Nogomet zauvijek

28.05.2006., nedjelja

2:2

ŽAO MI JE ŠTO SE NEJAVLJAM ČEŠĆE ALI SADA JE KRAJ GODINE ISPITI I TO ...PROĆI ĆE PA ĆU VAM SE ČEŠĆE JAVLJATI, EVO KOM NA UTAKMICU !

MISLIM DA SMO ZASLUŽILI 2:2 JER SMO IGRALI OK IMALI SMO DOSTA PRILIKA PUNO VIŠE NEGI IRAN !
JA MISLIM DA MOŽEMO PROĆI OVU 1.SKUPINU NA SP ALI SAMO AKO BUDEMO IGRALI BOLJE NEGO DANAS ! U SVAKOM SLUČAJU , SVAKA ČAST DEČKIM DOBRO ODIGRANA TEKMA ! MOGLA JE I BOLJE AL ..
EVO ŠTO VEČERNJAK MISLI O TOME :Image Hosted by ImageShack.usHrvatska nogometna reprezentacija odigrala je u Osijeku 2:2 s Iranom u drugoj pripremnoj utakmici za Svjetsko prvenstvo. Iranci su sve do pete minute sudačke nadoknade imali vodstvo 2:1, a onda je Marko Babić s bijele točke poravnao na konačnih 2:2.
Nakon pobjede protiv Austrije 4:1 u utorak, naši su pred punim Gradskim vrtom dočekali momčad hrvatskog stručnjaka Branka Ivankovića. Iran se pokazao kao vrlo čvrsta i disciplinirana momčad, za više nego klasu bolja od Austrije. Remi je realan razultat.

Izbornik Kranjčar se na oproštaju suca Širića odlučio za standardnu početnu jedanaestorku, osim što je umjesto ozlijeđenog Šimunića započeo Šimić. Kao i u Austriji, dogovoreno je maksimalno šest zamjena. Kod Iranaca koji su na SP-u u skupini s Portugalom, Meksikom i Angolom nedostaje Mahdavikia.

Cicina družina još je susretom protiv Argentine u ožujku (pobjeda 3:2) krenula u ciklus pripremnih utakmica pred Svjetsko prvenstvo. Do utakmice 1. kola s Brazilom 13. lipnja, naši će odigrati još dvije pripremne utakmice. 3. lipnja u Wolfsburgu igramo s Poljskom te 7. lipnja u Ženevi sa Španjolskom.

I ZA KRAJ ČUJEM DA ĆE ŠEVA U CHELSEA ..DOBAR JE TO KLUB , JOŠ BOLJI IGRAČ ..MILAN PUNO GUBI NJEGOVIM ODLASKOM A OPET ŠEVA MOŽE PUNO DOBITI PRELASKOM U ENGLESKI KLUB ! KAKO KAŽE JEDNA OD MOJIH NAJDRAŽIH BLOGERICAPRITISNITE OVDJE DA VIDITE NJEN BLOG ..ŠEVA DI GOD DA ODE ON JE JEDAN OD NAJKVALITETNIJIH IGRAČA NA SVIJETU ! ŠEVA RULES !thumbupthumbupthumbupthumbupthumbup

- 20:11 - Komentari (2) - Isprintaj - #

17.05.2006., srijeda

evo

ljudi ja vam necu puno pisati ..evo napravio sam ovo da mogu komentirati ! ali pisat ću o nogometu i naravno 2 najbolja igrača na planeti - ronaldihno i ševčenko ...evo slika . a sada moram ici jer gledam tekmu !

inace ja sam 2srednje u 11 gimnziji i zovem se mario . to bi bilo to !


Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

- 21:01 - Komentari (2) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  svibanj, 2006 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
opisa nema