nije počeo ni da se snima? Problem je u RTS-u jer se još uvek nije odlučio kojoj će agenciji poveriti taj posao. Nadam se da ćemo ove nedelje napokon početi sa snimanjem. Ipak, znam šta neću! Ne bih volela da snimim neki praistorijski spot u kojem obilazim sva lepa mesta naše zemlje. Više sam za modernu, evropsku priču. Daleko od toga da u svom spotu ne želim lepe predele Srbije, ali i u tome treba imati granicu. Hoćeš li okupiti ekipu koja će glasati za tebe? Uzdam se u našu dijasporu. Sa druge strane, Verica poznaje mnogo ljudi širom Evrope i već sada je izvesno da će svaki srpski lokal nekoliko dana pre ''Evrovizije'' biti informisan za koga i na koji način treba da glasa. Za sada sam vrlo smirena, ali sam ubeđena da ću neposredno pred nastup imati tremu. Što se bensedina tiče, konzumirala sam ih zbog nesanice, a ne zbog stresa. Postoji nešto što je uvek uz mene, ali ne želim da otkrijem o čemu je reč jer u tom slučaju ne bi bilo samo moje. Sve u svemu, reč je o nekoj vrsti rituala. Nemam želju da ih upoznam. Mada, ako pobedim, biću prinuđena na to. Neću ti otkriti ko mi je favorit, ali ću reći da mi je najsimpatičnija i nekako najbliža pesma Dade Topića. Ma, ja sam uvek ista. Ljudima oko sebe stalno ponavljam da - ako primete da ludim - što pre to saniraju. Saša Mirković: DIG'O SAM RUKE! Što se tiče odlaska u Finsku, bio sam vrlo decentan i nisam nikoga uslovljavao. Jednostavno, zalagao sam se da Marijina ekipa - stilista, frizer i šminker dobiju mesto u zvaničnom timu. Kada je o meni reč, daleko od toga da sam insistirao da o trošku države idem na 'Evroviziju'. Tijanića sam samo molio da mi da akreditacija, ali je on odbrusio da je za mene nema. Da se Marija više ne bi 'stresirala', povukao sam se. Delam iz drugog plana. Dodao bih još i to da ekipa RTS-a očajno odrađuje promociju moje štićenice. LAKI I JA SE I DALJE VOLIMO, ALI TO VIŠE NIJE TO! Jednostavno, poželela sam promene, poželela sam da moje nove pesme drugačije zvuče. Sa Brajom sam sarađivala punih 14 godina i osetila sam da je došlo vreme da se, da tako kažem, jedno od drugog malo odmorimo. Iskrena da budem, kod Brajevića nisam ni odlazila na dogovor za novi album. Ne znam šta bih ti rekla... Za svoje pare valjda imam pravo da biram sa kim ću sarađivati. Bila mi je potrebna nova energija, autori sa kojima do sada nisam sarađivala. Ko gubi ima pravo da se ljuti! Razumem ja da je Braja povređen i da mu je pogođena sujeta, ali opet smatram da je glupo to što se tako ponaša i što se o meni negativno izjašnjava u javnosti. Sa druge strane, Brajević je, koliko znam, tekstopisac a ne stilista, tako da ga ne smatram kompetentnim za ocenjivanje mog imidža. Ma, na kraju krajeva, milionima ljudi sam seksepilna i slatka i to mi je dovoljno. Ne bih se složila sa tim. Braja je odličan autor i kao takvog ga vrlo cenim ali, opet ponavljam, osetila sam potrebu za promenama. Sa Brajom sarađujem od '93. Pre svih pomenula bih Marinu Tucaković i Romarija, koji potpisuju najveći broj pesma, a ništa manje vredni pomena nisu ni Dražen Damjanović, Hari Varešanović, Aleksandar Kobac i Marko Kon... Ne bih mnogo pričala o svom novom CD-u jer sam baveći se ovim poslom zaključila da je to vrlo nezahvalno činiti. Naravno da sam prezadovoljna novim pesmama jer ih u suprotnom ne bih snimila, ali ne želim da izustim da je ovo najbolji album u mojoj karijeri jer će nakon takve moje izjave publika očekivati čudo, pa će im i odlične pesme biti prosečne. I više nego što smo planirali... Zapravo, neke pesme nisu pisane tendenciozno i s namerom da tekstopisci u njih utkaju događaje iz mog života, ali su vremenom postale biografske. U srce olovo da me pogodilo ja bih preživela, ja bih preživela... Šta da ti kažem, naslutio mi je Dražen Damjanović. Nistu to stvari kojima se treba igrati. Na žalost ili na sreću, ali tako je. Lazar je dobar, pametan i lep dečko i u životu mu zaista želim svu sreću i samo lepe stvari, ali naš raskid je bio neminovan. Ako me pitaš šta je konkretan razlog - ne znam šta bih ti odgovorila. Jednostavno, u poslednje vreme nismo se slagali kao ranije, životni stavovi počeli su da nam se razmimoilaze, imali smo različite vizije zajedničke budućnosti... Ne bih pričala na tu temu jer bi odgovor zahtevao prodiranje u našu najdublju intimu, a to ipak ne bih delila sa širokim auditorijumom. Lakija odlično poznajem i mogla bih se zakleti da on to nikada ne bi uradio. Lazar je pre svega veliki džentlmen. Sa druge strane, svi znamo koliku sam žrtvu zbog njega podnela i da sam uz njega bila u najtežim životnim situacijama, tako da sam u najmanju ruku zaslužila da me i nakon raskida tretira sa posebnim poštovanjem, da ne kažem kao kraljicu. Čini mi se da sam se u poslednje vreme dosta promenila, da sam nekako sazrela i da na stvari gledam mnogo drugačije nego što sam to činila, recimo, pre sedam godina kada sam počela da se zabavljam sa Lakijem. Uz to, u međuvremenu sam zaključila da ipak sebe najviše volim i da sebi treba da sam na prvom mestu. Sada već ima mesec dana. Ne znam šta bih ti rekla... Nas dvoje se i danas volimo, ali to više nije to. U ovom trenutku samoća mi strašno prija i u životu uživam svim čulima. Trenutno sam kod prijateljice u Veroni gde mi je prelepo. Zujim po gradu, šopingujem... Nikada ih nisam ni kupovala, pa ne vidim zašto bih to sada činila. Uglavnom sam provlačila kartice. Obavestiću te kad mi iz banke stigne izveštaj. Mada, trenutno nisam zaluđena brendovima koje pominješ. Pa, najbolje stvari uvek se dešavaju spontano, slučajno i neplanirano! Mada, sigurno je da ću malo duže solirati. Pa, taman sam izašla iz sedmogodišnje veze... MILIĆEVIĆ TE IZDUŽI DA IMAŠ DVA METRA! Fotografije koje prate moj novi CD potpisuje Milovan - Mika Knežević. Baš kao i u slučaju Braje, osetila sam potrebu za promenom. Na Milićevićevim fotografijama svake godine sam bila ista, a što je još gore - bila sam onakva kakva realno nisam. Dejan te izduži da imaš dva metra, ispegla ti svaku boricu... E, ovoga puta sam poželela da ja zaista budem ja. Ni Pamela, ni Britni već - Rada Adžić. Iako nije bilo potrebe, porodilja je dva dana odlagala izlazak iz porodilišta jer su, prema nezvaničnim informacijama, ona i njen suprug jednom domaćem nedeljniku za 2. Zbog toga je Bekvalčeva pokušala da izbegne brojne fotoreportere koji su je ispred porodilišta dva dana čekali, pa je dobrovoljno ostala dan duže u porodilištu. Zbog obaveza prema reprezentaciji koja se takmiči na Svetskom prvenstvu u Melburnu, ponosni otac Dača Ikodinović nije mogao svoje mezimice da odvede kući, pa su po novopečenu mamu došli njeni roditelji - Mira i Dragoljub Bekvalac. Ipak umesto njih iz garaže predviđene za tehničko osoblje u automobilu izašli su Bekvalčevi. BEBA STIŽE NA LETO! O promenama u svom telu Viki je saznala nakon što ju je konstantna mučnina naterala da se obrati lekaru. U prvi mah pevačica je bila u čudu, ali se vrlo brzo pribrala pohitavši da lepu vest podeli sa svojom jačom polovinom. U želji da svojoj devojci poklon preda na što originalniji način, Dragan je prsten stavio u Violetinu čašu, a zatim ga je prelio hladnim šampanjcem... AKO BUDE DEVOJČICA, ZVAĆE SE ELENA... Zbog novonastale situacije Viki je stopirala rad na novom albumu čije je objavljivanje prvobitno planirano za početak leta. Ipak, četama svojih obožavalaca pevačica će pokloniti nešto što još uvek drži u strogoj tajnosti. Miljkovićeva se za sada sasvim dobro oseća zbog čega joj je lekar dozvolio da odradi još nekoliko nastupa. Za sada je sve u najboljem redu, s vremena na vreme osećam mučnine, ali ih dobro podnosim. Ujutru se uglavnom najbolje osećam, što je tipično za trudnice, pa taj deo dana koristim za intenzivnu šetnju. Prvi put nisam opterećena linijom i ne patim od toga koliko kalorija unosim u organizam, jednostavno ugađam sebi i detetu koje će se roditi. Do saznanja kog je pola beba, Violetu deli još mesec dana kada će ultrazvučnim pregledom lekar koji joj vodi trudnoću ustanoviti da li pevačica nosi batu ili seku. Iako na pitanje šta bi voleli da dobiju i Viki i Taške odgovaraju da im je jedino važno da beba bude živa i zdrava, nije tajna da oboje potajno priželjkuju devojčicu. Štaviše, već su se složili da će se beba, ako bude ženskog pola, zvati Elena. Ime za dečaka još uvek nisu smislili. Pala sam na to jer do tada nikad nisam dobila poklon od mladića. Jednostavno, Taške je bio prvi koji je 'probio led'. Kod mene se sve dešavalo sa zakašnjenjem. Nisam mogla da pređem preko toga, pa sam morala da biram: ili život u porodičnom domu ili ljubav. Pukao mi je film, spakovala sam kofere, otišla od roditelja i započela zajednički život sa Tašketom u iznajmljenom stanu u Beogradu. Izabrala sam ljubav jer sam znala da ću sa roditeljima jednog dana normalizovati odnose i da će me oni razumeti. Nekoliko meseci ih nisam uopšte viđala, ali smo bili u telefonskom kontaktu. U to vreme ocu sam zamerala mnoge stvari, a sada sam mu zahvalana zbog načina na koji se ophodio prema meni i što je držao sve konce u svojim rukama. Sada to posmatram sasvim drugačije. Otac je prvi popustio i rešio da nas poseti. Kada su moji roditelji konačno upoznali Tašketa u pravom svetlu, sve je bilo kako treba i više se nisu protivili našoj ljubavi. Violeta i Dragan donedavno nisu imali odgovor na pitanje kada će pred matičara navodeći da im venčanje trenutno nije primarno. Međutim, situacija je sada malo drugačija... Daleko od toga da nešto krijem. Jednostavno, ni nas dvoje još uvek nismo načisto kada ćemo se i gde venčati, kakvu ću venčanicu nositi... Dvogodišnji zlatni retriver Tobi, spasao je život gazdarici koja je počela da se guši jer se zagrcnula - tako što je izveo nešto što veoma liči na Hajmlihov zahvat. Debi Parkherst 45 , iz Kalverta, u američkoj državi Merilend, ispričala je lokalnim novinama da je jela jabuku, kad se jedan zalogaj zaglavio u grlu. Pokušala je da sama na sebi izvede Hajmlihov zahvat ali nije uspela. Kad je počela samu sebe da udara u grudi, Tobi je primetio da se nešto neuobičajeno dešava. Zalogaj jabuke se pomerio, a pas je počeo da je liže po licu, da je spreči da se onesvesti. Upravo iz Finske dolazi čovek koji će nam, uz pomoć medjunarodne zajednice, odrediti dalju sudbinu države, to jest da li će Kosovo ostati srpsko ili će krenuti ka nezavisnosti. Verovatno se sećate scene iz ovog filma u kojoj se dve mlade žene Andželina i Dženi nage valjaju po krevetu, sipaju kapljice voska jedna drugoj na kožu... Primetila sam da je gledam onako kako sam ranije gledala muškarce. Nisam to tražila, ali se jednostavno dogodilo, zaljubila sam se u devojku. Kad nekog volim, ja zaista volim, bez obzira na to kog je pola. Glumica otvoreno govori o tome da je izgubila nevinost kada je imala 14. Zato sam i ohrabrivala svoje partnere da budu nasilni. Andželina piše da je često molila Bilija da je seče. U tim trenucima osećala sam se najprivlačnijom. U knjizi piše i da je tetoviranje doživljavala kao neku vrstu samopovređivanja, da je uživala u osećanju bola, da je dva puta pomišljala na samoubistvo i da je jednom čak angažovala plaćenog ubicu koji je, međutim, odustao od toga da je ubije! Potajno čezne za muškarcem koji će ju spustiti na zemlju, a da li ga je pronašla u Bredu Pitu? Kada je prvi put sa njim otišla na odmor u jedan hotel u Keniji, telohranitelji su, prestravljeni zvucima koji su se čuli iz njihove sobe, odjurili u njihov apartman. BERLIN - U njemačkom gradu Magdeburgu nedavno je jedan djedica prilikom popravka kućnog krova doživio nezgodu koja ga je mogla stajati života. Dok je na krov svoje kuće nanosio bitumensku smolu, 91-godišnji djedica se je poskliznuo te ja pao na leđa i ostao je zalijepljen na krovu kuće. Prolaznici koji su ga vidjeli pomislili su da se želi ubiti, te su pozvali policiju. Ubrzo su na mjesto nesreće stigli i vatrogasci koji su ga uspjeli spasiti, odnosno odlijepiti s krova kuće. Starac je micao rukama i nogama, ali nije imao snage da se izvuče iz ljepljive smole. HONG KONG - Djelatnici Hitne pomoći u Hong Kongu nedavno su imali jedan vrlo zanimljiv slučaj. Primili su poziv od 42-godišnje žene koja je zazivala pomoć, jer joj je u grlu zapela četkica za zube. Naime, žena se je poskliznula dok je prala zube i 15 centimetara dugačka četkica završila joj je duboko u grlu. Unatoč tome uspjela je nazvati Hitnu pomoć i objasniti im što joj se dogodilo. Djelatnici Hitne pomoći prebacili su je u bolnicu gdje je ubrzo operirana. Operacija je bila uspješna i kirurzi su uspjeli izvaditi četkicu iz grla nesretne Kineskinje, koja je ovaj nesretni slučaj uspjela prebroditi bez težih posljedica po zdravlje. BEOGRAD - Nezadovoljna izborom pjesama, 18-godišnja slušateljica A. Djevojka se razljutila što je voditeljica puštala pjesme za proslavu njezina 18. Napad se dogodio u nedjelju navečer, kad je djevojka poput furije uletjela u studio radio Imidža i uz lavinu uvreda i psovki nekoliko puta šakom udarila u lice i glavu voditeljicu Zoricu Jestrović izbivši joj jedan zub i rasjekavši usnicu. Za proslavu svog rođendana naručila je čak 80 pjesama po svom izboru, ali je voditeljica pustila i nekoliko po svom izboru, kao poklon redakcije djevojci tankih živaca, što se ovoj ni najmanje nije svidjelo. Napadnuta voditeljica koju su drugi zaposlenici radija spasili od težih posljedica napada najavila je tužbu protiv slušateljice. Beogradski Pres piše da je A. KADA SE OKO TRI UJUTRO VRATIO U SOBU, DOČEKALO GA JE IZNENAĐENJE - SVE VRIJEDNE STVARI SU NESTALE, KAO I NOVAC PRIPREMLJEN ZA IZDAVANJE ALBUMA Popularni folk pjevač Nedeljko Bajić Baja po drugi put doživio je fijasko u Bugarskoj. Naime, prije nekih mjesec dana, dok je privodio kraju pregovore sa jednom od najvećih tamošnjih muzičkih kuća oko objavljivanja albuma na bugarskom jeziku, lopov mu je iz hotelske sobe pokupio sve vrijednosti koje je imao sa sobom. Kako smo saznali iz izvora bliskih ovom pjevaču, Baja je u Sofiju stigao sa izvjesnom količinom novca koja je trebalo da pokrije troškove izdavanja. Po dolasku u glavni grad Bugarske odsjeo je u jednom od najprestižnijih hotela u dvokrevetnoj sobi jer nije bilo jednokrevetnih, te je pola sata kasnije krenuo na zakazane sastanke. Kada se skoro tri sata iza ponoći pojavio u hotelskoj sobi, imao je šta i vidjeti! Sve vrijedne stvari i garderoba su nestale, kao i novac namijenjen za izdavanje albuma. Vidjevši ovo, Bajić je strčao do recepcije i tražio bilo kakvo objašnjenje. Prema priči istog izvora, recepcionarka mu je objasnila da je oko šest sati tog popodneva došao muškarac koji je odavao utisak ozbiljnog gospodina. Dao joj je dokumenta i tražio ključ od Bajine sobe. Kako je pjevač boravio u dvokrevetnoj sobi, niti jednog trenutka nije pomislila da je u pitanju neka prevara, pogotovo što se Baja prijavio u hotel u jutarnjoj smjeni, pa spomenuta radnica nije imala nikakvih posebnih podataka o našem popularnom pjevaču. Zato je, očigledno dobro obaviještenom prevarantu, bez razmišljanja dala ključ i on je dvadesetak minuta kasnije sišao sa koferom u ruci, ljubazno joj se zahvalio i rekao da će račun platiti njegov prijatelj. Kada je Baja objasnio recepcionarki da se radi o prevari i da mu je sa stvarima nestala i velika količina novca, momentalno je pozvala policiju, ali kako nisu imali nikakvih podataka o prevarantu, još uvijek nije ništa otkriveno. Sumnja se da je iza svega neko ko je znao zašto Bajić dolazi u Bugarsku i da sa sobom nosi veću količinu novca, ali pjevač ne može ni da pretpostavi ko bi mogao to da mu uradi. Budući da se radi o elitnom hotelu, Baji će šteta biti nadoknađena do posljednje pare, tako da popularni pjevač barem neće morati da brine o izgubljenom novc u. BREGA NIJE ZGODNA CURA VRIJEDNA ČEKANJA! TIFA I JA SMO IMALI NESUGLASICA, ALI NE TOLIKO KOLIKO SE PISALO STALNO PUTUJEMO, ALI KADA SIN ZVONE POČNE SA ŠKOLOVANJEM NEGDJE ĆEMO SE SKRASITI. Iako je studirao pravo, pa je shodno tome i porodica očekivala da će se posvetiti tom poslu, on je imao druge planove. Prihvatio se mikrofona, te vrlo brzo postao jedan od najboljih rok vokala u bivšoj Jugoslaviji. Uslijedile su velike turneje, slava, popularnost, ali i bračni brodolomi. Bebek iza sebe ima dva neuspjela braka, a prije pet godina se oženio Ružicom, tadašnjom studenticom prava. Otac je četvero djece i ponosni djed dva unuka. To se i desilo 2005. Prije samih koncerata tri pjevača nisu štedjela teške riječi, a kroz medije se neprestano povlačila priča da se Bebek, Alen i Tifa ne podnose. Još veće iznenađenje za javnost desilo se 8. Posljednji put sam ovdje svirao davne 1974. Tim je osjećaj bolji i ljepši, jer nisam mogao ni sanjati da ću ponovo biti na sceni gdje sam šezdesetih počinjao svoju karijeru. Prisjećam se dana provednih na ovom mijestu, gdje sam upoznavao druge muzičare i maštao o velikim koncertima. Sretan sam što sam ovdje večeras i emocije se miješaju. Vjerujem da će ovo ponovo biti kultno mjesto grada, gdje će se okupljati urbani mladi ljudi i počinjati svoje karijere. Sarajevo ponovo ima važno izvorište kulture kakvo je imalo ranije. Mladi danas žive drugačije, brže i nemaju strpljenja. Ali, vjerujem da će kao i mi imati dovoljno volje da provode vrijeme u ovom kultnom mjestu i vježbaju. Dom mladih nije nikakva kafana, niti mjesto namijenjeno turbo folkerima, a ukoliko se to desi ja tu nikada više neću doći. Moja poruka mladima je da paze i čuvaju ovaj dom, jer je njima najvažniji i jako im je potreban. Bićemo svjedoci rađanja nekih novih, mladih talenata. Ja se nadam da će to biti za pola godine ili godinu, ne mogu obećati tačan datum. Moram pripremiti program i repertoar koji odgovara jednom ovakvom mjestu. Ko je došao na ideju da nastavite sa koncertima nakon Sarajeva, Zagreba i Beograda? Nakon posljednjeg koncerta u Beogradu počeli smo razmišljati o tome, jer smo smatrali da su ta tri koncerta malo. Sasvim spontano smo počeli dogovore o tome kako bi bilo da turneja ide dalje i vrlo brzo smo postigli dogovor. Turneja će trajati sa pauzama dvije godine. Nakon Amerike, Kanade i Australije, slijede ponovo koncerti u Evropi, prvi će biti 12. Planovi su da napravimo koncerte i u Bosni i to u Tuzli, Banjaluci i Mostaru. Sviraćemo i u Hrvatskoj u mjestima gdje nas publika nije imala priliku čuti. U kakvim ste odnosima sa Tifom, jer se u medijima moglo pročitati da se ne slažete? Mi smo ozbiljni ljudi i profesionalci. Kad je u pitanju moj i Tifin odnos neću reći da nismo imali nesuglasica, ali to je sasvim normalno. Međutim, novinari su uvijek od toga pravili priču i bavili se time više nego nas dvojica. Tifa je legenda Sarajeva! Doajeni sarajevske muzičke scene smo Davorin Popović i ja, a onda se pojavio on. Publika ga voli i on je prava zvijezda. Obradovao sam se kada sam čuo da će upravo Tifa prvi imati solistički koncert, jer je on to i zaslužio. Ponikao je na sarajevskom asfaltu i stasavao kao pjevač. Bilo mi je drago kad me pozvao na koncert kao svog gosta. Alena rijetko viđam mada živimo u Zagrebu i skupa smo na turnejama, ali nakon turneja svako ima svoje živote. Publika ne prebrojava one kojih nema, nego one kojih ima, a mi smo tu. Na naše koncerte dolaze sve generacije i zajedno sa nama pjevaju. Od najstarijih od najmlađih, bez razlike! To je lijepo vidjeti, da i oni uživaju kao i mi na sceni. Kontaktirali smo i njega i Raku Marića. U tome nema ništa sporno, jer smo prvo njih obavijestili o planovima za turneju. Ostavili smo njemu i Raki Mariću godinu dana da odluče hoćemo li nastaviti turneju, međutim njihov odgovor je bio negativan zbog drugih poslovnih obaveza. Ta godina je prošla, odgovor je bio negativan, onda smo Tifa, Alen i ja odlučili da nema potrebe da ih više čekamo dok se oni premišljaju. Nije Brega neka zgodna cura vrijedna čekanja, pa da čekajući je potrošimo godinu ili dvije dok ona razmišlja šta hoće u životu. Tako smo odlučili da ih nećemo čekati i sami donijeli odluku o turneji. Iskreno ću odgovoriti da ne bih čekao zgodnu curu godinu dana dok ona nešto razmišlja, bilo bi to gubljenje vremena. Za sada je dobro, jer smo se sjajno organizovali. Ružica, Zvone i Katarina su stalno sa mnom. Ne volim da živim kao biljka na jednom mjestu. U horoskopu sam Strijelac, a poznato je da Strijelci vole putovanja i druženja. Posao je takav da sam stalno na putovanjima i nisam vezan za samo jedno mjesto. Čim sam u Zagrebu mjesec dana dosadno mi je i odmah bih negdje putovao. Ljeta provodimo na moru, dobar dio godine smo na Kupresu gdje imam imanje i kuću, tako da su nam tokom cijele godine koferi spakovani. Teško bi bilo da sam bez porodice, nedostojali bi mi, tako da nam je lakše da smo zajedno. Život je takav, ali ćemo se negdje skrasiti i naći ćemo stalnu adresu kad Zvone krene u školu. Još uvijek ne znam gdje će to biti, ali sve što sam stariji nešto me vuče u Sarajevo. NISAM MOGAO ZAMISLITI SEBE SA UNUCIMA, ALI... Koliko vam to znači? Kao roker nisam o tome razmišljao dok sam bio mlad, pa čak ni u mašti. Taj tempo života mi nije davao vremena da razmišljam o godinama i ni u mašti nisam mogao zamisliti sebe sa unucima. Danas je to drugačije, uživam u svakom trenutku provednom sa Tinom i Leonom. A što se tiče osjećaja i emocija to je teško opisati. To se mora doživjeti. Ko nije doživio ne zna šta propušta. Spas je potražio u kraćem odmoru u Španiji, na koji je otišao bez svoje menadžerke Ljljane Petrović. I, ne samo zbog toga. Naime, Toše ima ružnu naviku da se istovremeno zabavlja sa nekoliko devojaka a to je slatku Adrijanu dovodilo do ludila, što je i razumljivo. Dok je bio u vezi sa zgodnom rukometašicom, intiman je bio i sa atraktivnom Splićankom koju je Proeski nedavno spominjao u svojim intervjuima. I, najzad posle duže pauze, ispostavilo se da život, zaista, piše romane. Očevici tvrde da su mama i tata bili oduševljeni budućom snajkom! STOJA I SEKA OČI U OČI! Kako nezvanično saznajemo, pred sudom će se pojaviti osoba koja će svedočiti u Stojinu korist Iako su mnogi pomislili da će Sekine najave sudske tužbe protiv Stoje ostati samo u domenu novinskog prepucavanja i praznih priča, animozitet koji već godinama vlada između ove dve pevačice, a koji je prošlog leta kulminirao žestokim optužbama, uskoro bi trebalo da dobije sudski epilog. U beogradskoj Palati pravde već izvesno vreme vodi se sudski spor u kojem Svetlana Aleksić od Stojanke Novaković traži materijalnu nadoknadu zbog klevete. Dve koleginice uskoro bi trebalo da se suoče u sudnici i da pred sudijom daju iskaze. Kako nezvanično saznajemo, u nekom od narednih ročišta trebalo bi da se oglase i svedoci, a jedan od krunskih svedoka u ovom procesu je navodno mladić čiji identitet se skriva, a koji će svedočiti u Stojinu korist. Tom prilikom je došlo do kraćeg verbalnog obračuna koji je kasnije prerastao u prepucavanje po novinama. A onda je prošlog leta usledila kulminacija. Moja kuma je u to vreme često slušala i gledala Stoju na nastupima i pričala mi je da je tada imala kovrdžavu kosu i da nije imala jedan zub. Stoja je u to vreme mnogo pevala po raznim veseljima i što bi sada trebalo da bude čudno to što je pevala Zoranu na svadbi?! Kada se kaže 'krezuba', misli se da neko nema prednje zube. Kazala je da joj je to navodno rekla njena kuma, pa sam joj uzvratila istom merom. U časopisu 'Skandal' izjavila sam da sam čula da je Seka zadovoljavala gazdu diskoteke pred publikom. Što se mene tiče, slobodno neka presavije tabak i podnese tužbu. Ne bih to izjavila da ne mogu da dokažem na sudu, ako zatreba. Potrudiću se da na sudu svedoče i gazda diskoteke i još neki očevici. Pa, neka izvoli i neka me tuži. Svako gradi karijeru na svoj način. Ne želim da budem skandal-majstor! PUKLO PRIJATELJSTVO ZBOG LAZNIH TORBI N ovi estradni rat polako se zahuktava! Akterke - donedavno vrlo bliske prijateljice - Dara Bubamara i Goga Sekulić. E, sad se vi pitate kakve veze sa ovom pri? Reći ću samo da je reč o devojci koja nosi torbe s buvljaka. Ma to su one torbe za pijacu! Njoj je krivo što dobro zarađujem i što mogu da potrošim novac na šta ho? Kada smo stigle u Beograd, mene je na aerodromu sačekao moj lepi de? Takvim stvarima se nikada nisam bavila, niti imam u planu. Na kraju krajeva, iz Darine izjave svako može da zaključi da nije na mene mislila kada ju je izgovarala. Baš kao i Vesna, Tina podvla? Sada definitivno nema sumnje da je Dara Bubamara ube? Da je Dara zaista mislila na mene, u tom