srijeda, 09.09.2009.

Poziv studenti(ca)ma svih fakulteta u Republici Hrvatskoj



Radi ostvarivanja što bolje međusobne suradnje i koordinacije zajedničkog djelovanja, plenum Filozofskog fakulteta u Zagrebu upućuje poziv svim drugim postojećim plenumima u Republici Hrvatskoj na zajednički sastanak koji bi se održao u Zagrebu u prostoru Fakulteta.

Ideja je sastanka razmjena iskustava iz našega dosadašnjeg djelovanja, a kako bismo jedni od drugih mogli učiti, te iznošenje mišljenja o smjeru i načinu daljnjih zajedničkih akcija. O samome bismo se terminu sastanka svi tek trebali usuglasiti, no mi zasad predlažemo prvi vikend u listopadu. U međuvremenu bi svi fakulteti prijavljeni za sastanak predlagali teme za raspravu. Vrijeme prije sastanka poslužilo bi i da se na plenumima već unaprijed pokrenu rasprave o predloženim temama kako bi predstavnici imali što jasnije stavove koje će onda prezentirati u ime svojih fakulteta. Nadamo se da će sastanak doprinijeti mogućnosti donošenja informiranih i kvalitetnih odluka o budućem djelovanju svih plenuma.

Naša je zamisao da ovome sastanku prisustvuju i studenti/ce fakultetâ koji još nemaju plenum jer njihov doprinos raspravi smatramo ne samo poželjnim nego i potrebnim. Stoga apeliramo na sve koji imaju kontakte sa zainteresiranim studenti(ca)ma tih fakulteta da im slobodno proslijede ovaj poziv.

Kako očekujemo da temâ za sastanak neće nedostajati, planiramo ga organizirati u trajanju od dva dana. Putne troškove, nažalost, nismo u stanju sufinancirati, ali za smještaj ćemo se pobrinuti.

Svi zainteresirani za sudjelovanje na sastanku mogu poslati mail na adresu svi.studenti[at]gmail.com s podacima: ime, prezime, broj mobitela te matični fakultet kako bi ih se dodalo na listu svi_studenti[at]googlegroups.com. Na listi ćemo potom započeti s razmjenjivanjem prijedloga temâ za sastanak.

U iščekivanju Vašeg odgovora, drugarski pozdrav

Plenum FFZG-a

- 03:39 - Komentari (7) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.