Thai masaža zagreb - Stvarne djevojke

četvrtak , 27.12.2018.

THAI ROOM - TAJLANDSKA MASAŽA ZAGREB










Click here: Thai masaža zagreb






Moj prvi izbor u Thalea Thai Centru je herbal compress masaža sa biljnim ekstraktima sa Tajlanda. Bliže i brže je u suprotnosti s onim što sam spoznala vježbajući. Objedinjuje nekoliko elemenata i to akupresuru, ugodno istezanje, pasivnu jogu, te kiropraktiku.



thai masaža zagreb

Poslije boravka i tretmana u našoj VIP Oazi, biti ćete odmorni, veseli, puni energije, začarani, opušteni, preporođeni. Razumijevanje i rad na psoasu može pomoći u eliminaciji bolova u donjim leđima, zdjelici i nogama, u postizanju ispravne posture tijela, reduciranju trauma i stvaranju slobodnog energetskog protoka. Za detaljne informacije kliknite na.



thai masaža zagreb

Dubinski rad na psoasu - Pritisak trigger točaka akupresura na istoj lokaciji gdje apliciramo iglu akupunktura neće proizvesti isti efekt.



thai masaža zagreb

Na samom početku svidjela mi se ideja individualnog pristupa i raznih pitanja u vezi smetnji te kratki razgovor s objašnjenjem same tehnike masaže. Nakom masaže osjećala sam se doista uravnoteženo i s puno više energije. S obzirom na bolno područje u torakalnom dijelu kralježnice kasnije sam osjećala lakoću. Također, osjetila sam veći protok energije u području kukova i vrata nakon određenih pritiska i mobilazcije. Same pohvale Rini za razumijevanje, slušanje i čitanje drugog tijela! Na yogu sam krenula s 52 godine jer sam razmišljala kako moram nešto učiniti za sebe. Uređen prostor, male grupe, stručno vodstvo Renate, bez pritiska da ja nešto moram a ne mogu, jer tijelo koje nikada nije vježbalo zaista i ne može navode me da ustrajavam. Vrijeme vježbanja je osmišljeno. Kako vrijeme odmiče vidim da vježbanje yoge zaista donosi pozitivne promjene na svim poljima: tjelesno, mentalno, psihički. Bliže i brže je u suprotnosti s onim što sam spoznala vježbajući. Činiš mi život ljepšim i smislenijim. Dolazim u Kuću Balansa već 6 i pol godina i sama vježba ima za mene veliku važnost u svakom novom tjednu. Renata vodi satove prilagođene svakome pojedinačno, asistira s mjerom i puno pažnje što se posebno odražava kroz vrlo jasna i logična objašnjavanja, a da se pritom ne izgubi usmjerenost na cjelinu doživljaja koji vježbanje joge nosi. Velika prednost su male grupe, što proizlazi i iz stava voditelja prema jogi i njezinom prakticiranju. Thai masaža donosi mi iskustvo dubokog opuštanja i direktnog povezivanja s tijelom. Iskustvo je duboko, opuštajuće, tečno i varira između dobro balansiranih dubljih i mekših intervencija što doprinosi osjećaju dinamike i svrsishodnosti svakog pritiska. Tijelo je kao instrument, a proces je muziciranje dodirom. Ugodno, duboko, snažno i suptilno. Joga je krenula kao kombinacija malog eksperimenta, želje za gibanjem tijekom tjedna i meni spretne lokacije. Bilo je tu i pokoje predrasude… Nakon nekoliko sati vježbe one su se rasprsnule poput balončića od pjene; ne-joga baš i nije jednostavna i ne-joga uopće nije dosadna. I sada nakon više od dvije godine vježbanja mogu potvrditi isto! Ponajviše hvala našoj dragoj Renati što nas po tom putu vodi stabilno, ustrajno i s puno, puno pažnje i brige. Divni su to satovi na koje si uvijek dočekan s velikim osmjehom i zanimanjem, na kojima uroniš u neki drugačiji svijet i s kojih se uvijek vraćaš ojačano i zadovoljno.



Thai masaža radionica
Želim da obrišete navedeni broj telefona iz svoje baze te ga više nigdje ne prikazujete Ukoliko sa navedenog broja telefona možete poslati SMS poruku na broj 0996590000 sadržaja BRISANJE, odmah ćemo ukloniti vaš broj iz naše baze. O masaži Nastala u Indiji prije 2500 godina. Često putujem i stalno sam u pokretu te ponekad potpuno zaboravim koliko stresa nakupim u svom tijelu. Thai terapeutska masaža bavi se miofascijalnim linijama i thai trigger točkama točke okidači. Kako u Tajlandu smatraju da je naše tijelo ujedno i manifestacija unutarnjeg, tako se i ovakvim tretmanima balansira i potiče bolje psihičko raspoloženje, unutanja opuštenost, bolja koncentracija, te se smanjuje utjecaj raznih strahova, stresnih situacija i ostalih kočnica.

[Domaci filmovi lista|Online chat hrvatska|Partnerski program sajta za upoznavanje]






Oznake: masaža, &, centar

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.