slučaju bih verovatno bila opisana kao osoba koja ima brojne hitove, pose? Nemam estradna instant prijateljstva koja se završavaju medijskim ratovima... Verujem da ste pogrešili - ne pronalazim sebe u Darinom opisu. Dugogodišnji sam vozač, ne nosim torbe sa pijace, ali i ne podse? Uz to imam i dečka, a to naravno nije Laki! Dara sigurno nije mislila da sam je ja ocinkarila, kako ona, tobože, nosi lažne kofere. Kako naš izvor tvrdi, igračima je zabranjeno i da se viđaju, ili ono bar, javno eksponiraju svoje veze, ukoliko se zabavljaju sa devojkama koje su javne ličnosti. Vojvođanskom prestonicom je pre samo nekoliko dana odjeknula vest da Dara Bubamara nije više u vezi sa svojim dečkom, a zvanično i suprugom Lazarom. Po pričama koje kruže Novim Sadom, gospođa Dugalić je prekinula svoju emotivnu vezu za koju su svi mislili da je savršena, zbog preterana Lakijeva ljubomora. I glava mi se trese... Niko se od prisutnih ispred studija u Filmskom gradu na Košutnjaku nije nasmejao. U njihovim očima uglavnom se moglo videti razumevanje, jer malo je onih koji u tom trenutku i sami nisu osećali istu tremu. Nagrade su više nego poželjne. Mada, ruku na srce, većina njih bi se rado odrekla automobila za mogućnost da postane deo najveće estradne izdavačke kuće. Oni koji ne budu imali tu sreću, moraće da se uteše činjenicom da su se našli među četrdeset najboljih i da čekaju sledeću godinu kako bi ponovo pokušali. Mira Škorić, Ana Bekuta, Marina Tucaković i ostala bitna imena domaće estrade, koja su došla da mu pomognu da izabere najbolje. Ena je, kažu, trebalo da se pojavi među kandidatkinjama, ali Saša Popović to nije dozvolio, jer bi svojom popularnošću zasenila ostale učesnike. Najviše se pevale pesme Donne Ares Pred komisiju, jedna po jedna, izlazile su kandidatkinje i započinjale nastup. Svaka je pevala dve pesme do pola, uz pratnju klavijaturiste. Kada je ovaj svojevrsni spektakl počeo, među prisutnima uglavnom su se mogli čuti komentari kako je reč o vrlo talentovanim ljudima - iako im je podrhtavao glas. Najviše pažnje među devojkama privukla je Leskovčanka Katarina Živković, simpatična plavuša koja je svojim glasom prisutne ostavila bez daha. Kako je njima u ovom trenutku, on najbolje zna jer se i sam pre nekoliko godina nalazio u istoj ulozi. Ništa manje pažnje od talentovane Leskovčanke nije privukla Jovana Stanković zvana Lola iz Smedereva, slika i prilika Seke Aleksić sa početka karijere. Jednoj od prisutnih članica žirija ova opaska nije bila smešna, jer je primetila da je kandidatkinji bilo neprijatno, pa je prokomentarisala da je ona bez obzira na stas, veoma lepa devojka. Da je svaki dalji komentar bio suvišan, postalo je jasno kada je Slađa zapevala, budući da je svojim glasom prisutne ostavila bez daha. Većina njih je to jedva dočekala kako bi se razbežela po studiju. Devojke su uglavnom trčale u šminkernicu da bi proverile da li je sa njihovim stajlingom sve u redu, dok su se muškarci okupili u hodniku. Nekolicina njih je u toaletu uvežbavala repertoar. Posle devojaka svojih pet minuta dobili su mladići. Ovaj deo potrajao je nešto duže, jer je žiri insistirao na tome da poneki od kandidata ponove svoj nastup i po nekoliko puta kako bi bili sigurni da su napravili pravi izbor. Ako izuzmemo sitnije incidente, poput onoga kada su učesnici malo posle početka pobacali svoje brojeve misleći da im više neće biti potrebni jer ima narušavaju pažljivo odabrani imidž, to je bio i glavni razlog zbog čega je događaj potrajao do devet sati uveče. Kada je predsedavajući pročitao imena finalista, usledile su burne reakcije - uglavnom onih koji nisu prošli. Umorni od previše uzbuđenja i čekanja, finalisti su razmenili tek pokoji poljubac i zagrljaj, ali to je bilo sve. Jovana Stanković, Smederevo 2. Slađana Đorđević, Beograd 3. Silvija Nedeljković, Beograd 4. Katarina Živković, Leskovac 5. Radmila Manojlović, Žabari 6. Jelena Marinković, Novi Sad 7. Ivana Mladenović, Zrenjanin 8. Dragana Spasić, Kragujevac 9. Sanja Stojanović, Beograd 10. Mirka Stanković, Novi Sad MLADIĆI 1. Dušan Svilar, Subotica 1. Milan Dinčić, Leskovac 2. Željko Pavlović, Leskovac 3. Gojko Vujić, Beograd 4. Nemanja Stevanović, Beograd 5. Goran Krasić, Novi Sad 6. Mirko Plavšić, Novi Sad 7. Dragi Domić, Šabac 8. Slobodan Batjarević, Leskovac 9. KO ZNA ŠTA BI BILO DA SAM UŠLA U FINALE! Miri preostaje da uživa u komplimentima da je u kreaciji Zvonka Markovića izgledala bolje nego ikada, ali i da se bakće sa advokatima koje je sa nekolicinom kolega angažovala nezadovoljna zbog neregularnosti glasanja na polufinalnoj večeri. Još uvek nikoga nismo tužili, ali sam ubeđena da će, kako sada stvari stoje, do toga na kraju ipak morati da dođe. Za sada je samo upućena žalba koja se odnosi na regularnost SMS glasova u polufinalnoj večeri festivala, pa videćemo šta će dalje biti. Pre ili kasnije, istina će izaći na videlo i to je u ovom trenutku jedina stvar do koje mi je stalo i za koju se zalažem. Ne znam tačnu brojku, ali znam da je reč o hiljadama glasova. Pitam se gde su ti glasovi?! Nemam ja ništa od nečijeg izvinjenja! Nije zanemarljiv ni finansijski momenat - zbog festivala otkazala sam nekoliko tezgi, početak turneje... Ovakvim i sličnim mahinacijama jednom zauvek mora da se stane na put. Ne bih volela da Marija ili bilo ko drugi pomisli da je ova pobuna, da je tako nazovem, lične prirode - jednostavno, ovo je reakcija na neregularnost glasanja. To naravno ne znači da ona nije dobra. Štaviše, čujem da je klinci već uveliko pevuše na čelu sa mojim sestrićem Danilom. Diskutabilno je da li je Maja to zaista izjavila. Nisam je čula, pa bih izjavu koju navodiš uzela sa dozom rezerve. Maja je poznata kao osoba oštrog jezika i sve i da je to zaista rekla, ne mislim da je mislila na mene. Jednostavno, ona ne deluje kao zlonamerna osoba... Hvala Zvonku Markoviću na prelepoj haljini. Komentari koje sam dobila na račun stajlinga i više su nego pozitivni. Mislim da sam nosila jedan od najboljih Markovićevih modela. Cena je zanemarljiva u odnosu na efekat koji postignut zahvaljujući toj haljini. Pravo da vam kažem, muka mi je od kojekakvih modnih žirija i raznih kvazidizajnera koji ne znaju šta će od dosade pa komentarišu kako se ko obukao. To što me je dotična dovela u vezu sa Cecom za mene je samo kompliment. Pa, ko ne bi voleo da podseća na jednu lepu, zgodnu i atraktivnu ženu?! Nisam sigurna, ali imam utisak da se iz komentara Natalije Obrenić može naslutiti lični animozitet prema Zvonku. Nadate li se premiji od 10. Ne opterećujem se tim stvarima. Dovoljna satisfakcija mi je to što je pesma naišla na fenomenalan prijem publike i što se masovno sluša. Ma, koje crno emotivno stanje! Ovoga puta svi ćemo biti kostimirani, biće mnogo više dijaloga... Izdvojila bih dijalog Jelene Karleuše i Brene. Nema razloga za to. Imitiram uspešne, zanimljive i specifične žene koje su svesne sebe i svojih kvaliteta i u mojim imitacijama vide isključivo dobru zabavu. Iz vaše imitacije stiče se utisak da Buba ne ume da peva. Da li vam je zamerila zbog toga? Ma, nije to baš tako... Reč je o klasičnom karikiranju. Nakon te imitacije srele smo se u više navrata i nije mi izgledala kao da je ljuta. Najnormalnije smo se pozdravile. Marta je moja super drugarica i nema razloga da se ljuti. Verovatno nam se nije dalo. Joksimović je sjajan muzičar, ali... Jeste li zaista nedavno ugradili silikone? Smatram da kada se spusti zavesa i proglasi pobednik, svi treba da stanemo iza njega, u ovom slučaju iza Marije Šerifović, i da razmišljanja tipa kakva je koja pesma i da li je zaista najbolja pobedila - ostavimo po strani. Sa druge strane, nije mi jasno da se jedna Maja Nikolić nije plasirala u finale. I ne samo ona... Marini Tucaković sam rekao da nikada nije napisala lošiju pesmu! Jednostavno, to nije ona. Nije tajna da Marinu veoma poštujem i izuzetno cenim njen rad, ali ovoga puta je baš omanula. Po mom mišljenju, te dve pesme nemaju veze jedna s drugom, naravno u korist Ognjena i Marinka. Opet ponavljam, karta na koju je ove godine igrala Marina uopšte mi se ne dopada i nikada mi se neće dopadati. Daleko od toga da imam nešto protiv Peđe i Nenada. Nažalost, oni će ostati upamćeni po takvim i sličnim pesmama. Razlog našeg nesporazuma koji navodite nije tačan, a to da sam mu rekao da više nikada nećemo sarađivati ne krijem. Osetio sam se izdanim, on to pripisuje svojoj neorganizovanosti i nesposobnosti da primećuje stvari pored sebe. Nisam dužan da trpim bilo čije mane. Naš nesporazum najmanje ima veze sa bilo kojim festivalom, već upravo sa njegovom bahatošću. Bar je meni njegovo ponašanje izgledalo kao bahatost, iako je on tvrdio da nije. Da li ću zaista učestvovati sa tri pesme, kako sam rekao, ne znam, ali tačno je da idem na stopostotnu pobedu. Da li vam je to zasmetalo? Zašto bi mi smetalo?! Poznato je da pevače delim na one koji rade sa mnom i na one čije pesme ne potpisujem. Izvođače svojih pesma uvek ću braniti. Moji izvođači, kako ih nazivam, snimaju i pesme drugih autora, ali uvek kod mene uživaju iste privilegije. Dara i ja smo napravili neku vrstu prećutno sporazumnog odmora. Sa Bubamarom sarađujem od 1993. Između nas nije nastao nikakav značajan nesporazum. Jednostavno, odmor je dobrodošao oboma, a i ja sam poželeo malo da promešam karte. Trenutno su mi interesantniji neki drugi izvođači. Znači, ipak je bilo nesporazuma? Naši nesporazumi datiraju još iz perioda promocije Darinog prošlog albuma. I dalje sam protiv toga. Dara nikada nije bila niti će biti seks simbol, ma koliko ona to želela. Govorio sam joj da to ne radi. Sve mi to liči na onu čuvenu - videla žaba da se konj potkiva... Pretpostavljam da su do nje došle priče koje ponekad pričam u svojim krugovima, a čija je poenta da bi nas dvoje trebalo malo da odmorimo jedno od drugog. Recimo, Danijela Vranić, Ana Kokić i Indy. To su tri nova imena, a tu je i Jana sa kojom sa nastavio saradnju u odnosu na prošlu godinu. Sa Željkom nisam sarađivao na njegovom poslednjem CD-u samo zato što se nisam slagao sa koncepcijom pomenutog albuma, što nimalo nije uticalo na naš poslovni i privatni odnos. Naravno da se ne plašim. Poželeo sam da ponovo napišem društveno angažovani tekst usled nezadovoljstva stvarima u ovoj zemlji koje nikako da se pomere iz mrtve tačke. U pesmi se pitam da li je ovom svetu stvarno postala bitnija forma od suštine, što me užasava. Zapažam u svetskim razmerama teror lepote i mladosti. U ovom društvu si najveći zločinac ukoliko si ostareo, pogotovo kada je reč o ženama. Tim povodom poznati pevač Željko Samardžić odlučio je da otvori dušu i javno ispriča da se i u njegovoj porodici pre više od dvadeset godina desila slična tragedija. Nažalost, beba Samardžićevih je, kako je Željko ispričao, sa samo tri meseca izgubila život, takođe greškom lekarskog osoblja. Naime, sve bi bilo u redu da je detetu na vreme operisano slepo crevo, ali su doktori kasno uspostavili pravu dijagnozu, tako da bebi nažalost nije bilo spasa. Da li je ovim gestom pokušao da nesrećnim roditeljima iz Niša, ukoliko je to uopšte moguće, bar malo olakša patnju ili je prosto rešio da se oslobodi tereta koji je dve decenije nosio na duši, nije poznato. Gubitak tek rođenog deteta poznati pevač nazvao je neizlečivom ranom koja ga boli celgo života. Pre nešto više od dvadeset godina u Mostaru mi je umro sin kada mu je bilo svega tri meseca. Dete se razbolelo, zaboleo ga je stomačić pa je umrlo greškom mostarskih lekara koji mu nisu na vreme operisali slepo crevo. Bolelo je i tada, ali i kasnije kada nisam uspeo da dobijem muško dete. To je bilo sve što je poznati pevač rekao o pomenutoj tragediji koja, kako kaže, pripada prošlosti i tamo treba i da ostane, tako da ne želi da daje više bilo kakve komentare o ovom slučaju. Karijera mu je na vrhuncu, održao je divan koncert... Što se te tragedije tiče, on ne želi da daje bilo kakve komentare. Telefon poznatog pevača bio je nedostupan zbog toga što je, kako smo saznali, boravio u inostranstvu. Željko i Maja Samardžić danas imaju tri ćerke: Danijelu, Sanju i Minu i unuke Luku i Aleksu. Međutim, nikada do sada nije pomenuo gubitak svog jedinog sina, koji je očigledno