petak, 11.09.2009.

Kineziologija traži model plaćanja školarina



Image Hosted by ImageShack.us

SLJEDEĆI TJEDAN SJEDNICA VIJEĆA FAKULTETA GDJE ĆE SE IZGLASATI PROMJENE U PLAĆANJU STUDIJA

Studenti splitskog Kineziološkog fakulteta s nestrpljenjem očekuju idući tjedan kada bi se trebala održati sjednica Fakultetskog vijeća na kojoj bi se trebale izglasati promjene vezane uz plaćanje školarine.

Kako nam je pojasnio dekan Nikola Rausavljević, ponukani proljetnim studentskim prosvjedima, Fakultet u suradnji sa studentima traži rješenja kojima bi se vrednovala izvrsnost.

- U stalnom smo kontaktu sa studentima, primamo njihove prijedloge, modele. Trenutačno još uvijek vrijede pravila kao i lanjske godine - kazao je Rausavljević, dodavši da će sve odluke Vijeća biti u skladu sa zakonima.

Idući četvrtak sa zebnjom iščekuju oni koji studiraju uz potporu Ministarstva, a nisu ostvarili 60 ECTS bodova za upis godine, jer u članku 27. novog Pravilnika stoji da će ti studenti plaćati iznos školarine proporcionalno upisanim ECTS bodovima.

Dekan Rausavljević nije potvrdio spekulacije koje su se pojavile da će jedan ECTS bod koštati 370 kuna. Za detalje će studenti kineziologije u Splitu morati strpiti do 17. rujna.

Izvor: Slobodna Dalmacija

- 15:55 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.