Naj cure - Datiranje za seks

utorak , 25.12.2018.

SRPKINJE - NAJLEPSE ZENE NA CELOM SVETU










Click here: Naj cure






Pa ovde za crnkinje fonjaju oni koji nisu ni prstom pokazali na mapi gde je njihova postojbina............. Imaš super majicu, pliz možeš je skinuti da je malo bolje pogledam? Inače sam niži, ali trenutačno stojim na novčaniku Visina je ženskom rodu uvijek bila važna.



naj cure

Pa, zato da bi one imale vremena reći svojih sto pedeset i pet. Još ako i bor stoji, genijalno. Uleti su totalna umjetnost.



naj cure

Zgodna cura + facebook + ogledalo + fotić = ? - Meni je ok da neko prosuđuje i uvek je to subjektivno, to je ok, tamo gde si bio, ili bar izučavao neku oblast pa si upoznat...



naj cure

Cure vole tipove koji imaju što za reći, a još više vole kad to stane u jednu rečenicu. Pa, zato da bi one imale vremena reći svojih sto pedeset i pet. Uleti su totalna umjetnost. Kako ispasti neodoljivo glup u jednoj sekundi? Cure vole tipove koje mogu nešto naučiti. O brdašcima, dolinama, usjeklinama, tunelima... Doduše, u kakvom vrijemenu živimo nije 100 posto ziher da ju ima. Možda te ispod slatke facice i iznad depiliranih nožica čeka frulica dobro skucanog transeksualca. Inače sam niži, ali trenutačno stojim na novčaniku Visina je ženskom rodu uvijek bila važna. Sjećam se kada sam imao 15 i bio viši od cijelog razreda totalno su me prali kompleksi. Brijao sam kako moram na veslanje ili dizanje utega samo da ne izrastem još koji centimetar. Onda sam skužio koji je to afrodizijak. Tih jedan cm koji dobiju izgleda više i dulje od bilo koje druge mjerne jedinice. Imam dva pitanja: kad ćemo na piće i zašto ne? Ovaj bi se ulet mogao proširiti na ' Imam pet pitanja: kad ćemo na piće, zašto ne, tko je taj mrga koji stoji do tebe, koji je ono broj za hitnu i... Imaš grudi kao miš, mislim - kompjuterski Geekovi nemaju previše uspjeha kod komada, no bez obzira na to, nema cure koja nije ponosna na svoje ispeglane cice. Još ako ih usporediš sa mišem za komp, bingo. Vjerovatno će ti odgovoriti da imaš kitu koja bi joj stala u utor za slušalice. Nakon što se tako lijepo sporazumijete, možete preći na drugu fazu — dogovor oko pitanja tko će raditi download a tko upload. E, mala, da sam normalan, poludio bih zbog tebe Ovo bi trebalo šljakati, samo... Jedan od najvećih gušteva cure koja te omotala oko malog prsta je činjenica da te može izbezumit, izludit i pretvoriti te u psihijatrijski slučaj kad god joj to padne na pamet. Ako kažeš na samom početku da nisi normalan, nećeš joj biti fora. Ona još nije mrdnula, a posao već gotov. Imaš super majicu, pliz možeš je skinuti da je malo bolje pogledam? Reci to dovoljno pristojno, s dugim pliiiiz, i blesavo se zacrveni ko klinjo koji je prvi put izveden pred ploču i nema trebe koja će odoljeti takvom totalno nevinom zahtjevu. Reci joj usput kako ti mama nikad nije rekla da postoji ženski rod pa ono... Želja za znanjem je totalno prva stvar koju traže kod bilo kojeg kandidata za dečka. Prijatelji me zovu Djed Mraz. Hoćeš li mi sjediti u krilu? Dolazi Božić, ljudi se međusobno daruju — pravo vrijeme da i ti pokažeš koliko si obdaren, baš kao Djed Mraz. Možda dosada nisi shvatio, ali prije ili kasnije naučiti ćeš gorku lekciju — žene obožavaju poklone. Ono, uvijek i neograničeno. Tako da su šanse da će ti sjesti u krilo prilično dobre. Još ako i bor stoji, genijalno. Čeka ju bonus šampanjac.




Ona još nije mrdnula, a posao već gotov. Kako ispasti neodoljivo glup u jednoj sekundi? Ovaj bi se ulet mogao proširiti na ' Imam pet pitanja: kad ćemo na piće, zašto ne, tko je taj mrga koji stoji do tebe, koji je ono broj za hitnu i... If You are Dealing With Small Penis. Inače sam niži, ali trenutačno stojim na novčaniku Visina je ženskom rodu uvijek bila važna. Još ako ih usporediš sa mišem za komp, bingo. Meni je ok da neko prosuđuje i uvek je to subjektivno, to je ok, tamo gde si bio, ili bar izučavao neku oblast pa si upoznat... Ako kažeš na samom početku da nisi normalan, nećeš joj biti fora. Ono, uvijek i neograničeno. I tako nekih pomagala............................ Reci to dovoljno pristojno, s dugim pliiiiz, i blesavo se zacrveni ko klinjo koji je prvi put izveden pred ploču i nema trebe koja će odoljeti takvom totalno nevinom zahtjevu. Tih jedan cm koji dobiju izgleda više i dulje od bilo koje druge mjerne jedinice.

[Rutave pice|Oglasnik slovenija|TRAZIM MUSKARCA TUZLA -- Mali Oglasi # Goglasi.com]






Oznake: Srpkinje!, &, Najlepse, zene, naš, CELOM, SVETU:

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.