Kako instalirati viber na pc - Susretit će se u sredini

srijeda , 19.12.2018.

Kako instalirati Viber na telefonu? (VIDEO)










Click here: Kako instalirati viber na pc






Ako ste upravo imali problem gdje ste Viber isključen, to je vjerojatno zato što postoji problem s uređajem ili WiFi. Viber je stekao veliku popularnost zbog svojih animiranih naljepnica stickera koji često prilikom odgovora izgledaju puno simpatičnije od riječi. Možete slati poruke, nazvati prijatelje, dijeliti fotografije ili videozapise sa njima.



kako instalirati viber na pc

Kada se skine instalaciona datoteka, kliknite Run. Nakon što su sa skinute popularne telekomunikacione aplikacije.



kako instalirati viber na pc

Instalacija Vibera na kompjuteru: Otkrijte kako instalirati Viber - Kada je ekran ugašen ništa ne dolazi. Program za slanje poruka Viber koristi internetsku vezu telefona Wi-Fi ili plan podatkovnog korištenja koja omogućuje slanje poruka, dijeljenje fotografija i videozapisa, ili za glasovno te video pozivanje - sve BESPLATNO!



kako instalirati viber na pc

Kako mnogi naši korisnici ne poseduju smart telefon, odlučili smo da Vam pokažemo kako da koristite sa bilo kojim mobilnim telefonom. Da bi ste ovo mogli da ostvarite, potrebni su vam: besplatan , aktivan i važeći broj mobilnog telefona. Da bi ste koristili , bez smart telefona, samo ispratite sledeće korake: 1. Kada vam se pojavi prepoznatljiva Viber ikonica kliknite na nju. Tražiće se od vas da unesete svoj Google nalog ili da otvorite nov ukoliko ga ne posedujete. Nakon logovanja sa Google nalogom i prihvatanja uslova korišćenja , vraćate se na postupak instalacije. Kada ste instalirali Viber na -u, pokrenite ga i dolazite do unosa broja telefona. Upišite vaš broj mobilnog, a aplikacije će vas pitati da li imate Viber na telefonu ili je ovaj uređaj vaš telefon. Potrebno je da izaberete drugu opciju — ovaj uređaj je vaš telefon. U sledećem koraku potvrđujete vaš broj mobilnog. Nakon potvrde broja mobilnog, stići će vam sms poruka sa aktivacionim kodom koji potrebno ovde da unesete. Zatim unesite vaš broj mobilnog radi potvrde naloga. Potom se vratite na jer ćete tamo dobiti poruku sa aktivacionim kodom. Kod koji pročitate sa Vibera na -u, upišite u na vašem računaru i to je to. Od sada možete da koristite Viber na vašem računaru iako nemate smart telefon. Neznam kako ovo da uradim. Učitao sam i novu verziju Vibera i opet isto, vrtim se u krug. Stigla mi je SMS poruka sa aktivacionim kodom ali nikako da pri pokretanju Vibera za PC da ukucam aktivacioni kod, a kamoli da pri povratku na BlueStacks dobijem poruku sa aktivacionim kodom. Očito da nešto grešim, ideja je izvrsna i svakako bi mi značila jer nemam smart trlefon. Dobićete sms sa kodom koji upišete u Viber na i tako aktivirate svoj Viber nalog. Skinete i instalirate Kada dođete do koraka za aktivaciju, poslaće vam aktivacioni kod na Viber na , taj kod upišete u i to je to. Ukoliko i pored toga što ste ispratili ovo uputstvo imate problema, javite su komentaru, napišite koja greška vam se javlja i pokušaćemo da pomognemo. Probao sam da restartujem BlueStacks, opet isto. Molim vas da mi obijasnite šta treba da se radi i da mi pošaljete link za programe koje treba da skinem i tačnu proceduru po kojoj ste vi to radili, i kako kažete, vama je uspelo. Imao sam Viber na lap topu i radilo sve super do pre neki dan, kad se pojavila crna pozadina u polju gde treba da se vide poruke i slike, ono drugo sa strane se sve vidi kako treba kontakti levo, smajliji desno, itd ali u sredini ekrana samo crno polje. Izvrsio sam upgrade na noviju verziju, ali opet se isto desava. Sta da radim da dobijem normalnu sliku da bi mogao da koristim Viber kako treba? Sve sto sam uspeo da sačuvam od njega je Viber koji sam instalirao na komp dok sam imao taj stari telefon. Postoji li kakva opcija da sad taj Viber sa računara i na njemu su svi kontakti i istorija prebace na novi telefon? S tim bih odradio sav posao jer nemam više niti jedan kontak na kartici, a i nju sam morao promeniti jer novi tel.



Install Viber on Windows 8, 7 PC for Free Calling
Ugasite aplikaciju i ponovo je startujte. U svakom slučaju, morate dr. Evo i podržanih uređaja s instaliranim Windowsima 10 Mobile od Builda 10149 pa na dalje: Nokia Lumia 920 Nokia Lumia 925 Nokia Lumia 929 icon Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 930 Nokia Lumia 1520 Nokia Lumia 635 1G memory version Nokia Lumia 730 Nokia Lumia 820 Nokia Lumia 435 Nokia Lumia 928 Evo i jednostavnih uputa: 1 Preuzmite WConnect alat i zatim ADB alat klikom i ili oboje skupa. Viber Free Messenger and Phone Calls: Connecting millions worldwide! Izaberite zemlju ako nije izabrana i unesite vaš broj telefona. Sjedište kompanije je na Kipru sa razvojnim centrima u Izraelu i Bjelorusiji. Imajte na umu da samo Viber korisnici mogu imati svoje kontakte prikazane na Viber.

[Read Microsoft Word|Starije dame za druženje|Trudnoca i spolni odnos]






Oznake: kako, instalirati, Viber, naš, MOBITELU

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.