njegova jedina neizlečiva rana, što zaista treba poštovati. Već su dvije godine oplakivali svog smrtno stradalog oca i muža, kad se on živ pojavio na vratima obiteljske kuće. Gdje je bio i što je radio, za sada još uvijek ostaje tajna. Malezijac Sami Pilai se uz pomoć brižnog socijalnog radnika vratio se među žive. Naime, svi su bili uvjereni da je Pilai smrtno stradao na motociklu kad ga je udario vozač automobila, koji je pobjegao s mjesta nesreće. Pokraj smrskanog motocikla pronađeno je neprepoznatljivo tijelo za koje je obitelj vjerovala da se radi o Pilaiju. Pillai ne može govoriti i djelomično je paraliziran te se kreće uz pomoć štaka. Još uvijek nije jasno što se s njim događalo tijekom dvije godine, ali njegova supruga kaže da je presretna da se vratio njoj i djeci, a imaju ih devetero. Da, ali nešto ipak MORA da se zna. Gospodja Evans se uspaničila, počela je da se vrrti na stolici, da se preznojava... U konkurenciji su ostali odgovori pod B i C, odnosno slon i Mesec. Ni to joj baš nije pomoglo. Kejti je potom pozvala najbolju prijateljicu Betsi, sekretaricu u jednoj firmi. Šta je veće - slon ili Mesec? Ali to za njenu drugaricu nije bilo dovoljno. Počela je da se prepire sa njom. Da li si baš sigurna? Nemoguće da je to! Nije ona baš pametna. To je bila njena poslednja pomoć. Publika je listom 98 odsto odgovorila da je odgovor na pitanje pod C - dakle, Mesec. Ne verujemo da onih dva odsto publike nije znalo odgovor, već je jednostavno želelo da je natera da kaže pogrešno i izbaci je iz kviza. A onda je Kejti Evans napravila verovatno najgluplju stvar u životu. Ali, znate, ponekad morate da slušate ono što je u vama, da sledite samog sebe. Ipak ću da kažem da je moj konačni odgovor pod B - slon! Publika je potpuno zanemela i niko nije mogao da veruje šta sluša. Kejti Evans je, naravno, pogrešila. Općina Zenica danas slavi svoj Dan. Taj dokument se čuva u Dubrovačkom arhivu. Zeničani su Dan Zenice oblježili nizom aktivnosti. Tradicionalno održana je svečana sjednica Općinskog vijeća na kojoj su najuspješnijim Zeničanima dodijeljena priznanja. Ove godine Grb grada uručen je načelniku općine Husejinu Smaloviću. Nagradu Zenice dobili su Arnel Kalušić i Bogdan Kolar, a Plaketu Zenice Tarik Filipović i dr. Nakon sjednice općinskog vijeća u 13,00 otvarena je izložba slika Husković Fehima u Muzeju grada, a u 19 i 30 svečanost se prenosi na Kamberovića polje gdje će se zvanično održati ceremonija otvaranja 12. Zenićko proljeće je kulturna manifestacija koja će trajati do 14. Manifestacija ima 35 muzičkih, književnih, likovnih i drugih programa, učestvuju domači umjetnici i umjetnici iz Hrvatske, Mađarske, Islanda, Srbije, Turske i Armenije. I ove godine izvršit će se izbor najbolje novinarske priče i Aprilski salon u nedovršenoj zgradi Muzeja grada. Prvi dan proljeća u Zenici se obilježava na veoma specifičan način. U ranu zoru 21. Predviđena je promenada Duvačkog orkestra i KUD-a Željezare Zenica. Emilijan Knežević i Hamid Begovac će se okupati u Bosni, a zasadit će se i drveće prijateljstva u Zeničko-Turskom parku na Kamberovića polju. Taj čin će obaviti načelnik zeničke općine i komandant Turske jedinice Eufora. Jedan od najvećih favorita za pobedu u prvom srpskom rijaliti šou Veliki Brat, Prijedorčanka Dragana Vranjaš, moglo bi se reći da je pomalo razočarana, jer slava polako počinje da bledi, a novca ni od kuda. Mislila je da će po izlasku iz Kuće biti sve drugačije, i da će bar jedna konkretna poslovna ponuda da stigne, medjutim - ništa! Naravno da je prijalo, i da godi i danas, ali postaje i naporno i želim da se povučem iz tog javnog života, zaposlim i budem svoja. Pomalo to sve počinje i da smara, ali je lijepo ipak imati svojih pet minuta slave, davati autograme, slikati se sa ljudima... Medjutim, posla nema nigdje. Iako se šuškalo da je dobila ponudu da radi kao voditelj na jednoj srpskoj televiziji, ona kaže da je to saznala iz novina i da je to samo dezinformacija. Pored toga, moj život je u Banjaluci i ne bih mogla živjeti u Beogradu. Prošle nedelje smo pili kafu, ali smo samo prijatelji. Sa njim se ne vidjam, niti smo u kontaktu. Nakon izlaska iz Kuće, jedino smo se vidjeli prilikom gostovanja u jednoj emisiji u Sarajevu. Nisam imala nikakve loše namere, samo sam mu rekla da se promenio, a i Maja se mnogo promenila od kada se zaljubila u Edina, i kada je drugi put, ušla samo je stvarala tenzije i jednostavno mi njen boravak nije prijao, iako smo pre toga bile u baš dobrim odnosima. Medjutim, njoj se i dalje niko ne dopada, i još je u potrazi za onim pravim. Njihove namere procenim po oduševljenju na licu kada me sretnu. Ipak lepo laskaju da sam najbolja, da sam kraljica... Po tome prepoznam i njihove namere. Iako su svi ukućani po završetku šoua dobili i nagradno putovanje u Španiju, Dragana se predomišlja da li da ide. Neki od ukućana su već i rekli da neće ići, a čula sam i da se sve iskoplikovalo sa rezervacijom našeg putovanja. Valjda za planirani termin u maju neće moći da rezervišu hotel, pa će putovanje, možda, da se odgodi za oktobar. Žuta štampa piše svašta, od čega ni deset odsto nije istina, sve to stvara negativan rejting jer ljudi vjeruju tabloidima. Nije prijatan osećaj pročitati takve gluposti o sebi. Iako su mnogi ukućani komentarisali da su pogrešno predstavljeni u emisijama Velikog Brata, Dragana tvrdi suprotno i kaže da su je prikazali onakvu kakva jeste. Ja sam došla da pokažem sebe, i to bi preporučila i svim budućim učesnicima. Ne treba se ničega sramiti. Motornom pilom prepilo je obiteljsku kuću na pola. Nakon što ju je prepilio, Nijemac je svoju polovicu kuće natovario u kamion i odvezao ju na bratovu zemlju kraj njegovog doma. Policija kaže da je rastavljeni muškarac, po struci zidar, pažljivo izmjerio kuću i prepilio ju točno po polovini koristeći motornu pilu kojom je bez problema prepolovio krov i zidove. A da među rastavljenim parom nema zle krvi svjedoči i činjenica da je Nijemcu bivša žena donirala namještaj kako bi svoju polovinu kuće što prije osposobio za život. Svako ko bi to zanijekao našao bi se u opasnosti da ga proglase ludim ili, u najboljem slušaju, ženomrscem. Jer, nije iznenađenje da su mnogim pripadnicima ja? Naime, ovakva obuka zahtijeva stopala dovedena do savršenstva a, ono što smo vidjeli kod Ane, sa preraslim noktima i velikim zanokticama, definitivno ne spada u spomenutu kategoriju! Naša popularna pjevačica je govoreći na tu temu često isticala da će njena svadba biti velika i da će se o njoj mjesecima pričati i pisati. Šerif Konjević je odavno ugovoreni pjevač koji će specijalno za svoje Krajišnike pjevati onog dana kad ovaj poslovni i ljubavni par odluči stati na ludi kamen. Mada je Donna nekoliko puta istakla da će medije svakako pozvati na vjenčanje, saznajemo da je to ustvari bio način kako bi se novinari prestali interesovati za spektakularno vjenčanje koje će jednom napraviti. Prava istina je da se ova bh. Pozivnice koje su se tih dana trebale štampati, Donna je otkazala i rekla da će uredno platiti račun, ali da joj ipak ne trebaju dok ne pozavršava zakazane profesionalne obaveze. Naravno, taj vjenčani list našoj Vili ne predstavlja nikakvu komplikaciju niti je zamara, s obzirom na to da ona važi za ženu koja živi, ne po trendovskim, nego kako to ona voli reći, po vlastitim principima i radi ono što joj srce i glava nalažu. Inače, Džavid i Donna su u ljubavnoj vezi već sedam godina. Mada su mnogi skeptici prognozirali da će ova veza doživjeti krah, jer zajedno žive i rade, pokazalo se da su oni tandem koji dobija. PLANIRANO JE TAJNO VJENČANJE! Mislim da je upravo to razlog zbog kojeg je odlučila da se tajno vjenča, a kasnije bi novinarima dala slike kojima je ona zadovoljna i koje su normalne. SAV PRIHOD OD KONCERTA U PODGORICI IDE ZA UDRUŽENJU MLADIH SA HENDIKEPOM CRNE GORE ANĐELA JE MLADA, LIJEPA I VEOMA AMBICIOZNA DJEVOJKA! Međutim, sa prvim satima nove 2007. Nikad se ne žalim. Tako sam i sve ono o čemu govoriš, a tiče se samog kraja 2006, jednostavno ostavio iza sebe kao jednu malu pouku. Ali, šta je tu je. Nije sve u novcu. Ljudi koji su tada bili sa mnom dobili su od mog menadžerskog tima određenu novčanu nadoknadu, kao da su svirali i te večeri i izuzetno mi je drago zbog toga. Sasvim neočekivano sam dočekao Novu godinu uz prijatelje i društvo, što nisam mogao zbog svojih nastupa prethodnih godina. Sve to sam shvatio kao sastavni dio one lošije strane estrade. Te večeri sam upoznao mnogo djevojaka, čak nekoliko sa primorja. I moram priznati da sam se sjajno proveo. Bio sam u društvu ljudi koji mi mnogo znače i sa kojima sam se i ja sjajno osjećao. Tačno je da sam izašao nekoliko puta na piće sa nekim djevojkama dok su trajali novogodišnji praznici i sa kojima sam kasnije i dočekao Novu godinu. Jedino ste pogriješili kad ste napisali da smo planirali zajedničko putovanje. Tačno je da sam podizao karte, ali za let Podgorica-Beograd jer sam morao na Akademiju, januarski rok me je čekao. Upoznao sam je na snimanju jedne televizijske emisije i moram priznati da sam bio prijatno iznenađen samom njenom pojavom. Nakon emisije smo se fotografisali, ali za neku privatnu arhivu. Ne znam kako ste došli do tih fotki - ali to je bilo sve! Ne, jer je odmah nakon toga otputovala na neki teniski turnir. Rekla mi je da bi voljela da dođe na nekoliko dana do Crne Gore da se odmori. Naravno, pozvao sam je da bude moja gošća kada budem imao koncert u CNP-u. Možda je i vidite u publici 24. Ne znam kako će zvučati ako kažem da su i bolje nego što sam očekivao, a očekivao sam mnogo, jer sam mnogo i uložio. Svakodnevno dobijam pohvale sa svih strana. Drago mi je da su ljudi prepoznali prije svega dvogodišnji naporan rad, ogroman trud i veliku ljubav. Od dvadesetog februara, kada smo i dobili taj termin za humanitarni koncert u Crnogorskom Narodnom Pozorištu 24. U samu priču oko koncerta uključeno je više od 50 ljudi i svakodnevno se rade probe i sve propratne stvari da bi sve na sceni izgledalo besprekorno. Posebno bih se zahvalio direktoru CNP-a, našem proslavljenom glumcu Banetu Popoviću, koji je imao sluha za sve to i izašao nam u susret. Kompletan prihod biće uplaćen udruženju mladih sa hendikepom Crne Gore. I ranije sam radio u humanitarne svrhe, jer tako nešto smatram svojom moralnom obavezom. Šta nam možeš reći o tome? O imenima bi trebalo da pitate prvog čovjeka moje izdavačke kuće Ratka Jovanovića koji je, naravno, na čelu cijele priče. Mogu vam samo reći da ćete biti iznenađeni i kad su scena i moji gosti, koji će te večeri biti u publici, u pitanju. Koliko sam upućen, Crnogorska državna televizija će snimati humanitarni koncert, koji će nekoliko dana nakon toga biti i emitovan na prvom programu TVCG-a. Što se mene tiče, možemo odmah na scenu. Naravno, spot je već snimljen i svakog trena očekujem njegovo premijerno prikazivanje. Između ostalih, dva čovjeka Goran Ćetković Ćento i Srđan Pavićević iznijeli su najveći teret kad je ovaj spot u pitanju i kada sam prvi put vidio kako su sve to napravili, uz pomoć još dvadesetak ljudi, bukvalno sam zanijemio. Taj spot će se snimati u Podgorici. UVIJEK ZALJUBLJEN - Nedugo poslije fotografija sa Jelenom Janković osvanule su u novinama zanimljive slike sa crnogorskom manekenkom Anđelom Kostić? Anđela je mlada, lijepa i veoma ambiciozna djevojka! To je sasvim dovoljno da vam kažem. Možda i nju vidite u publici na mom koncertu smijeh - Znači li to da si zaljubljen? Uvijek sam zaljubljen, jer drugačije ne bih mogao da funkcionišem. Ceca je u austrijsku prestonicu doputovala sa sestrom Lidijom dan pred koncert, o njenom dolasku govorili su mnogi austrijski mediji dodajući da je srpsku zvezdu na aerodromu čekala bela limuzina. Sledećeg vikenda Cecu čekaju dva solistička koncerta u Sloveniji a ne jedan, kako je prvobitno planirano. Druženje sa tamošnjom publikom bilo je zakazano za 17. Naime, zbog prevelikog interesovanja i činjenice da su karte za prvi koncert odavno rasprodate, zakazan je još jedan koncert i to za 16. SOBA - MUZEJ I na koncertu u Beču, Ceca je od svojih fanova dobila poklone: plišane igračake i dva fotoalbuma. Dok je drugi album poklon