Horoskop tjedni - Pronađi pratnju

nedjelja , 30.12.2018.

Nedeljni horoskop Ovan










Click here: Horoskop tjedni






KARIJERA: Da bi popravili ono što radite, morate se otvoriti i više surađivati s drugima. Saosećajan i empatičan, rak je veoma privržen ljudima koji ga okružuju. Sami morate odlučiti što ćete skuhati za večeru, ali i o svim drugim stvarima.



horoskop tjedni

Ovan - Godišnji horoskop LJUBAV: Nakon što ste prošle godine vlastitim iskustvom postali potpuno svjesni svojih ljubavnih očekivanja, sad znate što želite. Ovo je zapravo jedan od najboljih položaja Venere jer ide u prilog svim odnosima sa okolinom, bez obzira na to je li riječ o odnosu koji je prijateljski, ljubavni, platonski ili jako narušen, što znači da ukoliko to želite, imate priliku popraviti neke stvari iz prošlosti i okrenuti novi list sa tom istom osobom odnosno sagraditi kvalitetan odnos sa bilo kojom osobom sa kojom to želite. Pazite da ne ispadnete neprofesionalni.



horoskop tjedni

Dnevni Horoskop - Netko bitan će vas zatražiti savjet a vi ćete biti jako sretni kad shvatite koliko zapravo netko o vama ima visoko mišljenje i povjerenje u vas. KARIJERA: Možda nećete još vidjeti prednosti nove faze u koju ulazite, ali osjetit ćete ih intuitivno.



horoskop tjedni

Nedeljni horoskop Ovan Nedeljni horoskop Od 09. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje. Ljubav Delimično pomračenje Sunca i mlad Mesec u znaku Raka nagoveštavaju promene Ovnovima koji su u vezama ili u braku. Kod ovih prvih otvara se period u kojem može doći do promene statusa i odluke o početku zajedničkog života ili ulaska u brak. Kod ovih drugih — neophodno je unaprediti odnos sa bračnim partnerom, napraviti neke konkretne i korenite promene — jer vam je jasno da je teško da ćete na ovaj način na koji sada funkcionišete, moći još dugo. Dobar momenat da se bračni partner i vi više okrenete jedno drugom. Ukoliko ste slobodni —sve je otvoreno za ulazak u novu emotivnu priču sa osobom koju već neko vreme poznajete. Lepa energija i dobro raspoloženje vas očekuju. Posao Treba korigovati odnos sa nadređenima — izvesno je da pritisak sa njihove strane na vas postoji, ali bilo bi dobro da pokušate da izbegavate nesuglasice. Imate dobru radnu energiju i pored manjih zastoja ili prepreka koji postoje tokom ove sedmice — usmerite se na svoje ciljeve i izvesno je da ćete ove prepreke savladati. Odnos sa kolegama korektan. Ukoliko ste privatnik, zahtevi tržišta postaju sve izraženiji i moraćete da korigujete nešto po pitanju cena ili asortimana proizvoda koje nudite. Novac Veće povećanje priliva ukoliko radite u uslužnim delatnostima. Generalno gledano — finansije su prilično stabilne, iako vas čekaju troškovi oko članova porodice ili letovanja. Zdravlje Varenje, rad želuca i creva — mogu vam tokom ove sedmice praviti manje probleme ukoliko ne budete odgovorniji kada je ishrana u pitanju. Hrana Ulazak Venere u vaše polje zdravlja i životnih navika, verovatno će vas u značajnijoj meri pokrenuti ka promenama u ishrani. Osećaćete se izuzetno dobro ukoliko umanjite unos mleka i mlečnih proizvoda, kao i veće količine mesa. Akcenat neka bude na biljnim vlaknima. Cene su sa uračunatim porezom. Dostupno samo za MTS mrežu i fiksnu telefoniju i VIP mobilna mreža. Cijena je bez uračunatog PDV. Dostupnost broja je samo iz fixne mreže crnogorskog Telekoma.



LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2018 - BIK
Mnogi će biti prepoznati kao talentirani ili barem kao kvalitetni djelatnici. Očekujte odlične odnose sa šefovima, roditeljima i općenito osobama koje na bilo koji način mogu utjecati na vašu budućnost. KARIJERA: Mnogi će na temeljima već postignutih rezultata samo nastaviti graditi dalje. POSAO: Sredina tjedna donosi na površinu financijske probleme. Ukoliko se nalazite u tajnoj ljubavnoj vezi, očekujte iznenađenje. KARIJERA: Vjerojatno ćete se zateći u situaciji kad će se najozbiljnije mjeriti vaša postignuća. Zdravlje Varenje, rad želuca i creva — mogu vam tokom ove sedmice praviti manje probleme ukoliko ne budete odgovorniji kada je ishrana u pitanju. Verovatno razum kaze jedno a srce drugo. Trebate shvatiti da nije sve u vašem nastupu, nego da i druga strana ima neka svoja prava.

[Erotske price s psom| Stare dame i mladi momci, stariji muškarci i mlade devojke...|Erotske usluge novi sad -- Mali Oglasi # Goglasi.com]






Oznake: dnevni, horoskop

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.