ponedjeljak, 01.01.2007.

kosjenka i regoč blog vam daruje:

E, sve sam mislila sto bih mogla darovati kao novogodisnji dar sudionicima ove, mozda ne humantiarne, ali ono zasigurno vesele akcije... Padale mi napamet fotke (moje), pa stihovi (tudji, naravno), pa proza (tudja, naravno), pa ovo (vjerojatno moje), pa ono (isto tako)... I na kraju odlucih kako bi dobar dar vama, dragi ljudi, mogao biti OVAJ blog. Znam kako mozete sami skuziti o cemu se radi, ali evo, ukratko:
Frank Warren, Amer, kao dio svog umjetickog projekta, na jednoj stanici podzemne zeljeznice, slucajnim je odabirom ljudima dijelio prazne adresirane dopisnice. Plan je bio neka svatko napise svoju tajnu i ubaci u sanducic. Ono sto je bilo neplanirano je to sto se Warrenu poceo pretrpavati postanski pretinac jer su ljudi, vidjevsi izlozbu, a i medjusobno podijelivsi njegovu adresu, sami poceli praviti razglednice i slati mu. Covjek je napravio web stranicu i svaku nedjelju izbacuje neke po vlastitom izboru. Cinjenica je sto ima zaista svakakvih tajni, ali ponajvise tuznjikavih.
Ovu preporuku nisam stavila kako bih, dragi blogeri, unijela nemir u nase praznicke duse, vec kako bi oni koji misle kako je njima najgore, ipak vidjeli da nisu sami. A k tome, ima i onih za pravo nasmijati se!!!
Eto. Jos jednom: SVIM' NA ZEMLJI MIR, VESELJE...
kosjenka

<< Arhiva >>