dvadesetogodišnjaka iz Austrije koji je doneo tridesetak fotografija svoje sobe - svojevrsnog muzeja Cece Ražnatović sa nekoliko desetina Cecinih postera, brojnim sličicama, albumima i raznim detaljima koji imaju veze sa Ražnatovićevom. Nakon nastupa, ovom mladiću se ispunila velika želja da se upozna i fotografiše sa svojom omiljenom pevačicom. Ova u suštini mirna, tiha i povučena devojka, čak ni kada je izazovu, ne voli da vraća i da se prepucava. Više me ni maliciozni tekstovi ne pogađaju kao pre. U početku sam plakala, a sada me samo ponekad, na momente, sustigne očaj. Nisam konfliktna ličnost, nikoga ne diram... To su slike iz rane mladosti. Inače, kasnije, kada sam sazrela, porasle su mi i grudi. Mislim da fotka nije ružna, baš naprotiv. Na njoj sam slatka klinkica. Imaš li, možda, i ti sličnih problema? Za sada nisam imala takvih a ni sličnih problema. Da ne čuje zlo, sve je u savršenom redu. Samo bi mi još to falilo da povećam grudi! Pa, šta će mi veće?! Šalu na stranu, mislim da su moje grudi srazmerne sa mojim telom. Šta ćemo, kada živimo u konzervativnoj sredini. Sporo se razvijamo, kaskamo i kasnimo za Evropom... Na sreću imam savršen metabolizam, pa ne pribegavam nikakavim mazohističkim metodama. Štaviše, obožavam da jedem i stalno nešto grickam. Opet ponavljam, imam sreću što se na meni ne vidi koliko mogu da pojedem. Ne vežbam, ali se trošim! Preko dana trčim oko kuće, a uveče... Između ostalog, rekao je da su mnoge tvoje koleginice nakon nastupa intimne sa gazdama diskoteka. Da li ti je poznato tako nešto? Čisto sumnjam da je Đani to izjavio. A i ako je rekao, treba videti u kojem kontekstu je tako nešto izjavio. I da jeste, ne bih o tome javno govorila. Uostalom, to su njihove stvari i njihov život. Nikome se ne mešam u život, a isto tako ne volim ni da se meni mešaju. Ne, ne krijem ništa, ali privatnost je nešto što želim da sačuvam samo za sebe. Ipak, svesna sam sebe pa me zli jezici ne mogu uvrediti. Konkretno, reč je o intervjuu sa Donnom Ares, u kojem je moje ime pomenuo novinar, a ne osoba koja je bila intervjuisana. Sa druge strane, retki su oni koji ne znaju s kim spavam i s kim sam u vezi poslednjih godina. Kada već govorimo o malicioznim novinarima, ne mogu a da ne pomenem da me je jedna novinarka nedavno pitala da li sam nekad imala abortus ili pobačaj. Pitanje i suviše zadire u moju intimu da bih na njega odgovorila, a i prelazi granicu umesnog. Da, ali sam na kraju ipak odlučila da joj ga pošaljem. Daleko od toga da je sve sjajno, ali, hvala Bogu, ne žalim se. Istina je da je danas zaista malo pevača koji kontinuirano rade, fino zarađuju i uspevaju da finansiraju svoje albume, spotove, imidž... Ne želim da ispadne kao da se hvalim, ali, evo već treći album finansiram sama. Nisam od onih koji su primorani da pozajmljuju novac, podižu kredite... Uz to, poslednjih godina pristojno živim, Zvezdan i ja gradimo kuću, pomažem porodici... Pa, dobro, ne bih sad o ciframa, neumesno je... Tačno je da sam dosta zaradila. Jesi li udvostručila gore pomenutu sumu? Da, da - duplirala sam je! Pa, malo li je? Zaradićeš svoj prvi milion. Iz vaših usta u Božje uši! Dve duge i jednu kratku. Da, i ja ga u tome podržavam. Krajnje je vreme da se nivo domaće strade malo podigne?! SEKU NE SREĆEM NA AERODROMIMA! Koga najčešće srećeš na aerodromima? Pređite na sledeće pitanje. AMAZONKA SA OBE DOJKE! Da li bi mi malo pojasnila taj termin... Dobro je što ne koristim luk i strelu... Poznato je da svaki modni krik sa sobom donese i pokoju žrtvu mode. Iako ovu nezahvalnu ulogu uglavnom vešto izbegava, Jelena Karleuša je ovaj put zaista bila žrtva i to - sopstvene odeće. Naime, nevolje su počele kad je došlo vreme da Jelena otpeva nekoliko numera na plejbek u studiju. A vuna kao vuna, ne zna gde treba da se skupi, a gde da se raširi! Ruku na srce, na pojedinim mestima se skupila a na drugim proširila; problem je samo što se to desilo na - pogrešnim mestima! Ne znajući na koju će stranu pre, JK je potezala gde je stigla! Najveći problem nastao je kada je počela muzika, pa popularnoj pevačici nije preostalo ništa drugo nego da podizanje čarapa i spuštanje dekoltea ubaci u koreografiju! Pomenuta numera je, tvrde upućeni, uz pesme Dejana Matića i Slavice Ćukteraš jedan od favorita za novčanu premiju od 10. Tom prilikom za pevačicinu šminku i frizuru pobrinuo Srđan Petković. Ovim spotom Indy planira da zaokruži priču oko promocije svog prvog albuma, a već za nekoliko meseci počeće da priprema novi materijal. G otovo da nema časopisa sa ovih prostora koji barem jednom nije najavio svadbu folk pevačice Dare Bubamare i njenog izabranika Lazara Dugalića. Najpikantniji tekstovi o Dari i Lakiju svakako su objavljivani za vreme njegovog boravka u nemačkom zatvoru, o čemu je popularna pevačica retko i nerado govorila. Bilo mi je strašno teško, pa sam utehu pronalazila u uspesima na poslovnom planu. Rekla bih da je strašno teško da u isto vreme privatni život i posao budu savršeni. Konačno, meni se to sada dešava. Bez obzira na to što smo godinama u vezi, volimo se kao prvog dana. Veliki sam borac i do svojih ciljeva dolazim po svaku cenu. Mnogi su mislili da ću se povući sa estrade dok Laki ne bude pušten, ali sam bila jača i istrajnija nego ikad. Pesme sa albuma objavljenih u tom periodu postale su hitovi, punila sam diskoteke, kažu da nikada bolje nisam izgledala... I sebi i drugima dokazala sam da sam najjača. Sigurna sam da su i brojne obaveze umnogome uticale na to da ne razmišljam o svakodnevnim problemima i da što lakše proživim te kritične dane. Napokon, u septembru 2006. Nagađalo se o tome kad će svadba, gde će se ona održati, kakvu će haljinu mlada nositi... Da, dobro ste pročitali - Dara i Laki su poslednjih pet godina u braku, tačnije od 22. ZA SVE KRIV MENADŽER JOVANOVIĆ Kako nas naš izvor podseća, upravo početkom pomenute godine većina pevača se zbog izvesnog menadžera Jovanovića našla u nebranom grožđu, odnosno imala je prooblem sa vizama, pasošima... Zbog utaje poreza i sumnjivih rabota pomenutog Jovanovića, nekim estradnim umetnicima koje je dotični zastupao prećeno je čak i zatvorom, ali i trajnom zabranom ulaska u Nemačku, Švajcarsku, Austriju, Italiju... Ni ne sluteći da je reč o prevarantu, Dari je pomenuti ugovorio nekoliko tezgi i upravo prilikom njegovog hapšenja, u martu 2002, ona se zatekla u Nemačkoj. Ne želeći da rizikuje da joj se dogodi kakva neprijatnost prilikom sledećeg prelaska granice, pevačica se zamislila kako bi bilo najbolje da trajno reši svoj problem sa vizom. Budući da Laki ima nemačko državljanstvo, sasvim logično je da on, kad je već u mogućnosti, pomogne svoj devojci i to na najlakši mogući način. Naime, dosetili su se da ukoliko bi se Dara venčala sa Lakijem, automatski bi, kao njegova supruga, dobila nemačke papire. I upravo je tako došlo do ne planiranog venčanja. Kako naš izvor tvrdi, budući da je ta procedura bila čista formalnost radi Darinog lakšeg putovanja po inostranstvu, par nije pridavao veliki značaj svom venčanju. U mnogim evropskim zemljama zakon ne zahteva prisustvo svedoka kumava pri stupanju u brak, tako da su venčanje kod nemačkog matičara mogli da zakažu već sutradan. Kako naš izvor dodaje, i Dara i Laki su bili neobavezno obučeni, jer svakako ovaj čin nisu zapravo shvatili kao pravi, tradicionalni odlazak pred oltar, kakav uz veliku gozbu, slavlje i veselje planiraju da prirede u Srbiji kroz godinu ili dve. Dara Bubamara: TAČNO JE - UDALA SAM SE! Poznato je da nisam od onih pevačica koje se foliraju i dematnuju čak i istinite i očigledne stvari. Svaka vam čast, skidam kapu kako ste to 'iščačkali'! Da vam objasnim, s obzirom na to da je to naše venčanje bilo puka formalnost, dogovorili smo se da nikome ne pričamo o tome. Trebali su mi nemački papiri i zašto da mi dečko ne pomogne kad već može?! To je samo jedan papir više, a verujte mi kada budemo pravili pravo venčanje, biće to prava fešta i bićete pozvani tako da možete da pišete o svemu 'iz prve ruke'! Kako nam se Dara poverila, ovaj tekst će biti veliko iznenađenje i za njene roditelje, jer za venčanje u Nemačkoj čak ni oni ne znaju. Naime, tamo je pravilo da nakon svakog sklopljenog braka paru iz opštine stigne čestitka. Sticajem okolnosti Lakijeva mama je toga dan preuzela poštu, tako da je bila toliko pogođena time što je mladenci nisu obavestili o svom venčanju da je čak i zaplakala. No, ubrzo su joj Dara i Laki razjasnili situaciju i uz bombonjeru i cveće izgladili nesporazum. Ceca je već oko mesec dana na evropskoj turneji i održala je nekoliko veoma posećenih koncerata u Nemačkoj, Švedskoj, Švajcarskoj, Austriji. Mnogi su se pitali zbog čega ona retko svraća u Beograd? Neki su pokušali da u čitavu stvar upletu politiku, pa se šuškalo da se Ceca zapravo plaši povratka u Srbiju, posle Bagzijevog svedočenja. Razlog je dijametralno suprotan. Ceca Ražnatović je posle smrti svog muža Željka Ražnatovića Arkana dovodjena u vezu sa manje ili više poznatim muškarcima. Medijska nagadjanja o njenim avanturama sa sportistima Pedjom Stojakovićem, Vladom Mandićem, Dejanom Stankovićem i glumcem Viktorom Savićem ona je uvek demantovala. MTV Networks International objavio je da će se ovogodišnja, 14. Njemačka je ugostila i prvu dodjelu nagrada 1994. Dvorana OlympiaHalle Arena je najprestižnija bavarska dvorana u kojoj su gledatelji do sada mogli uživati u glazbenim, ali i sportskim manifestacijama. Dvorana OlympiaHalle Arena bila je izgrađena 1972. Posjetitelji dvorane mogu da uživaju i u spektakularnom pogledu s Olimpijskog tornja na Minhen i Alpe. Marija Šerifović sa pesmom 'Molitva' je pobednik petog muzičkog festivala 'Beovizija 2007' i predstavljaće našu zemlju na Pesmi Evrovizije, koja će biti održana u Helsinkiju 10. Marija Šerifović je rođena 14. Kćerka je naše poznate pevačice narodne muzike Verice Šerifović. Završila je kragujevačku gimnaziju i nižu muzičku školu. Muzikom se zvanično bavi od 2003. Na finalnoj večeri održanoj u Centru 'Sava', pobednica festivala izabrana je telefonskim glasovima TV gledalaca i glasovima tročlanog žirija u sastavu: Bebi Dol, vokalni solista, Zafir Hadžimanov, kantautor i Sandra Suša, predstavnik Radio televizije Srbije, organizatora festivala. Na finalnoj večeri 'Beovizije' dodeljene su i godišnje nagrade: Saši Kovačeviću za Otkriće godine, Biljani Krstić i 'Bistriku' za Album godine, Momčilu Bajgiću za Koncert godine, Marini Tucaković 'Nagrada Duško Trifunović' za najbolji tekst. Najbolja rokenerol grupa je 'Van Gog', najbolji singl u prošloj godini imala je grupa 'Neverne bebe', pevačica godine je Aleksandra Radović, a pop pevač godine Sergej Ćetković. Publika u Centru 'Sava' i TV gledaoci nacionalne televizije u revijalnom programu Beovizije upoznali su se sa pesmama evrovizijskih predstavnika iz regiona: Karoline Gočev iz Makedonije, Marije Šestić iz Bosne i Hercegovine, Dade Topića iz Hrvatske, Alenke Gotar iz Slovenije i prvog predstavnika Crne Gore na Evroviziji, Stefana Fedija. Pizza, najpoznatije talijansko jelo uz špagete , koje svoje korijene navodno vuče još iz Indije iz čapatija pogače koja se jede u kombinaciji s povrćem, a osvojilo je simpatije cijeloga svijeta, uskoro će se moći kupovati i u uličnim automatima. Tvrtka Wonder Pizza, koja ima poslovnice u Europi i SAD-u konstruirala je stroj, nalik na automate za napitke, koji u roku od samo dvije minute ispeče i posluži tople pizze u prikladnim posudama. Kompanija tvrdi kako njihov automat radi pravu, hrskavu pizzu u tri različite verzije. Prvi dio stroja je hladnjak u kojem su pizze zaleđene na temperaturi između 0 i 4 stupnja Celzijeva. U drugom se nalazi električna pećnica koja podražava pravu pećnicu, a zajamčeno nije mikrovalna. Svaki automat sadrži 102 pizze s tri različita okusa. Zvjezdani producent Timbaland želi pomoći Britney Spears u njenom vraćanju statusa svjetske zvijezde. Kaže on da osjeća njenu bol i da ga to boli, a budući je on, kaže, osoba koja želi spasiti svijet, želi je uzeti sa sobom i pomoći joj. Pozvao je i Justina Timberlakea, bivšeg dečka Britney Spears, da bude dio plana. Javio se i Nikki Sixx iz Motley Crue koji je rekao kako se nada da će Britney «ustati iz pepela». Sixx radi na knjizi 'The Heroin Diaries: A Year in the Life of a Shattered Rock Star' koja će opisati njegov život iz vremena kad je ispao van kontrole, a rekao je kako vjeruje da se pala pop princeza također može vratiti na svoju stazu. Misli da Britney ima dva izbora — da postane veća ili ne. ŠTA MI RADIŠ DANO, DANO... Koliko smo primijetili, vrijeme provedeno u kafiću iskoristili su za neometano razmjenjivanje nježnosti. Šaputali su jedno drugom, pretpostavljamo, nježne riječi jer ih nismo čuli , ne obraćajući pažnju ni na društvo koje je sjedilo sa njima, niti na okolinu koja ih je gledala sa znatiželjom. Skoro cijele večeri njihova pažnja je bila usmjerena isključivo prema onom drugom, a na dobacivanje prijatelja da su malo pretjerali oboje su se samo zadovoljno smješkali ne govoreći ništa. Nedugo zatim napustili su kafić i daleko od očiju javnosti, najvjerovatnije, nastavili razmenjivati nježnosti. Pretpostavljamo - isključivo prijateljske! Da nije baš jednostavno imati ljubav na daljinu, potvrdila nam je nedavno i Romana Panić, koja je prošle nedjelje zamalo zakasnila na emisiju zbog telefoniranja. Razlog za to bio je maratonski telefonski razgovor koji je vodila sa svojim dragim Fotosom Pitađisom koji je zbog poslovnih obaveza morao otići u Grčku. Romana se, od trenutka ulaska u televiziju, nije odvajala od telefona. Dok je pričala, Romana nije obraćala pažnju na vrijeme, pa je u trenutku kad ju je organizatorka upozorila da bi trebalo da uđe u studio, jer je ostalo nekoliko minuta do početka emisije, počela da se šminka. Naravno, ni u tom trenutku nije ispuštala mobilni iz ruku, pa je u isto vreme razgovarala sa dragim i uljepšavala se. Interesantno je i to da je pjevačica djelovala poprilično uvježbano - nijednog trenutka nije napravila grešku, ni prilikom razgovora ni prilikom šminkanja. Intervju Donna Ares Kako to već biva, ovu novostečenu popularnost počeli su da prate i različiti tračevi na koje ona uopšte nije ravnodušna. Svako je pio koliko je htio i niko ništa nije plaćao iz svog džepa. To su budalaštine koje sam i ja čula i na koje uopšte nemam komentar, jer su apsolutno zlonamjerne. Nekom smeta moja popularnost pa smišlja pakosti. Opet ću vam reći isto - to su izmišljotine kakve samo bolesni umovi mogu smisliti. Jer ako vi to niste primijetili, onda vjerovatno i nije bilo ničeg skandaloznog. Da li su gosti koji su, prema informacijama koje se prepričavaju u Sarajevu, očekivali da i to bude besplatno, morali plaćati po 250 dinara? To je samo nastavak iste režije i ne mogu shvatiti da je nekom u BiH stalo da me blati sada kada mi je album hit i kada sam zaista izašla iz prosječnosti i uradila nešto za publiku koja ne živi samo u BiH. Ma, samo bih željela upoznati novinara koji je to napisao. Da se pogledamo u oči i da mu poklonim DVD s moje promocije pa da dobije pravu, objektivnu informaciju, a ne da izmišlja stvari. Ja nikog ne ogovaram niti mi to pada na pamet, a pogotovo ne Selmu Bajrami. S njom se povremeno viđam, ali tu nema ničeg spektakularnog niti problematičnog. Nismo u svađi, to je sve što mogu reći. U jednoj emisiji u kojoj je ona gostovala rečeno je kako sam je ogovarala, što nije bila istina, a onda su od nje iznuđene neke priče samo da bi se stvorio problem koji nije postojao. Kategorična sam - nisam u svađi sa Selmom i tu stavljam tačku. Da li ste razmijenile koju riječ? Srele smo se, razmijenile koju riječ i svaka je otišla svojim putem jer smo mi ipak različite, imamo drugačije pristupe na estradi, ali nećemo se zbog toga svađati. Šta sad da pričam o tome? Važno mi je da mi ide dobro, a to su ipak sitnice. E, šta vas briga, neću da vam kažem! KOLENDA NE GUBI VRIJEME! Tako je naš Sarajlija Edin Kolenda postao izuzetno popularan u svom gradu, ali iako je izašao iz anonimnosti postoje neke javne ličnosti koje i on želi upoznati, prije svega našu najpopularniju folk pjevačicu Selmu Bajrami. Dok je njegova djevojka, Nišlijka Maja u susjednoj nam Srbiji, Kolenda u Bosni ne gubi vrijeme. I nakon što je Selma završila sa nastupom, Kolenda je istog trena ustao sa svog mjesta i prišao pjevačici. Nešto su šaputali njih dvoje, nismo uspjeli saznati šta, ali sudeći po osmjesima očito je bilo na obostrano zadovoljstvo. Također, ono što je bilo veoma interesantno te večeri je — sresti operskog pjevača u kafani. I to ne bilo kakvog operskog pjevača, već najboljeg tenora mlađe bh. Sa njima u društvu je bio i Igor Đaković, naš rukometni as koji već četiri godine živi i radi u Dubaiju. KICE I AMEL MI SE JOŠ UVIJEK NISU JAVILI! ZUMRA JE BILA PREVIŠE LJUBOMORNA I TO JE BIO RAZLOG NAŠEG RASKIDA MOJA SUPRUGA DŽENANA JE RADILA, A RADI I DANAS KAO KNJIGOVOĐA U MOJOJ FIRMI MOJA ŽENIDBA NIJE UDALJILA AMRU OD MENE, A NADAM SE DA NEĆE NI NJENA UDAJA Novi album i nove pjesme Šerifa Habiba Šere uveliko se vrte na radio i televizijskim stanicama. Mada, po mišljenju onih koji se bave muzikom, album je u sjenu bacila njegova iznenadna ženidba sa djevojkom Dženanom iz Jajca. Nisam se pokajao, imam dovoljno reklame i do sada je ispoštovano sve što je dogovoreno. Tu numeru radio je Đeronimo, s kojim sam prvi put sarađivao, a dopala mi se, jer je o mom životu. Naime, imam nekoliko objekata i mnogo prijatelja i svoje raje, a većina ljudi koji su kod mene radili prije pet godina rade i danas. Znači da nema problema i da se razumijem sa svojim osobljem, mada ja ne volim reći za njih da su osoblje, pošto ih sve gledam kao svoje bliske prijatelje. Ono što on napravi je ekstra i meni se dopada, osim toga i privatno se družimo, poznajem Arduanu i njihove sinove. Pa, ništa se nije specijalno desilo, izuzev što sam shvatio da je vrijeme da se skrasim sa osobom koju volim. Dženana je žena sa kojom mogu provesti ostatak svog života. Mislim da je to sasvim dovoljan razlog da se oženim. Iako sam ranije razmišljao o tome, nisam imao planove za blisku budućnost, međutim, u posljednjih nekoliko mjeseci kad uđem u prazan stan uhvati me neka tuga, pa počnem razmišljati o tome koliko bih bio sretniji i zadovoljniji da je pored mene neko kome se divim i koga volim. Bio sam u vezi, ali očigledno to nije moglo da funkcioniše i naša veza je prekinuta šest mjeseci prije moje svadbe, a ne na jedan mjesec kao što su neki zlobnici pričali. Pola godine je bio sasvim dovoljan period da razmislim o svemu i da donesem odluku s kim ću da ostarim. Bar se tako nadam. Da, bila je ljubomorna, a ljubomora nije zdrava ni za jednu vezu, a pogotovo ne za onu u kojoj je pjevač jedan od partnera. Ako neko ne može da prihvati određene prioritete i specifične uslove posla, onda nije moguće da sve ide glatko i bez svađa. Kako ste se upoznali, koliko je ta veza tad trajala i zbog čega je ranije okončana? Pa, došlo je do nekih nesuglasica koje nisu riješene na vrijeme. Međutim, sudbina je htjela da se one ipak razjasne i ponovo nas spojila. Popričali smo i shvatili da smo uzalud proveli taj period odvojeno. U svakom slučaju, najvažnije je da sad između nas nema ničeg sakrivenog i da se uzajamno poštujemo i podržavamo. Jesmo, svakodnevno, jer je moja supruga, a u to vrijeme radnica, radila kod mene u firmi kao knjigovođa, tako da smo se i viđali, ali smo uvijek razgovarali samo o poslovnim stvarima. Nismo se doticali toga što je bilo između nas. To je došlo nekako spontano i samo od sebe. Nije bilo neke prosidbe, skontali smo da imamo slična razmišljanja i iste stavove u životu, te sam je pitao da se uzmemo, ona je prihvatila i hvala Bogu to se desilo. Znamo se već deset godina, od kada je pohađala srednju školu u Vakufu, a kada je maturirala počeli smo se zabavljati. Prije pet godina sam upoznao njene divne roditelje, a onda je došlo do nesporazuma i raskinuli smo. Uvijek mi se dopadala kao osoba. Imala je dobar način razmišljanja, nikad ne bih mogao pretpostaviti da ima onoliko godina koliko je tad imala jer je bila principijelna, pametna i razmišljala je o budućnosti kao da je duplo starija, za razliku od njenih vršnjakinja kojima je samo provod bio u glavi. Pa, s obzirom na to da godinama živim sam bez svojih roditelja i bez svoje familije, zbog tragedije koja se desila tokom rata, sve sam radio van stana: hranio se, obavljao sve druge obaveze, a u stanu sam samo spavao. Sad mi je sve hvala Bogu OK, jer dosta vremena provodim u kući i istinski uživam. Sve imam u svom toplom domu zahvaljujući mojoj supruzi Dženani. Oko ljubomore, mada nije bilo razloga, ali se desila. Bila je to rekao bih nikakva svađa, zbog nasilne obožavateljke koja me proganjala. Džana se uvjerila da je ta osoba bila previše naporna i da nisam mogao riješiti je se tako lako. Poslije toga, sve je med i mlijeko. Naprotiv, imam osjećaj da smo se još više zbližili, jer mene i Amru ne može ništa udaljiti, pa ni moja ženidba, a vjerujem da ne bi mogla ni njena udaja, jer je ja doživljavam kao sestru. Oprostio sam im, ali mi se nikada poslije toga nisu javili. Možda ih je stid što mi se nisu odmah javili, ali to je bilo i prošlo. Toliko ih volim da im ne mogu zamjeriti, jer su to moji prijatelji. Nisu zapostavljene, jer moj život teče istim tokom. Jedino što kad sam na putu mogu doći kod mene jer imaju svoju strinu, a to je opet pozitivno. Da, radio sam na okupljanju, ali poslije godišnjice u Tuzli shvatio sam da od našeg druženja nema ništa. Ernu cijenim, nismo se slagali u nekim stvarima, ali to ne mora značiti da nismo bili dragi jedno drugom. Imam pozitivno mišljenje o njoj, jako je lijepa, danas već supruga, ako Bog da, ubrzo i majka. Želim joj sve naj, naj u životu. Prije da će Amra, pošto Amir još uvijek vodi momački život, a voli žene i teško mu je odlučiti se koju najviše voli. PUNICA ME VOLI VIŠE NEGO JA NJU! Po potrebi naložim vatru, zamijenim sijalice… Kupujem sve što nam treba, naprimjer, mjesečne namirnice, što nikad prije nisam radio. Slušamo jedno drugo, pazimo, i ništa mi nije mrsko uraditi. Voli me praaavoooo, rekao bih više nego ja nju ili se meni to samo čini. U Narodnom pozorištu je 4. Mada Željko Joksimović nije bio u Sarajevu, oglasio se putem video-poruke. Predstavnica Makedonije Karolina Gočeva i Slovenije Alenka Gotar su lično zaželjele Mariji sretan put u Finsku. Verica Rakočević, poznata beogradska modna kreatorka će biti zadužena za izgled naše predstavnice, a najviše je vremena provela u društvu Ade Karišika, našeg poznatog frizera. Dok u Hrvatskoj bježe od novinara i slikanja, Petar Grašo i Danijela Martinović su ovaj put bili zajedno, a podršku našoj predstavnici pružili su i Hanka Paldum, te Davor Ebner koji je došao u društvu prijateljice. Naravno, ova ponuda poznatoj folkerki zvučala je jako primamljivo iako im nije mogla dati precizan odgovor, bar što se tiče naredna dva mjeseca koja su joj potpuno zauzeta nastupima i gostovanjima. Ponudu o snimanju biografske priče Hanka još uvijek ne želi komentarisati jer, kako nam reče, nije pravo vrijeme da se o tome špekuliše pošto se takvim projektima, da bi sve izgledalo vrhunski i spektakularno, mora prići ozbiljno i potpuno mu se posvetiti. Ipak, kako saznajemo, našu pjevačicu je najviše uvrijedilo to što je takva ponuda stigla iz susjedne države, a ne njene zemlje Bosne i Hercegovine. To je također razlog što naša pjevačica izbjegava dati zeleno svjetlo hrvatskim rediteljima jer, poznata po tome što je dosljena sebi, svojim principima i korijenima, Hanka se zalaže da se sve što je u vezi sa njenom karijerom radi u BiH. Naime, kada je svojim automobilom stigla u crnogorsku prijestonicu, Ana se parkirala, kao i obično, na jednom od parkinga. Pošto je u Podgorici obavila sve što je planirala, sjela je za volan i kada je dala kontakt, motor se nije oglasio. Misleći da su u pitanju prolazni problemi sa paljenjem, Ana je nekoliko puta okrenula ključ u bravi ali bezuspješno. Nije joj preostalo ništa drugo već da zasuče rukave i da pokuša sama da popravi svoj auto. Iako se umazala i zamastila do lakata, Pejovićeva nije uspjela da otkloni kvar, pa se, pregledajući imenik svog mobilnog telefonu, sjetila koga bi mogla da pozove u pomoć. Bio je to niko drugi do njen menadžer Darko Jovanović, koji je na lice mjesta došao za deset minuta a za popravku Aninog