Napitak od crne rotkve i meda protiv bronhitisa i za jačanje imuniteta. - Susret s djevojkom

ponedjeljak , 31.12.2018.










Click here: Napitak od crne rotkve i meda protiv bronhitisa i za jačanje imuniteta.






Izdubite sredinu, tako da ostanu debeli zidovi. Sipajte u rotkvu med, ali ne do vrha. Potrebno: Crna rotkva i med Priprema: 1. Konzumirajte tako što će te uzeti po nekoliko kašika dnevno.



Napitak od crne rotkve i meda protiv bronhitisa i za jačanje imuniteta.

Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni. Poklopite rotkvu i ostavite par sati, ili preko noći. Izdubite sredinu, tako da ostanu debeli zidovi.



Napitak od crne rotkve i meda protiv bronhitisa i za jačanje imuniteta.

- U ostatke rotkve takođe dodajte malo meda i ostavite da pusti sok. Poklopite rotkvu i ostavite par sati, ili preko noći.



Napitak od crne rotkve i meda protiv bronhitisa i za jačanje imuniteta.

Potrebno: Crna rotkva i med Priprema: 1. Odrežite vrh rotkve oštrim nožem. Izdubite sredinu, tako da ostanu debeli zidovi. Sredinu koju ste izvadili stavite u malu čašu. Sipajte u rotkvu med, ali ne do vrha. Ostavite malo mjesta i za sok koji će rotkva pustiti. Poklopite rotkvu i ostavite par sati, ili preko noći. Sljedeće jutro sok prespite u teglice, pa ponovite postupak sa jednom rotkvom 2-3 puta. U ostatke rotkve takođe dodajte malo meda i ostavite da pusti sok. Konzumiranje: Nekoliko kašika dnevno Nezavisne Komentari Komentari objavljeni na portalu Kodex. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.



Ljute rotkvice
Potrebno: — crna rotkva — med Priprema: Odsecite vrh rotkve oštrim nožem. Konzumiranje: Nekoliko kašika dnevno prenosi stvar ukusa. Sipajte u rotkvu med, ali ne do vrha. U ostatke rotkve takođe dodajte malo meda i ostavite da pusti sok. Konzumirajte tako što će te uzeti po nekoliko kašika dnevno. Napitak od crne rotkve i meda je odličan protiv bronhitisa, i za jačanje imuniteta,kojeg bi trebali probati a za njega vam je potrebno: - crna rotkva i med Priprema: 1. Poklopite rotkvu i ostavite par sati, ili preko noći. Ostavite malo mjesta i za sok koji će rotkva pustiti. Sredinu koju ste izvadili stavite u malu čašu.

[More Crna Gora Igalo Herceg Novi 2016|Sex oglasnik zagreb|Vrela sisata mamaUpoznavanje.org]






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.