i just wann live

nedjelja, 24.02.2008.

To se događa samo najboljima....

crycryFree Image Hosting at www.ImageShack.us

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije i igrač Engleskog Arsenala Eduardo Alves da Silva u dvoboju je 27. kola engleskog prvenstva između njegova Arsenala i Birmingham Cityja pretrpio tešku ozljedu zbog koje će zasigurno propustiti EURO koji će se u lipnju ove godine održati u Austriji i Švicarskoj, a možda mu je upitna i karijera.Dudua je grubim prekršajem u trećoj minuti srušio branič Birminghama Martin Taylor burninmad te je isključen crvenim kartonom. Agencijske fotografije prikazuju kako se radi o vanjskom prijelomu gležnja, te ih je užasno za gledati.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Eduardu je sedam minuta ukazivana pomoć na terenu prije nego što je iznesen na nosilima i odmah prebačen u bolnicu kolima hitne pomoći.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Za vrijeme dok je Eduardo s maskom za kisik ležao na travnjaku, izrazi lica njegovih suigrača svjedočili su o težini ozljede. Cesc Fabregas je, nakon što je vidio Da Silvinu nogu, sa suzama u očima se okrenuo i uhvatio za glavu. Slične su bile reakcije i ostalih igrača.
No, možda o težini ozljede najbolje govori činjenica da redatelj televizijskog prijenosa nije pokazao niti jednu usporenu snimku Taylorova prekršaja.
Cijeli stadion digao se na noge i dugim pljeskom pozdravio hrvatskog reprezentativca koji je na nosilima napustio travnjak.
Start je bio tako brutalan da niti TV-kuće nisu htjele pustiti snimku, a šokirano medicinsko osoblje je moralo čak ispirati krv sa terena.
Eduardova supruge Andreja kazala je novinarima da mu je pukla samo fibula, vanjska kost, te da je operacija prošla bez komplikacija.
'Sljedećih će šest tjedana nositi gips nakon čega da čeka rehabilitacija', rekla je Andrea.

'Kad će se vratiti, prije ili poslije EURA, apsolutno je u drugom planu. Samo neka ozdravi... nemam što drugo reći u ovom trenutku, osim da ga volim i da su reprezentativci i stožer svim srcem uz njega', rekao je Bilić.
'On mi je kao sin i zaista mi je jedino bitno u ovom trenutku da on bude dobro. Dudu će se vratiti, u to sam siguran', komentirao je tešku ozljedu Eduarda da Silve, izbornik hrvatske reprezentacije Slaven Bilić.

'U ovoj situaciji ne treba razmišljati ni o europskom prvenstvu ni o tome kad će se vratiti. Najbitnije je da on tu ozlijedu preboli, da se vrati normalnom životu. Radi se o lomu noge s vanjske strane i o nogometu sada ne treba razmišljati', rekao je Ćorluka.
Ćorluka je kazao kako je gledao prijenos utakmice na televiziji i da je odmah vidio prekršaj, ali u prvi tren nije mislio da toliko strašan. Navijači Arsenala odmah su skandirali Eduardu.
'Kad su navijači shvatili koliko je ozlijeda velika, razvili su Eduardove dresove. Svi su u šoku', dodao je.
Ćorluka kaže da se još nije čuo s Eduardovom suprugom jer su oboje nedostupni, ali čim bude mogao svratit će do njega.

Igračima poput Martina Taylora nije mjesto na nogometnom terenu jer je to bio najbrutalniji start koji sam ja ikad vidio, kazao je trener Arsenala Arsen Wenger nakon loma noge napadača hrvatske nogometne reprezentacije Eduardo da Silve na utakmici Birmingham City - Arsenal (2:2).
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
"Martin Taylor više nikad ne bi smio igrati nogomet. Za Eduarda je ova sezona gotova, a možda ne i samo ova sezona", dodao je Wenger na konferenciji za tisak nakon utakmice dok je trener Birminghama Alex McLeish branio svog igrača.
"Martin je poptuno utučen, a ja pouzdano znam da nije namjerno išao tako grubo na Eduarda. Čak mi je priznao da nije ni mislio da je došlo do kontakta", kazao je McLeish.
Engleski komentatori Eduardovu strašnu ozljedu upoređuju sa slučajem braniča Coventry Citya Dave Busstom na utakmici sa Manchester Unitedom 1996. Nakon te ozljede Busstom je prekinuo karijeru.


KRONOLOGIJA KARIJERE EDUARDA DA SILVE:

Da Silva je karijeru započeo u rodnom Brazilu, u klubu CBF Nova Kennedy. Kao petnaestogodišnjaka uočili su ga skauti zagrebačkog Dinama te je prešao u juniore tog kluba.

Posudbe i karijera u Dinamu
Godine 1999. i 2000. bio je nakratko na posudbi u brazilskom Bangu, a nakon toga u zaprešićkom Interu, gdje je u 15 utakmica postigao 10 pogodaka. Time je po prvi put skrenuo na sebe pozornost nogometne javnosti, a i čelnika Dinama, jer je po povratku s posudbe postao standardni član prve momčadi postigavši 9 golova u 24 utakmice.

Igrao je redovito i narednih sezona te bilježio sve bolje rezultate. Sezone 2005./06. s 20 postignutih golova u 29 utakmica bio je drugi najbolji strijelac lige, nakon klupskog mu suigrača Ivana Bošnjaka, ali i najbolje ocjenjeni igrač. No, iako je i prijašnjih godina bio među najboljim igračima lige, nije putovao na SP 2006. Tadašnji izbornik Zlatko Kranjčar je prednost dao drugim igračima što mu Eduardo i danas zamijera.

Sezone 2006./07. Eduardo je naprosto briljirao u Dinamovoj momčadi i s 34 pogodaka oborio rekord u postignutim golovima u jednoj sezoni, došavši do Top 10 strijelaca HNL-a ikad.

Rekord je do tada držao Goran Vlaović s 29 postignutih pogodaka iz 1993./94.. Iste je sezone postao prvi i jedini igrač koji je od 1992. postigao hat-trick na utakmici vječnog derbija protiv Hajduka (3:0 na Maksimiru 19. svibnja 2007.), a isti taj dan sa 7 golova postao je najbolji strijelac svih derbija od osamostaljenja Hrvatske.

Arsenal
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Dana 2. srpnja 2007. potvrđeno je da prelazi u engleskog nogometnog giganta Arsenal, za kojeg je potpisao ugovor na četri godine. Prvotno je objavljena visina transfera od 17 milijuna funti ili oko 24 milijuna eura[1], no drugi izvori navode puno manji iznos, oko 6 milijuna funti (ili 8,8 milijuna eura)[2].

U pripremnom razdoblju na turniru u Amsterdamu, protiv rimskog Lazija postigao je svoj prvi pogodak za novi klub, a u uzvratnoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka protiv praške Sparte dao je i svoj prvijenac u službenim utakmicama.

Neko vrijeme u engleskom prvenstvu nije niti igrao, a kamoli zabijao, nastupavši većinom sa rezervama u utakmicama FA kupa gdje je nekoliko puta bio strijelac.

Do sredine je prosinca čekao svoj premierligaški prvijenac dok nije zabio dva gola protiv Evertona, te od tad golovima počeo vraćati u njega uložen novac i strpljenje trenera Arsenea Wengera. Navijači su ga potom proglasili za najboljeg Arsenalova igrača u prosincu.

Također je, došavši u Englesku, od strane engleskog nogometnog časopisa FourFourTwo svrstan među 100 najboljih svjetskih nogometaša (postavljen je na 89. mjesto).

Reprezentacija
Godine 2002. Eduardo je uzeo hrvatsko državljanstvo. Uslijedio je poziv u nacionalnu U-21 postavu, gdje je bio nezamjenjiv. 16.studenog 2004. debitirao je u A-selekciji protiv Irske, ušavši kao zamjena. Također je nastupio i na Carlsberg Cupu 2006. u Hong Kongu, gdje je domaćinima postigao gol u utakmici za 3. mjesto, što je ujedno bio i njegov prvijenac u kockastom dresu.