automobila, vjerovali ili ne, bilo mu je potrebno samo dvadeset sekundi. Sudeći po ovom i mnogim drugim sličnim primjerima, moglo bi se reći da žene, ipak, samo umiju da sjednu za volan i voze. Viki kaže da je Geri sasvim prirodan, opušten i da je tokom razgovora bila iznenađena kada je čula koliko zna o Srbiji. Osim lepih Viki nosi i ružne uspomene sa ovog prekookeanskog putovanja. Naime, na frankfurtskom aerodromu Miljkovićeva je imala manji verbalni okršaj sa tamošnjim policajcima koji su joj prvo zamerili zbog velike količine šminke koju je nosila sa sobom a koju nije smela da unese u avion. Uz to kada su videli da je šminka neotpakovana, pomislili su da je pred njima glavom i bratom terorista. Viki je oko sat vremena provela objašnjavajući sumnjičavim policajcima da je senke, ruževe, ajlajnere i ostalo kupila sa svojom šminkerkom neposredno pred polazak na put. Ipak, svako opravdanje bilo je uzaludno a Viki je mogla da nastavi put samo pod uslovom da se odrekne svoje neotpakovane šminke. Kako Viki kaže, nije se mnogo nervirala jer je znala da bi mnogo veća šteta bila da nije na vreme stigla u Ameriku i da je propustila prvi koncert! Naime, zbog brojnih pretnji pevačicama i organizatorima, ovaj folk spektakl je - otkazan. Kada bi kojim slučajem nekom mom kolegi iz Hrvatske bio zabranjen nastup u Beogradu, smatrala bih to našom velikom sramotom. Međutim, u ovoj situaciji žao mi je samo publike jer verujem da bismo se super družili. SMANJUJEM GRUDI, SMETAJU MI! Ipak, za razliku od većine svojih koleginica, Stoja izbegava novinare i nerado daje intervjue. Uvek se nađe neko da nešto napiše, bilo to dobro ili loše, bez mog znanja, pristanka i pitanja. Na početku karijere bilo mi je drago kako god da su me pominjali. Posle izvesnog vremena to je počelo da mi smeta i da me nervira, ali na kraju sam oguglala... Jao, dokle, bre više?! Svako gradi karijeru na svoj način. Ne želim da budem skandal-majstor! Razreši nam tajnu tvoje misteriozne dijete! Svi su bili ubeđeni da si se podvrgla liposukciji? Danima, nedeljama, mesecima umirala sam od gladi. Napravila sam pauzu i šest meseci sam trenirala k'o manijak. Bogzna kako, svi su se čudili, promena je bila vizuelno drastična, a zapravo smršala sam samo deset kilograma. Ko god me vidi uživo, začudi se koliko sam sitna. Da se nije to i tebi dogodilo? Sad ću da vam objasnim jednom zauvek - celog života imala sam bujne grudi. U pitanju je genetika. Imam velike grudi na svoju majku. Razmišljala sam čak i da ih smanjim. Eto još jednog dokaza da su moje grudi prirodne! Smetaju mi i ne volim mnogo da ih ističem. Mada, budući da sam Blizanac u horoskopu pa radim šta mi se ćefne, možda ću čak i da ih povećam... Ma, kod mene sve zavisi od raspoloženja. Jao, jednom sam u afektu rekla da se nikada više neću udati! Kada bolje razmislim, ne mogu da kažem nikad. Najveći problem u mojim vezama je taj što sam previše svojeglava, samostalna i što obožavam svoju slobodu. Ako se bude našao neko ko će me trpeti takvu kakva sam, zašto da ne... Čak sam razmišljala i mogu reći da sam skoro sigurna da ću ponovo roditi bebu, bez obzira na to da li imam muža. Ostavite čoveka na miru, molim vas! On ima svoj život ja svoj, i muka mi je više od tih pitanja jesmo li ili nismo u vezi. Ponavljam po stoti put - mi samo poslovno sarađujemo! To je bila popodnevna šetnja, a čovek je moj telohranitelj koji je samo radio svoj posao. Očito da ti novac nije bitan... Nisam ugrožena, sjajno zarađujem, te ne vidim zbog čega bi mi novac bio jedan od kriterijuma pri izboru muškarca. Zamolila bih vas da ne pričamo o mojoj intimi. Neka za sada ta priča ostane u tajnosti. Da li su suze prouzrokovali ljubavnih problemi sa Petrom? Posle devet godina na estradi i ja sam se odlučila na jedan tako ozbiljan korak. Tačno je da je bilo sramota priznati da slušaš pojedine narodnjake, ali baš u to vreme najviše su me imitirali, tražili, zvali na nastupe... Nosila sam samo ono u čemu sam se dobro osećala i to se ljudima svidelo. Drago mi je što više nije moderno biti kostur, već imati obline... NIKO IZ HRVATSKE NIJE MI PRETIO! Da li je tebi neko pretio? Ne, niko mi nije pretio. Mada, moram da priznam da lično nikada nisam imala nijedan problem, nesporazum, neprijatnost sa tamošnjom publikom. Vidno je da su željni folka i da ga rado i često slušaju, tako da sam bila veoma iznenađena kada su se pojavili napisi u novinama o nekim poprilično ozbiljnim pretnjama, koje su išle toliko daleko da su se čak spominjale i bombe, silovanja... U Zagrebu sam nastupila čak tri puta, zatim u Splitu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Koprinivici, po Istri... Zbog velikog interesovanja za koncert Ražnatovićeve i činjenice da je Švajcarska mala zemlja, tamošnje gazde lokala, menadžeri pa i sami pevači izbegavaju da odmeravaju snage sa Cecom Nacionale. Tako je bilo i ovoga puta. Naime, popularni pevači te večeri pevali su pred polupraznom halom, tačnije pred oko pet stotina posetilaca u prostoru predviđenom za nekoliko hiljada ljudi. Bio je to moj prvi odlazak u južnu Srbiju. Tokom tih pet dana obišao sam veliki deo Niša jer smo danju mnogo šetali, a uveče smo izlazili. Ljudi su veseli, srdačni, grad je lep. Edin: Svestan sam da se, u svakom trenutku, može pojaviti neko ko stvarnost gleda drugačije od mene, ali time se ne opterećujem. Zahvaljujući tome, dobro se osećam i u Beogradu i u Nišu. Edin: Žuta štampa je pisala da smo u Sarajevu imali incident, ali to nema blage veze sa istinom. Sarajlije, možda, više vole Maju nego mene. Češće joj se obraćaju i više pričaju sa njom nego sa mnom. Čim sam izađem u grad, svi me pitaju - gde je Maja. Sarajlije vole kad je neko otvoren, pa čak i ako malo pretera u tome. Maja: Šta da kažem posle ovih Edinovih reči, osim da se ni meni nikad nije desilo da mi neko prigovori zbog veze sa Edinom. Daleko od toga da se folirao dok je bio u njoj, ali je nastojao da bude staložen i da ne dolazi u sukobe. Ja o tome uopšte nisam vodila računa. Ako neko neće da me voli zbog toga što sam se sa nekim posvađala, nema veze. Edinov brat mi je, svojevremeno, rekao da smo nas dvoje, po temperamentu, vrlo slični. Edin: Pa, ne može se živeti u epruveti! Ako malo burnije razgovaramo, ne znači da se dešava nešto strašno. Edin: Ja se uvek bunim! Maja to čini veoma retko! Maja: Mama je bila oduševljena. Dopao se i tati, ali je on uzdržaniji. Da je neko čuo, zaključio bi da je Edin bolji od mene. Da li je tvoja mama, kad je još bolje upoznala Maju, zadržala lepo mišljenje o njoj? Edin: Čim Maja dođe, njih dve sednu uz kaficu, puše, tračaju... Edin: Dok se njih dve ne ispričaju, ja odgledam neku dobru utakmicu na televiziji. Edin: Kad postoji ljubav, daljina je nebitna. Ako nje nema, džaba sve, pa makar živeli u istoj ulici. Uostalom, nas dvoje nismo tinejdžeri... Ukoliko se i u budućnosti budemo voleli i ovako dobro slagali, Maji neće biti problem da dođe u Sarajevo. Mnogi se začude kad kažem da sam ljubomoran jer su - na osnovu onoga što su videli na ekranima - zaključili da sam hladniji. Maja: I ja sam ljubomorna, ne preterano, ali - dovoljno. Edin: Meni je sasvim normalno da Maja izađe s prijateljima, da se druži... Pa, neće valjda stalno sedeti u kući! Edin: Maja ima veoma dobrog druga kog sam upoznao. Međutim, kad nas dvoje ne bismo verovali jedno drugom, sve ovo ne bi imalo smisla. Jednostavno, upoznaš nekoga, popijete piće i ta osoba ti se svidi ili ne. Ukoliko ti se dopadne, sasvim ti je svejedno kada je rođena. Nikada nisam mnogo razmišljao o godinama, možda zato što su i moji prijatelji stariji od mene. Edin: Mislim da se različitosti privlače samo u fizici. U životu, ako se tako nešto i desi, traje jako kratko. Što je veća sličnost između dve osobe, njihov odnos je bolji, bez obzira na to da li je reč o ljubavi ili prijateljstvu. Da li ste i vas dvoje u tom fazonu? Edin: Čak i ako si s nekim samo jedan dan, makar u šali tako ćeš nešto reći. Međutim, i Maja i ja volimo da živimo u sadašnjosti. Kao što malo pre rekoh, sada nam je jako lepo, a ako nam tako lepo bude i u budućnosti - bićemo zajedno. Ovog trenutka osećam se tako da bih voleo da s Majom budem celog života. Maja: Opet mi ne ostaje ništa drugo nego da se složim sa Edinom i to u potpunosti. Edin: Ja večeras idem u Sarajevo, Maja u Niš, ali već za dva dana ona dolazi kod mene. GAZDE DISKOTEKA MI ČESTO NUDE DROGU! U međuvremenu postao je deo estrade, čak mu je, kako kaže, pomalo i dosadila, jer nikad nije naučio da igra po njenim surovim pravilima. Inače, za sebe tvrdi da je sasvim običan momak, apsolutni ovisnik o slatkišima i adrenalinu. Zbog prvog mora da drži dijetu, dok ga ovo drugo često odvede pravo pred sudiju za prekršaje kada pa onda, recimo, plaća ceh zbog prebrze vožnje. Pevači vole da preteruju pa pričaju kako po inostranstvu 'mlate' ne znam kakvu lovu i pominju cifre od kojih se vrti u glavi. Međutim, samo šačica njih zaista radi, ostali preživljavaju. U današnje vreme veliki je uspeh zaraditi 2. Nije u pitanju ni samo popularnost. Često i od gazde zavisi kako klub radi, jer ako je, recimo, na lošem glasu, onda i njegov lokal slabo radi. Možeš da budeš ultra popularan, ali doći će stotinak ljudi. Svašta sam dobijao od obožavateljki, uglavnom devojčica koje su dolazile na moje nastupe, ali to su uglavnom bili minđuša ili prstenčić. Jednom sam od nekog dečka na nastupu u Somboru dobio zlatnu narukvicu, bila je baš teška. Međutim, video sam da je bio mrtav pijan, pa sam je posle nastupa vratio njegovoj devojci. Pretpostavio sam da bi se sutradan kajao što mi je dao narukvicu, a od mene bi bilo ružno da sam iskoristio situaciju i njegovo pijanstvo. Najveći honorar dobio sam od jednog poznatog i vrlo uticajnog gosta - 3. Ne znam, ali svašta sam doživljavao. U jednom trenutku prišao mi je njegov telohranitelj i, moram da priznam, nije mi bilo svejedno. Tada sam se prvi put u životu sreo sa nekim od tih ljudi, a o njima se svašta može pročitati u novinama. Međutim, čovek je samo tražio pesmu od mene i pružio novčanicu od 500 evra. Ako vam kažem, znaćete ko je u pitanju, a ja ne bih voleo da se zna. Nisam kriminalac i ne družim se sa takvim ljudima, ali zbog prirode posle hteo-ne hteo moram da budem u kontaktu sa njima. Inače, ne delim ljude na kriminalce i one koji to nisu, nego na dobre i loše. Ako je neko prema meni dobar, cenim ga i poštujem, u suprotnom ga u startu eliminišem. Iskren da budem, kriminalci su u mom poslu najbolji klijenti. Eto, Kristijan me je maksimalno ispoštovao. Oni su uvek lepo obučeni, diskretno sede u separeima, ne bacaju novac niti mi ga lepe na čelo, nego kulturno pošalju bakšiš preko konobara ili ljudi iz obezbeđenja. Jednom mi se desilo nešto slično. Kada sam nastupao u jednoj diskoteci u Nišu, izvesni gost, koji je te večeri previše popio, stavio je pištolj na sto i insistirao da mu pevam do jutra. Iznervirao sam se, ali sam prvo pokušao da rešim situaciju na normalan način, a kada to nije urodilo plodom pozvao sam prijatelje. Međutim, kad su došli ispostavilo se da se svi međusobno poznaju, pa je sve na kraju ipak rešeno razgovorom. Droge ima na sve strane, ali ja nisam u tom fazonu. Nudili su mi i bio sam u iskušenju. Ja sam rekao ne i srećan sam zbog toga, jer droga nikom nije donela ništa dobro. Moram priznati da nisam. Dešavalo mi se da devojka traži da joj se potpišem na grudi. Uvek sam se trudio da ih ispoštujem, ali to je bilo sve - nisam sa njima završavao u krevetu. Nervira me kad ljudi nagađaju pa pišu o meni, recimo, da sam neki veliki švaler. Da, živim sa Peđom. Peđa mi je ponudio da živim kod njega na Banovom brdu i tako smo postali cimeri. Angažovali smo ženu koja dolazi jednom nedeljno i radi kućne poslove. Da sam spavao sa Tanjom Savić naočigled članova ekipe. Pa, to baš i nije trač. Doduše, nije se desilo kao što je pisalo u novinama ali, recimo, da su se sporečkale. Sa Tanjom sam u sjajnim odnosima, a Ana mi je komšinica, pa smo u još boljim, jer se češće viđamo. Možda, ali bio je takav splet okolnosti da se naša veza brzo završila. Tada smo bili mladi i ludi. Svejedno, nisam siguran da bismo uspeli, pre svega, zbog toga što se oboje bavimo ovim poslom.



