.Dio preDstave.

16.08.2009.


„Cirkus je u gradu, pridruži se, budi dio predstave.“


Trenutak samoce, trenutak poneke izgubljenosti, samo trenutak...
Jesu li to posljedice sto su produktom slucajnosti? Ili je ipak u pitanju nesto drugo... Alkohol kao sredstvo. Alkohol kao anestezija. Mozda i ne ostane preteskih posljedica. Djelo je malo. Nije bilo ljubavi.
Mozda ipak vrijedno oprosta...

Igra osjetila. Igra zelja. Zelja za izgubljenom kontrolom.
Zelja za vrijednosti. Vrijednost na kocki.

Sto ako to nije ljubav? Sto ako to nije bio samo poljubac? Sto kada se shvati da je sve to bivalo velikom pogreskom zivota dvoje ljudi. Hoce li se reci da je zaludjenost ili strast... Nekakva opsesija ili samo zaljubljenost... Hoce li se ikada o tome razgovarati?

Kako znati ...
Je li to bila ljubav?
Je li to bila pogreska?
Je li to bila posljedica?

Jeli ista nakon toga i ostalo?
Jeli barem ostala ona zelja?
Ma je li to doista bilo vrijedno??


Image Hosted by ImageShack.us

korist tuđeg sna

04.08.2009.

Ne namjeran post posvecen drugima.
Uvijek su takvi, ali ovog puta namjerno drugaciji.
Ne nadaj se da ces shvatiti sto ti ponovno na isti nacin- zelim reci.

Korist ovoga je upravo ta. Da ja znam sto pisem. Da razumijem kako se osjecam. Da se istresem nad ovime. Sve svoje da prenesem u rijeci koje ce malo tko razumjeti. Sve svoje da izgubim. Sve lose. Mogu biti vjerna. Ovome ili njemu. Oboje sam dokazala. Kontrola prisutna iako je ponuda primaljiva. Avantura ljeta. Ali idalje ne realno i prozirno. Nisam takva. Nezelim to. Kontrola...

Dok imam to. Dok znam da imam i ovo... Imam vazan dio sebe. Vise kao neko razvijanje. Mozda vjestina. Mozda sebe. Ponekad doista se pitam da li se nadje koja osoba da joj se da ovo citati... Ali to zapravo nije niti vazno. Puno toga zelim reci- nesigurno mislim da ne usojevam.

Slucaj kada citajuci zelis izvuci korist iz ovoga... Nije ostala vjerna. Odustala je nakon 3 pisanja o svome naocigled dosadnom zivotu. Vjerojatno zato sto ga sama tako prezentira. Vjerojatno zato sto nezna pisati. Vjerojatno je u meni problem. Mozda cak i ceka da postane netko drugi... Nacekat ce se.

Steta, mogla je biti super osoba.

Image Hosted by ImageShack.us

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>