"Ovdje se osjećam kao kod kuće i tako me svi i tretiraju. Hrvatskoj moram zahvaliti na svemu što sam postigao i u karijeri i u životu", iskreno je rekao Eduardo da Silva, nakon poziva u reprezentaciju Hrvatske uoči utakmice s Brazilom. Također je skromno dodao: "Drago mi je da sam se upoznao sa svim brazilskim igračima, dobio sam od njih dres na poklon s potpisima svih igrača."

Nakon propuštenog SP u Njemačkoj, pod novim je izbornikom Slavenom Bilićem Eduardo došao do mjesta među prvih 11. Zaigrao je tako 16. kolovoza 2006. u Livornu protiv rezervnih igrača Italije, te postigao pogodak u pobjedi 2:0.

Protiv Rusije je u Moskvi odigrao svoju prvu natjecateljsku utakmicu u dresu Hrvatske. 11. listopada 2006. postigao je važan pogodak za 1:0 u utakmici protiv Engleza u Maksimiru (pobjeda 2:0) koji ga je definitivno učvrstio u prvoj postavi te skrenuo pozornost brojnih skauta velikih europskih klubova.

U narednim je utakmicama sa Izraelom, Makedonijom i Estonijom, bilo kod kuće ili u gostima, zabijao i rješavao susrete u korist hrvatske reprezentacije postavši jedan od najboljih strijelaca tih kvalifikacija.

Ozljede
23. veljače 2008 Eduardo je pretrpio tešku ozljedu gležnja na utakmici s Birminghamom.Na njega je nasrnuo Martin Taylor koji je odmah dobio crveni karton.Eduardu je gležanj puknuo i upitan mu je nastavak karijere.













24.02.2008. u 11:17 • 6 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 04.02.2008.

It is too late...

...to apologize

Danas mi je ročkas,a ja i nisam baš pretjerano dobre volje...tj.nisam uopče dobre volje...

Zapravo,kakve to ima veze?!Koda je vas briga!


I'm holding on your rope,
Got me ten feet off the ground
I'm hearing what you say but I just can't make a sound
You tell me that you need me
Then you go and cut me down, but wait
You tell me that you're sorry
Didn't think I'd turn around, and say...

That it's too late to apologize
It's too late
I said it's too late to apologize
It's too late

I'd take another chance, take a fall
Take a shot for you
And I need you like a heart needs a beat
But it's nothing new - yeah
I loved you with the a fire red -

Now it's turning blue, and you say...
"Sorry" like an angel
Heaven let me think was you
But I'm afraid...

hey, hey...

It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, yeah -
I said it's too late to apologize, yeah -
I'm holding on your rope, got me ten feet... off the ground...


It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, yeah -
I said it's too late to apologize, yeah -
I'm holding on your rope, got me ten feet... off the ground...

04.02.2008. u 20:47 • 7 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< veljača, 2008 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29    

Lipanj 2008 (2)
Travanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (2)
Veljača 2008 (2)
Siječanj 2008 (2)
Prosinac 2007 (6)
Studeni 2007 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Da...baš....

AJDE SE UBI,MISLIM ONO!!!!

ovo je moj drugi blog
moj stari blog je bio darkeyes13
nadam se da će vam se ovaj još više svidjeti

Image Hosted by ImageShack.us


OVO SAM JA :
Image and video hosting by TinyPic

moj moto:
ŽIVOT JE LEKCIJA,NAUČIŠ TEK KAD PROĐE


Free Music

Free Music



Free Music

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr

O meni

IME: Antonela
GRAD:Ivanić Grad tj mjesto pokraj
ŠKOLA:Grafička škola,2b,grafički urednik-dizajner
VOLIM:Liverpool,Dinamo,Alonsa,moje super frendice Tonku i Moniku,zabavu,F1,nogomet,glazbu...
MRZIM:matematiku,odbojku,kelj,učiti,ljude,školu...
SLUŠAM:-od mjuze volim:numetal,emo,indie...
-volim:Fall Out Boy,Linkin Park,Adastru,Muse,The Used,Billy Talent(fakat talenti),The All American Rejects,30 second to mars,Foo Fighters,Good Charlotte,;MCR,Placebo,P!ATD...

