Usamljena sam - Stvarne djevojke

petak , 28.12.2018.

Cao moje ime je Laura i ja sam Crnka 165cm, , tražim momka radi druženja. Zanimaju me osobe lijepog i prijatnog izgleda koje vole da se sale i zezaju koje imaju smisla za humor i koji nisu napadni i dosadni.Mrzim osobe koje misle da znaju sve,volim da citam knjige i gledam filmove ali moja prava stras su horor filmovi i malo slobodniji filmovi,Godinama se bavim sportom tj treniram odbojku,zivila sam dugo u nemackoj i solidno govorim nemacki i engleski










Click here: Usamljena sam






Bilo je toplo, a ja sam zelela da svoje telo izlozom toplom milovanju sunca. Poljubila sam se nasim lepljivim ustima i napravili hladovinu i poceli da dremuckamo po letnjem suncu zagrljeni na lezaljci. Prstima mi ih je sirio.



usamljena sam

Sperma mu je bila tako ukusna, a ja sam bila zadovoljena. A sa 17 godinam ginekolog me je suočio sa ovim problemom. Budite nježne prema sebi. Po prirodi ste vrlo senzibilna, osjećajna i osjetljiva osoba.



usamljena sam

Cao moje ime je Laura i ja sam Crnka 165cm, , tražim momka radi druženja. Zanimaju me osobe lijepog i prijatnog izgleda koje vole da se sale i zezaju koje imaju smisla za humor i koji nisu napadni i dosadni.Mrzim osobe koje misle da znaju sve,volim da citam knjige i gledam filmove ali moja prava stras su horor filmovi i malo slobodniji filmovi,Godinama se bavim sportom tj treniram odbojku,zivila sam dugo u nemackoj i solidno govorim nemacki i engleski - Što zapravo znači da ukoliko bi imala više podrške, od muža, prijatelja i ostatka svijeta uspjela bi prenijeti tu pozitivnu energiju i na svoju djecu. Ultrazvuk je potvrdio sumnje.



usamljena sam

U braku sam 27 godina. Imamo već odraslu djecu kojima više nisam potrebna na način na koji su me trebali do prije par godina. Dvoje su na fakultetu a treća srednjoškolka. Mislim da je naš brak bio normalan, sa manjim krizama koje smo uvijek uspješno riješili. Moj muž radi po cijele dane. Ima posao koji voli a i financijski je dobro. Ja sam oduvijek radila, bila mama, domaćica i žena i da ne zaboravim imala veliku pomoć i podršku od muža. Do prije 2 dvije godine imala sam pomoć u kući od moje mame, a sada imam osjećaj da jednostavno ne uspijem povezati sve konce, što mi on predbacuje da uvijek moram imati sve pod kontrolom. On radi, dođe doma umoran, zaspi. Nema komunikacije i sve što napravi imam osjećaj da je zato da ja ne bi predbacivala. Ne osjećam da to radi zbog mene. I što mene još jako muči: nema seksa, tj. On se izvlači na umor. Ja ga samo molim da priča više i o poslu i o problemima koji ga muče, ali uvijek ostane na tome. Jučer smo opet razgovarali na moju inicijativu. On ne vidi ovu krize tako drastično ko ja. Na kraju je sve završilo svađom iako sam željela da zajedno vidimo što promijeniti da se naš odnos popravi. Ja često padam u depresije. Bila sam i nekoliko puta kod psihologa. Ja samo tražim malo pažnje i osjećaj da je nekome stalo i do mene. ODGOVOR: Poštovana, na slična pitanja već smo više puta odgovarali, pogledajte molim vas ovdje jedan raniji odgovor o. Vaša je situacija tipična za tzv. Poseban je problem što ste domaćica - brinuti se o kući nije lako, a s druge strane nemate tipično radno mjesto i kolegice kojima biste se mogli izjadati i povjeriti im svoje probleme. Zato vam svakako savjetujemo da pronađete neku obavezu, odnosno aktivnost koja će vas natjerati da redovite izlazite iz kuće: možda kakvo pjevačko društvo, neki tečaj ili slično. Važno je za početak da se što više krećete među ljudima, i vidjet ćete da ćete s vremenom imati sve više energije! Od razgovora sa suprugom ne odustajte, i svakako mu dajte do znanja što vas sve i koliko muči. Vjerujem da je on zaista pod poslovnim stresom, pa pokušajte zajedno za njega pronaći neki kompromis između poslovnog i privatnog života. Ako pored toga poslušate naš savjet i počnete se više kretati među ljudima, siguran sam da će i vaš suprug primijetiti pozitivne promjene - time ćete i njega pokrenuti iz svojevrsne rutine u koju je očito upao! Svakako vam preporučam da i dalje nastavite odlaziti kod psihologa. Želim vam puno sreće i da pronađete izlaz iz krize koja vas muči!



Veso Kuzmanović JEDNA ŽENA USAMLJENA
Princip ideje i rada ovog servisa za upoznavanje i dopisivanje je jednostavan. Najteže mi pada otuđenost, očaj kako se već pet godina oseća. Nisam prije ni razmišljala dovoljno o tome zašto smo usamljeni, kako do toga dođe. Pitanja s fotografijom šaljite na Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, Život za Mevludina. Ne razmišljate kao ostale mame Ne idete na dijetu. Zatvorila se i slabo komunicira sa muškarcima. On se izvlači na umor. Kada sam ga stavila u usta bila su potpuno puna. Keli je, inače, od oktobra na terapiji koja će joj proširi vaginu i omogućiti da ima normalan seksualni život. Bila sam i nekoliko puta kod psihologa. Za sada ne vidim ni razvod braka ni bilo što loše. Postoje neki od nas koji se lakše sprijatelje s knjigom, nego s ljudima.

[Sex novi sad|Stvari koje nisu za javnost ljubav veze|Eroticni filmovi]






Oznake: ceca, Usamljena, sam, bez, deka, foto

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.