ANIMIR DAME: Kako za 100 evra devojke izvlače gostima pare u beogradskim kafićima! - Datiranje za seks

utorak , 08.01.2019.

ANIMIR DAME: Kako za 100 evra devojke izvlače gostima pare u beogradskim kafićima!










Click here: ANIMIR DAME: Kako za 100 evra devojke izvlače gostima pare u beogradskim kafićima!






Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Iste fore, ista priča… Čak je u jednom trenutku identično skočila sa stolice kao da razgovara telefonom. DEVOJKE iz Niša, Kruševca, Vranja i Beograda već nekoliko godina unazad pohode gradove na Kosovu, gde svoje seksualne usluge naplaćuju - 20 dolara! Darko je sjedio sa dva druga kada im je prišla jedna 20-godišnjakinja, koja se predstavila kao Anastasija zamolivši ih da im se pridruži.



ANIMIR DAME: Kako za 100 evra devojke izvlače gostima pare u beogradskim kafićima!

Kada smo se moji drugovi i ja presabrali, ustanovili smo da nam je izvukla najmanje 2. · pre 3 Godine -26 Mesec ·.



ANIMIR DAME: Kako za 100 evra devojke izvlače gostima pare u beogradskim kafićima!

ANIMIR DAME: Kako za 100 evra devojke izvlače gostima pare u beogradskim kafićima! - Bio sam se okrenuo da priđem onim momcima, i ispričam im sve, ali više nije bilo svrhe — završava priču ovaj 27-godišnji Dorćolac. Iste fore, ista priča… Čak je u jednom trenutku identično skočila sa stolice kao da razgovara telefonom.



ANIMIR DAME: Kako za 100 evra devojke izvlače gostima pare u beogradskim kafićima!

Kako za 100 evra djevojke izvlače gostima pare u beogradskim kafićima! Riječ je o veoma jednostavnom načinu da se dođe do dobrog džeparca od 100 evra dnevno. Darko je sjedio sa dva druga kada im je prišla jedna 20-godišnjakinja, koja se predstavila kao Anastasija zamolivši ih da im se pridruži. Kad se setim, čini mi se da sam više gledao u njen dekolte nego šta naručuje. Kada je bilo najzanimljivije, zazvonio joj je telefon. Nekoliko minuta je šaputala nešto u ćošku kafića da bi nam odjednom prišla suznih očiju i rekla kako mora hitno da ide. Kada smo se moji drugovi i ja presabrali, ustanovili smo da nam je izvukla najmanje 2. Iste fore, ista priča… Čak je u jednom trenutku identično skočila sa stolice kao da razgovara telefonom. Tada sam i ja skočio i uhvatio je, ali tako da oni momci ne primete. Ispričala mi je sve — i kako ona i njene koleginice obavljaju posao i za koje pare i gde… Nisam ni primetio trenutak u kojem mi se izmigoljila iz šaka. Bio sam se okrenuo da priđem onim momcima, i ispričam im sve, ali više nije bilo svrhe — završava priču ovaj 27-godišnji Dorćolac. Tragom Darkove priče kontaktirali smo MUP Srbije ne bismo li vidjeli da li je u posljednje vrijeme bilo sličnih prijava, međutim nadležni su nam objasnili da im se niko nije javljao sa sličnom problematikom. Ostaje nam samo da na ovaj način skrenemo pažnju na kriminalna dešavanja u Beogradu i tako alarmiramo nadležne na šta da obrate pažnju.




Nekoliko minuta je šaputala nešto u ćošku kafića da bi nam odjednom prišla suznih očiju i rekla kako mora hitno da ide. Iste fore, ista priča... Ispričala mi je sve — i kako ona i njene koleginice obavljaju posao i za koje pare i gde… Nisam ni primetio trenutak u kojem mi se izmigoljila iz šaka. DEVOJKE iz Niša, Kruševca, Vranja i Beograda već nekoliko godina unazad pohode gradove na Kosovu, gde svoje seksualne usluge naplaćuju - 20 dolara! Devojke iz južne i zapadne Srbije obezbeđuju pojedini Srbi, koji imaju svoje pajtaše Albance na KiM, koji ih preuzimaju, obezbeđuju smeštaj i hranu ali i klijente.

[Vaterpolo klub mladost|Darmowy Amatorski Sex Par na Żywo przed Kamerą,Czat XXX|Dopisivanje preko poruka]






Oznake: animir, dame, kako, za, 100, evra, devojke, izvlače, gostima, pare, u, beogradskim, kafićima!

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.