SCHOOL FOR LATE BLOOMERS

utorak , 08.12.2020.



Zašto "late bloomers" ili Kasno procvijetale?
Zato jer smo došle do točke u životu kad stvaramo, gradimo, kreiramo novi život ispočetka. Ali, ovoga puta na način kako mi same želimo.I ne, ne zvone nikakva velika zvona.Ta predivna odluka, ta predivna Ideja, objavljuje se u Tišini. Popraćena jedino unutarnjom čvrstinom volje i nekakvim čudnim osjećajem slobode.
"Dosta je ovako!" - čujem glas - "Mora postojati drugačiji, ljepši način života i idem po to!"...Da...to je Glas naše Duše.Taj predivan Glas, Šapat, koji se nekako uspio probiti kroz svu buku i doći do naše svijesti. Glas Prekretnice, Poziv.

Uopće nije bitno kako smo živjele do sada.Nije potrebno stalno okretati glavu unazad, analizirati, kritizirati.Učinile smo sasvim dovoljno. Želim vjerovati da je baš ovakav život kakav sam živjela bio Put do ovog Trenutka kada obećajem da započinjem novi život. Autentičan.

Ne, nećemo raditi velike planove.(ali to ne znači da ih ne možemo imati)
Idemo naprijed korak po korak, vjerujući i znajući da će nam se putem otvarati potrebna vrata. Vjerujući.
Vjerujući svojoj Duši i Bogu.
Jer u ovom trenutku ono u što ja vjerujem je da me vodi moja Duša i ona ima drugačiju perspektivu i sliku moje stvarnosti, ona iz viših dimenzija gleda na moj život.Vidi ono što ja ne mogu vidjeti. Pogled moje Duše je kao pogled sa planine. Odozgo, sa visine, bolje se vide "puteljci".
Vjerujem u Boga koi je iznad svega, koji mi može donijeti i ostvariti i ono za što nikad ne bih pomislila da može postojati u mojem životu.
Vjerujem da sam vibracijsko- energetsko biće, da sam ja ta koja u svojoj unutrašnjosti kreira svoj svijet...svojom energijom, svojim fokusom, svojim mislima i osjećajima.

Mislim da je vrijeme da počnemo slušati Sebe.Ali...i to se mora naučiti.
Želim da naučimo biti same sebi i Majka i Dijete. Želim da u meni progovori onaj dječji glas pun nade i vjere u ostvarenje onog što je zamislio, i želim istovremeno biti majka tom djeetu kojeg ću voditi nježnošću i ljubavlju, i biti podržavajuća.

Ništa se ne događa preko noći, zato će i ovo Putovanje trajati oko godinu dana. Ali za godinu dana biti ćemo nove, ljepše, bolje verzije sebe.
I baš zato odabirem ovo Božićno vrijeme za ovaj novi početak.
Vrijeme je da se u našem životu počnu događati čuda.sretan

P.S.
Meni je danas poseban dan...22.kislev 5780.

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.