...It feels so sad to wake up and see that all is gone...

petak, 28.04.2006.

...SECOND CHAPTER...

Trishina kuća...
-Ma ja stvarno ne mogu vjerovati Trisha! Razočarala si me.. Mislila sam da je tebi stalo barem do Nicole, a ti se onako izdereš na nju!- zaključila je Meggie jedno popodne u pauzi učenja. -A znam Meggie, sve ja to znam. Žao mi je jer sam tako postupila, ali me stvarno naživcirala! Kako može biti tako glupa da pomisli da ćemo ju otpiliti JER NISMO U ISTOM RAZREDU??- bijesnila je Trisha, i u tom je trenutku Meggie shvatila kako tvrdoglavije osobe od nje jednostavno - nema. -Ali mogla si ju barem poslušati, vidjela si i sama kako se rasplakala poslije...- -Znaš šta? Ako ti ne pašem, nitko te ne sili da se družiš sa mnom! Vrata su ti otvorena!- -TRISHA!!- poludjela je i Meggie -da te više nisam čula da tako govoriš! Ni sama nisi svjesna koliko tvoje ponašanje povrijedi ljude do kojih ti je stalo! Poslušaj malo i druge, i vjeruj mi, bit ćeš sretnija i ti i mi s tobom!- Otkrila je jednu sasvim nepoznatu stranu svoje prijateljice, i otišla tužna i razočarana zalupivši vrata za sobom. -Kako me ne razumiju?? Ja samo želim da sve bude kao prije, ne želim da zbog Marije i Hanne ispaštamo nas tri..- zaplakala je..
Začula je kucanje.. -Trisha... Otvori mi please, moram razgovarati s tobom!- Iznenađena, otvorila je vrata i ugledala Nicole. Jedna je drugoj pala u zagrljaj i obje su zaplakale. -Nicole... Molim te, oprosti mi zbog onog, stvarno nisam htjela!- -Ma sve u redu, nije bilo ok ni od mene...- prihvatila je Nicole.. -Friends again?- -Ma tko se uopće posvađao?- Nicole se čak i nasmiješila.

Phoenix..
Sutradan je Trisha šutke išla do škole, razmišljajući. Sjela je do Mikea, ali joj ni to nije više bilo zadovoljstvo. Meggie je više nije htjela ni pogledati, a kamoli razgovarati s njom. -Trisha, pa šta je tebi? Morala si ovdje sjesti zbog brbljanja, a sada je i muha glasnija od tebe!?- pomalo zabrinuto ju je upitao Mike. -Ma... ništa mi nije.. sve ok... Tnx..- -Nemoj ti meni da je sve ok! Znam ja kako je to biti u bedu, bio sam i više nego u bedu kada mi je umro mlađi brat.. I vjeruj mi, puno je lakše kad nekom kažeš šta te muči!- -Tebi.. tebi.. je umro brat? Nisam to znala- rekla je Trisha i zagrlila ga. Začudila se kasnije tom svom postupku, ali tada nije o tome razmišljala, došlo joj je da to napravi kada ga je vidjela onako tužnog.. -Da, prije godinu dana. Ali ja se još svega sjećam kao da je bilo jučer..- -Ne brini se, Mike, ja ću biti uz tebe bez obzira na sve!- -Hvala ti, jednom ti možda čak i sve ispričam...- Zvonilo je, i morali su ušutiti.
Kasnije na odmoru Nicole je stajala na hodniku s frendicama iz razreda. Pogled joj se susreo s jednim jako slatkim dečkom, ali ga je on ubrzo skrenuo. -Uf, to je ona bahata od jučer! Ma šta ću je morati gledati gdje god krenem??- Ted je bio pomalo ljut, ali.. Pokušao je, no nije se mogao zavarati kako mu se ne sviđa. -Aha, Tedu se sviđa ružibaba!!- zezao ga je Joshua i usput izmislio nadimak za Nicole koja o tome nije imala pojma. -Ma daj budalo, umukni! Kako bi mi se mogla sviđati umišljena cura koja je, btw, STALNO U ROZOM??- Ovo je ipak stiglo do nje, nije se baš trudio biti tih. -Znala sam! Nikad se neću nadiviti svojoj gluposti zbog koje neprestano ostajem bez dečkiju! Boli me za sve, ali ovaj.. ovaj je poseban...-
-Meggie, drago mi je, ja sam Sarah, kćer našeg ravnatelja! Imaš full lijepu trenerku, gdje si je kupila?- Meggie je ostala šokirana da se NJOJ obraća Sarah, najpopularnija cura na školi.. -Ja.. sam.. Meggie.. I mmmeni je drago!!- -Vidim da si sama, pa sam te htjela pozvati ako ideš kasnije s nama na piće.. Čula si za ''Storm''?- -Ne,, nisam.. Što je to?- -Malena, to ti je najtrendi kafić u gradu! Obavezno moraš tamo, i to s nama odmah nakon nastave, ok??- -Ok..- prihvatila je Meggie i sretna sjela do Melody, plavuše s prelijepom odjećom.

Markova garaža...
-Ajmo dečki, žešće malo, pa nastup je za mjesec dana!- ljutio se Mark -Niste babe, IZVOLITE UBRZATI TEMPO!!!- -Dobro, šefe, ok, nismo babe nego djedovi- Mike je pokušao stvari okrenuti na šalu... -Ma ne, stvarno, moramo se pokazati dobrima jer dolazi onaj menadžer za snimati demo.. Moramo se potruditi!- uključio se i Michael.. -Ma daj, šta ti znaš, tebi je ionako samo stalo do tog da ti daju da besplatno visiš na Flipperu!!- Nije im trebalo dugo da se stvarno pokrenu i zasviraju najbolje šta su znali.. Ipak su to dečki.

''Storm''...
-Jooooj, jeste vidjele onu malu Meyersicu? Riba je ufurana do daske u neki svoj film, brije ona i boli ju za sve! NE PODNOSIM JE!!- ispalila je Melody kad su se našle. -Hej, čekaj malo- branila ju je Meggie -ipak mi je frendica!- -Jake li frendice- napala je i Sarah -pa niste progovorile ni riječi danas!- -Ma.. to je zato.. jer smo u svađi sad.. Ali inače..- -Ma ništa inače!!- uporna je bila Melody -vidi se da misli da si ispod njezinog nivoa, i da te trpila samo jer ste išle skupa u školu!- -Vjeruj nam- nastavila je Sarah -mi znamo prepoznati onog tko ti želi zlo, a tko dobro.. A Trisha definitivno ne spada u drugu grupu!!- Nastavile su sa svojim teorijama, i malo-pomalo, htjela- ne htjela, Meggie je u njih i počela vjerovati...

- 20:33 - Komentari (3) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

  travanj, 2006 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga