srijeda, 10.01.2007.

KAKO SAM POSTALA "FANNY7"

Sve čekam da netko nešto napiše, da mi ne ide post za postom, ali, nitko-ništa.
Pa eto da se priključim temi o porijeklu nicka.
Prvo sam se logirala na svakom mjestu drugačijim nickom i drugačijom lozinkom, pa su mi se s vremenom pobrkale lozinke, pa nickovi, da se više nisam snalazila. I jednom sam uletila na jedan chat i razmišljala koji nick da izaberem. Na TV-u se prikazivao film Barbre Streisand o Fanny Brice - i eto ideje.
S vremenom sam se navikla i koristim ga svugdje. Ponekad odlazim na chat net.hr, ali u one sobice s klincima ne ulazim. Ima jedna soba gdje se "susreću" ljudi moje dobi, a znalo je naići i pametnih mladih ljudi, koji su se lakše uklopili kod nas, nego u četanju sa svojim vršnjacima.
Dobro, imala sam sa svojim nickom i neugodnih iskustava - zakače me se svakakvi tipovi i uletavaju mi s "nemoralnim" ponudama (poslije sam skužila da je neka Fanny - zvijezda pornića), no blagoslovljeni - ignore je sve riješio.
A "sedmica"? Kako je bila već jedna "Fanny", nekako mi je najlogičnije bilo - dodati broj. A sedmica mi nekako lijepo izgleda.
Nick mi nema nikakvu poveznicu s imenom - koje je inače veoma rijetko. U životu sam upoznala samo dvije osobe sa istim imenom, ali pravo ime potpuno odražava moj temperament.
Pusu vam šalje
Fanny kiss

- 15:06 - Leave me note... (6) - printni... - stisni pa vidi...

<< Arhiva >>