Image Hosted by ImageShack.us


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us




Image Hosted by ImageShack.us


PETE WENTZ:

Image Hosted by ImageShack.us


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Fall Out Boy
Thanks For The Memories


[Intro]
I'm gonna make you bend and break,
(It sends you to me without wait)
Say a prayer but let the good times roll!
In case God doesn't show...
(Let the good times roll, let the good times roll)

[Verse 1]
And I want these words to make things right,
But it's the wrongs that make the words come to life,
"Who does he think he is?"
If that's the worst you got,
Better put your fingers back to the keys!

[Chorus]
One night and one more time,
Thanks for the memories,
Even though they weren't so great;
"He tastes like you only sweeter"!
One night, yeah, and one more time,
Thanks for the memories, thanks for the memories;
"He, he tastes like you only sweeter"!

[Verse 2]
Been looking forward to the future,
When my eyesight is going bad,
And this crystal ball.
It's always cloudy except for, (Except for)
When you look into the past (look into the past),
One night stand... (one night stand off),

[Chorus]
One night and one more time,
Thanks for the memories,
Even though they weren't so great;
"He tastes like you only sweeter"!
One night, yeah, and one more time,
Thanks for the memories, (thanks for the memories);
"He, he tastes like you only sweeter"!

[Middle-eight]
They say I only think in the form of crunching numbers
In hotel rooms collecting page six lovers
Get me out of my mind and get you out of those clothes
I'm a liner away from getting you into the mood, whoa

[Chorus]
One night and one more time,
Thanks for the memories,
Even though they weren't so great;
"He tastes like you only sweeter"!
One night, yeah, and one more time,
Thanks for the memories, thanks for the memories;
"He, he tastes like you only sweeter"!

[Chorus]
One night and one more time (One more night, one more time),
Thanks for the memories,
Even though they weren't so great;
"He tastes like you only sweeter"!
One night, yeah, and one more time (One more night, one more time),
Thanks for the memories, thanks for the memories;
"He, he tastes like you only sweeter"!


MAROON 5 :
WAKE UP CALL


I didn't hear what you were saying
I live on raw emotion baby
I answer questions never maybe
And I'm not kind if you betray me
So who the hell are you to say we
Never would have made it babe

If you needed love
Well then ask for love
Could have given love
Now I'm taking love
And it's not my fault
Cause you both deserve
What is coming now
So don't say a word

[Chorus]

Wake up call
Caught you in the morning with another one in my bed
Don't you care about me anymore?
Care about me?
I don't think so.
Six foot tall
Came without a warning so I had to shoot him dead
He won't come around here anymore
Come around here? I don't think so.

[Breakdown]

Would have bled to make you happy
You didn't need to treat me that way
And now you beat me at my own game
And now I find you sleeping soundly
And your lovers screaming loudly
Hear a sound and hit the ground

[Bridge]

If you needed love
Well then ask for love
Could have given love
Now I’m taking love
And it’s not my fault
Cause you both deserve
What’s coming now
So don’t say a word

[Wake Up Call lyrics on http://www.metrolyrics.com]

[Chorus]

Wake up call
Caught you in the morning with another one in my bed
Don't you care about me anymore?
Don’t you care about me? I don't think so.
Six foot tall
Came without a warning so I had to shoot him dead
He won't come around here anymore
Come around here?
I don’t feel so bad, I don’t feel so bad, I don’t feel so bad

[Breakdown]

I'm so sorry darling
Did I do the wrong thing?
Oh, what was I thinking?
Is his heart still beating?

Woah oh ohh

[Chorus]

Wake up call
Caught you in the morning with another one in my bed
Don't you care about me anymore?
Don’t you care about me? I don't think so.
Six foot tall
Came without a warning so I had to shoot him dead
He won't come around here anymore
Come around here? I don’t feel so bad

Wake up call
Caught you in the morning with another one in my bed
Don’t you care about me anymore?
Don’t you care about me? I don’t think so.
Six foot tall
Came without a warning so I had to shoot him dead
He won’t come around here anymore
No, he won’t come around here. I don’t feel so bad

I don’t feel so bad (Wake up call)
I don’t feel so bad (Caught you in the morning with another one in my bed)
I don’t feel so bad (Don’t you care about me anymore?)
Care about me? I don’t feel so bad.
Wake up call
Caught you in the morning with another one in my bed
Don't you care about me anymore?