Sex poze i tehnika - Brzog datiranja

srijeda , 23.01.2019.

Neke od tehnika muške masturbacije










Click here: Sex poze i tehnika






U međuvremenu i nadalje uživajte uz vizuelne materijale. Kada ubacite penis u vaginu možete je držati za noge, kao na animaciji. Nemojte se usmjeriti direktno na njega, već se malo poigravajte, sišite ga nekoliko sekundi i onda ostavite. On verovatno ni ne zna da ovo osetljivo mesto ima potencijala, pa će mu se svideti što ste to otkrili.



sex poze i tehnika

Ali to i ne predstavlja neki problem ukoliko je muškarac izuzetno spretan i ukoliko parovi praktikuju koje najbolje stimulišu. Njene kukove i leđa izdižete rukama kako biste podigli nivo vagine i izravnali ga sa penisom. OGRANIČENO je pisanje komentara na 1.



sex poze i tehnika

Neke od tehnika muške masturbacije - Međutim, kada neko sa istoka kaže seks on misli ne samo na fizički orgazam već na orgazam koji nastaje kao rezultat dugotrajnog fizičkog i duhovnog spajanja partnera. Ipak, veština tantričkog seksa usavršava se godinama, a upravo u tome i jeste njegova poenta — čekanje.



sex poze i tehnika

Kineska devetka: Nova seks tehnika kojom ćete raspametiti žene Ukoliko su vam dosadile misionarske, 69, otpozadi i ostale svima već poznate seks-poze, evo jedne egzotične koja bi u potpunosti mogla da osveži vaš seksualni život. Nije lako stalno otkrivati nešto novo, učiti nove poze i smišljati nove izazove, ali ovoga puta smo tu da vam skratimo muke i da vas inspirišemo. Reč je o pozi kineska devetka koja se sastoji iz serije plitkih i dubokih penetracija penisa u vaginu. Plitki prodor podrazumeva ubacivanje penisa u jednu trećinu vagine, dok duboki znači ubacivanje penisa do kraja. Izvodi se u pet do šest serija na dva načina. PRVI NAČIN Prema prvom sistemu muškarac penisom ide u krug devet plitkih i jednu duboku penetraciju. Deset krugova predstavlja jednu seriju, a vi treba da uradite bar pet kako bi žena osetila posebno zadovljstvo i doživela strasni orgazam. DRUGI NAČIN Drugi način na koji možete da sprovedete kinesku devetku sastoji se od 9 plitkih i jednog dubokog prodora, nakon čega nastavljate na sledeći način — 8 : 2, 7 : 3, 6 : 4, 5 : 5, 4 : 6, 3 : 7, 2 : 8, 1 : 9. Ovaj sistem ponavljate pet do šest puta. Tehniku se izvodi tako da smo umom i telom potpuno opušteni. Pojedinačni krug neke serije možete ponoviti više puta, a možete se odlučiti i na samo duboko prodiranje, npr. Sad smo ga pretvorili i u matematiku. Nekako mi se nametnuo citajuci ove napise,spontano,utisak da polako ali sigurno muskarac postaje samo igracka ili orudje za proizvodnju zenskog orgazma,koji na kraju ipak izostane jer,sami ste pisali, 25% zena ne dozivi nikad orgazam a ostali procenti povremeno. Zar onda nije logicno da se usredsedimo na temu muskog orgazma,jer je on ipak 99% sigurniji ulog! Kad se pise o muskarcima samo se pise o velicini ali bio velik ili mali,svaki penis svom 'gazdi' donese zadovoljstvo,sto sa zenama i njihovim vaginama nije slucaj!



99 Kamasutra sex positions
Međutim, kada neko sa istoka kaže seks on misli ne samo na fizički orgazam već na orgazam koji nastaje kao rezultat dugotrajnog fizičkog i duhovnog spajanja partnera. Muškarci obožavaju kad ih partnerica oralno zadovolji i o tome međusobno puno više razgovaraju nego o običnom seksu. Neverovatno ih pali da gledaju ženu koja doživljava vrhunac. Vlasnici i zaposleni bili su obično kineskog porekla. U toj pozi muškarac lakše prodire u svoju partnerku i on je taj koji kontroliše situaciju. Ako vaša partnerica vidi da se trudite, možda će i uzvratiti uslugu, objasnila je dr. Najvažniji deo: kako žena pritiska prema gore da bi naslonila klitoris, muškarac suprotstavlja manju silu; tokom spuštanja on pritiska pubičnom kosti prema klitorisu, a žena suprotstavlja manju silu. Kašika Da, dobro ste pročitali! Za nju: Zamolite ga da pojača pritisak Mnoge žene ne mogu da dostignu orgazam za vreme oralnog seksa, zato što je muškarac suviše nežan. To znači da svoju erotsku stimulaciju može da počne s primerenim vizuelnim materijalom, dakle s pornografskim filmovima, časopisima ili pričama.

[Matorke amaterke|Gay pornjava|Muskarci vole vatrene zene]






Oznake: neke, od, tehnička, muke, masturbacije

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.