Oglasi licni kontakti
Jenna je zbog toga pala u depresiju', kaže izvor blizak porno zvijezdi New York Daily newsu. Zenićko proljeće je kulturna manifestacija koja će trajati do 14. Spas je potražio u kraćem odmoru u Španiji, na koji je otišao bez svoje menadžerke Ljljane Petrović. Ako sada osvojim tih 10. ŠTA MI RADIŠ DANO, DANO...

[Zgodne cure za dopisivanje|Seks video uzivo|Devojke za Upoznavanje]






Oznake: svijet, muzike:, i, zanimljivosti, (RadioDino)

Reality za spajanje ljudi - Stvarne djevojke

Sarajevo Business Forum: Izetbegović: BiH je savršena tačka za spajanje ljudi sa Istoka i Zapada










Click here: Reality za spajanje ljudi






Rebecca iz Londona imala je samo 19 godina kad je odlučila priključiti se servisu za upoznavanje preko Interneta. Naravno da su zakazali.



reality za spajanje ljudi

Naposljetku, koristi upoznavanja preko Interneta dolaze sve više u fokus kako ljudi imaju sve manje vremena i zabrinuti su za efikasnost. Kako gledate na sveopštu situaciju u bh. Rekao sam joj da ću uvek biti tu kao prijatelj, iako nismo u odnosima u kakvim smo bili. Mogli bi istaknuti činjenicu da se, prema Harrisovoj interaktivnoj online anketi iz 2007.



reality za spajanje ljudi

Centrotrans kupio 12 novih autobusa za gradski prijevoz u Sarajevu - U jednom trenutku sam hteo da izaberem da ona spava na krevetu a ja u fotelji, malo da je sklonim odande.



reality za spajanje ljudi

Izetbegović je rekao da je SBF prilika svima da ostvare korist. Kako kaže, u proteklih devet godina BiH i Sarajevo postali su privlačno mjesto za investitore širom svijeta. Istakao je da je BiH bogata vodama, rudama, mineralima i naftom te da naša zemlja nudi dobro disciplinovanu radnu snagu i stabilnu valutu. On je rekao da se stanje u BiH promijenilo nabolje s obzirom na to da su državna i entitetske vlade započele provođenje reformi. Kako kaže, u BiH je broj zaposlenih povećan za 50 hiljada KM, a BiH je prva u regionu po broju nezaposlenih. Izetbegović je kazao da se u BiH očekuje realizacija velikih infrastrukturnih projekata poput Koridora 5C, brze ceste Sarajevo - Beograd i aerodroma u Bihaću. Podvukao je da se ne može reći kako je u BiH stanje idealno, ali da je definitivno bolje u odnosu na protekli period. Kako kaže, BiH se sporo kreće, ali je činjenica da se kreće. Podsjetio je na evropski put naše zemlje dodajući kako će BiH uvoditi evropske standarde. On je kazao da BiH ima sve uslove da u narednih 10 godina postane prosperitetna država. Bakir Izetbegović se zahvalio što su došli na poslovni forum u Sarajevu.



Matt Mills: Image recognition that triggers augmented reality
On se sastoji od fotografija novih korisnika u njihovom poznatom okruženju - dok jedu u kuhinji ili šeću gradom. Zajedno su pregledali različite mogućnosti upoznavanja preko Interneta i skrasili se na jednoj stranici koja je izgledala sigurno, prijateljski i otvoreno. Foto: Pixabay Kada je riječ o platformama za online pronalaženje ljubavi, Facebook ima jednu ogromnu prednost — više od 2 milijarde korisnika na svijetu. Oni su zajedno obišli radove na ovom mostu, koji spaja obale reke Drine, i uverili se tom prilikom u dinamiku izvođenja radova. Profil se može potvrditi i povezati preko društvenih mreža što se pokazalo dobrim zbog potvrde autentičnosti i smanjene mogućnosti za lažne profile. U Bosni su odustali od civilizacijskih principa. I u pravu je, neophodno je da na vrhu rupe imas prosirenje za onaj deo konfirmata na kome nema navoja.

[Crosex|Upoznavanje odnosa u prostoru|Seks s djevicom]






Oznake: malo, drugačija, stranica, za, spajanje, PAROVA

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.