noid

blog bez identiteta...nešto kao i ja

15.12.2004., srijeda

Špice

Vratih se sada iz Aquariusa. Užasno smrdim, užasno! Pušači jedno veliko FUCK YOU za vas. Jebiga u manjini sam pa mislim da mi je ovo bio zadnji izlazak za neko vrijeme, tj. dok nebude neki jebeno dobar razlog za ići van ili dok ne dođe proljeće i ljeto pa se terase počnu otvarati. Koncert Yammata je bio ok, malo ih je...ma malo puno ih je jebalo ozvučenje i imali su povelike pauze među pjesmama no ajde uhodali su se.

Sada sjedim za kompom i dok ovo pišem pijem sok i grickam špice. Kupio sam ih oguljene, tako da samo gurnem vrećicu u ruku i strpam u usta no nije više toliki gušt kao kada sam ih nekada vadio jednu po jednu iz ljuske pa onda grickao. Nekada sam znao skupiti ih jedno desetak pa ih onda sve sasuti u usta, jao koji gušt. To mi je ostalo još kada sam ko klinjo išao sa burazom i starim u kino pa nam je stari uvijek kupio špice. Kak smo bili klinci onda nam čišćenje istih nije išlo pa nam je stari nekad naprosto načistio hrpu špica i onda nam dao da grickamo. Sada kad u svakom zamahu imam po desetak špica nekako je nestalo tog gušta ili nije? Sada nisu toliko slane kao onda, fali mi soli pa ih nekada znam zasoliti ali još uvijek to nije to. Kada smislim recept, ako ga smislim, onda ga postavim ovdje :)

Opet mučim muku sa normalnim životom, nikako da se probudim prije podneva :( no naprosto nemogu zaspati prije 4 ujutro nikak. Neki kažu da je za to dobro imati nekog komada pokraj sebe pa da me ona malo izmuči, a i lakše je zaspat uz nekoga. Nemoraju mi to reći jer to sve znam ali već dugo naprosto ne želim nijednu pokraj sebe, no to je za neki drugi post.
- 02:07 - Komentari (5) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< prosinac, 2004 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv