NO MAAMs Land

srijeda, 12.09.2007.

About NO MA'AM

Image and video hosting by TinyPic

NO MA'AM - na hrvatskom jeziku bi to značilo: "Nacionalna organizacija muškaraca protiv amazonske vladavine". Amazonke ste vi, bagro što nas tjerate da kisnemo cijeli dan jer vas se mora čekati na autobusnoj stanici, nas moraju leđa boljeti jer je vama sve preteško.
I još kvocate, zanovijetate, genetski spojene sa trosjedima gledate reprize repriza Sanje, loših meksičkih sapunica, Sudnice i CSI-a. Kao da se imalo razumijete u forenziku. Pa vama je i usisavač viša matematika.
Priznajte, ne želite se dignuti kada vam treba nešto za pojesti, a svi znamo kako je kada se trebate maknuti jer je tekma na TV-u.
I onda se pitate zašto visimo po birtijama? DA SE MAKNEMO OD VAS, eto zašto.
A samo želimo da nam date jesti. Želimo pogledati tekmu na TV-u, da nam dodate pivo. Zar je to previše?

- 23:07 - Komentari (31) - Isprintaj - #

nedjelja, 09.09.2007.

Topli Brat?

Dosadašnjih godina vidjeli smo masu bijednih pokušaja kopiranja popularnih stranih emisija, ništa čudno, kako su naše totalno jadne. No oči su nam uvijek boli oni ljudi odabrani od redakcije koja želi neku prokletu atrakciju. Prošle godine su doveli onog Tomislava, lika koji je plakao kao ljuta godina kada bi netko obukao nešto što nije trendy. Ove godine nadmašili su samoga sebe, doveli su nekog lika u ružičastoj košuljici, lika koji viče: "Ja sam diva!"
Neka se šepuri, nadajmo se da će naići na nešto tvrdo, npr. ciglu u zraku ili bejzbolsku palicu(možda ipak ne, to bi mogao iskoristiti u krive svrhe).
...i tako diva sanja o divovskom...

Image and video hosting by TinyPic

- 21:42 - Komentari (14) - Isprintaj - #

petak, 07.09.2007.

Pozdrav muškoj populaciji (i onima koji se tako osjećaju)

Predugo smo bili ugnjetavani suprotnim spolom. Draga gospodo, s ponosom vam javljam da od sada imate novo utočište od tih napasti. Ovaj blog će odsad, baš kao i WC i birtija/striptease bar, biti mjesto za skriti se od ženske pošasti.

Image and video hosting by TinyPic

Pridružite nam se u raspravama o stvarima od esencijalne važnosti kao npr. najbolja vrsta piva ili najbolji par sisa na svijetu...

Image and video hosting by TinyPic
We need You!!!

- 23:59 - Komentari (9) - Isprintaj - #